Şimdi Ara

Bayan sürücüye yardım edebilecek var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla sıfır km olacak demezseniz 2-3 yaşında Volvo S60 da inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artununannesi

quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Hureyre

Corolla size uygun geliyorsa bir de Auris bakın. Bayanlar daha çok tercih ediyor. Yol tutuşu çok iyi ve yere sağlam basan bir araç. Ben de kullanıyorum ve memnunum. Dizeli de çok sessizdir Toyotanın. Fakat otomatiği pek iyi değildir, manuel düşünebilirsiniz. (Benzinli versiyonlarındaki şanzıman farklı onlar çok konforlu)

Ototmatik düşünmüyorum zaten. Auris test sürüşünü listeye ekledim çok sağolun.

Bu arada Aurisin en üst paketi olan Premium pakette arkada bağımsız süspansiyon vardır, yol tutuşu diğer paketlerin üzerindedir. Benim araç da Premium bugüne kadar virajlarda savrulup ESPnin çalıştığını görmedim çok şükür. Corollaların tüm versiyonları torsiyon çubukludur. Yani yol tutuşu konusunda Auris bir adım önde. Yol tutuşu önemli dediğiniz için buna değinmek istedim.

• Tecrubeli sürücü oldugunuza gore eger vaktiniz varsa bir kac model belirleyip test surusu yapmanızı oneririm. ( eger vakit ayirabilirseniz tabii) boylece aradiginiz nitelikleri birinci elden test etmis olursunuz.

toyota 1.4d olabilir ayrica octavia 1.6 tdileride değerlendirebilirsiniz sanirim 78 civari bir fiyati vardi.

• Kia Cerato ve Hyundai Elantra bakabilirsiniz, 80 civarına full paket alanlar var forumda ve bu iki araç forumda övülüyor, özellikle de Elantra. Ben denemedim yazılanlara göre söylüyorum, bir görün deneyin isterseniz.

Umarım içinize sinen düzgün bir araç alıp oğlunuzla keyifle binersiniz, şimdiden hayırlı olsun.

• Auris tavsiye ederim. Yeni çıkan chr ye de bakın toyotada.

• Herşey oğlumun güvenliği, ağır , yok tutuşu iyi, frene bastı mi duran ....

Hayatını tüm bu saydiklariniza adayan bir marka var:
    Volvo .
    Ikinci el de olsa volvo 'lara bakmanızı tavsiye ederim.
    Volvo'nun kullanıcıları ağır uslu insanlardir.çok rahat temiz, düzgün kullanılmış bir volvo bulabilirsiniz. S40, V40, S60 hangisi size uygun olursa.

• Yeni octavia tabi ki de.

• Araba kullanmaktan keyif alan birisiniz anlaşılan. Corolla size bu keyfi yaşatmaz baştan söyleyim. Astra sedan düşünür müsünüz?

• Dört yaşında oğlunuz olmasından yaptığım çıkarımla yakın yaşlarda olduğumuz tahminiyle ben hanımefendi diyeyim. Hanımefendi, anladığım kadarıyla öncelikle hem iyi bir sürücüsünüz hem de aracınıza iyi bakan bir sürücüsünüz. Aldığınız aracı ekonomik ömrü dolana kadar kullanıyorsunuz. Yani ikinci el konusu dert değil. En önemli kriteriniz aracın güvenliği ve güvenilirliği. Bu da akla ilk etapta Volvo'yu getiriyor. Ama giriş modeli olan V40 bile ayırdığınız bütçenin üstünde. Benim size tavsiyem Peugeot 308 Classic Edition Plus. 1.6 lt, 115 bg, dizel, manuel vitese sahip, gayet seri, iyi yol tutan, az yakıt tüketen, güvenlik donanımları tam ve güvenilir bir araç. Bir hanıma gayet yakışacak bir estetiği de var aracın. Ayrıca oğluşunuzun da hoşuna gidecek oyuncaklı pırıl pırıl bir araba. Dizel olmasın derseniz 1.2 lt 130 bg benzinli motorun Allure donanımı da uygun olabilir. Detaylı bilgileri Peugeot sitesinden ve forumun Peugeot bölümündeki araç sahiplerinin paylaşımlarından edinebilirsiniz. Neye karar verip alırsanız dilerim oğluşunuz ile birlikte yıllarca mutluluk, sağlıkla sorunsuzca binersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 20 Kasım 2016; 1:35:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musta35

Tecrubeli sürücü oldugunuza gore eger vaktiniz varsa bir kac model belirleyip test surusu yapmanızı oneririm. ( eger vakit ayirabilirseniz tabii) boylece aradiginiz nitelikleri birinci elden test etmis olursunuz.

toyota 1.4d olabilir ayrica octavia 1.6 tdileride değerlendirebilirsiniz sanirim 78 civari bir fiyati vardi.

Evet test sürüşü yapmadan karar vermek mümkün değil zaten. Burada seçenekleri belirledikten sonra bu haftayı test sürüşüne ayırıcam teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galathian

Dört yaşında oğlunuz olmasından yaptığım çıkarımla yakın yaşlarda olduğumuz tahminiyle ben hanımefendi diyeyim. Hanımefendi, anladığım kadarıyla öncelikle hem iyi bir sürücüsünüz hem de aracınıza iyi bakan bir sürücüsünüz. Aldığınız aracı ekonomik ömrü dolana kadar kullanıyorsunuz. Yani ikinci el konusu dert değil. En önemli kriteriniz aracın güvenliği ve güvenilirliği. Bu da akla ilk etapta Volvo'yu getiriyor. Ama giriş modeli olan V40 bile ayırdığınız bütçenin üstünde. Benim size tavsiyem Peugeot 308 Classic Edition Plus. 1.6 lt, 115 bg, dizel, manuel vitese sahip, gayet seri, iyi yol tutan, az yakıt tüketen, güvenlik donanımları tam ve güvenilir bir araç. Bir hanıma gayet yakışacak bir estetiği de var aracın. Ayrıca oğluşunuzun da hoşuna gidecek oyuncaklı pırıl pırıl bir araba. Dizel olmasın derseniz 1.2 lt 130 bg benzinli motorun Allure donanımı da uygun olabilir. Detaylı bilgileri Peugeot sitesinden ve forumun Peugeot bölümündeki araç sahiplerinin paylaşımlarından edinebilirsiniz. Neye karar verip alırsanız dilerim oğluşunuz ile birlikte yıllarca mutluluk, sağlıkla sorunsuzca binersiniz.

Ayrıntılı ve nazik cevabınız için teşekkürler. Peugeot hiç düşünmemiştim sanırım Franszılar yüzünden bir ön yargım var ama saydığınız özellikler aradığım şeyler zaten. listeme yazıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Araba kullanmaktan keyif alan birisiniz anlaşılan. Corolla size bu keyfi yaşatmaz baştan söyleyim. Astra sedan düşünür müsünüz?

Hemen baktım. Başlangıç fiyatı 73 civarı. Yorumlarını okuduktan sonra değerlendiricem. Aklıma yatan 3-4 seçenekle test sürüşü yapmayı planlıyorum çok sağolun.
  • BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Ah ah Volvo :) Daha fazla bütçem olsa hiç durmam alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Kia Cerato ve Hyundai Elantra bakabilirsiniz, 80 civarına full paket alanlar var forumda ve bu iki araç forumda övülüyor, özellikle de Elantra. Ben denemedim yazılanlara göre söylüyorum, bir görün deneyin isterseniz.

Umarım içinize sinen düzgün bir araç alıp oğlunuzla keyifle binersiniz, şimdiden hayırlı olsun.

Liste baya kabardı ama bakmakta fayda var. Teşekkür ederim
  • Dezzeeem pastan börreeenle gel bize.bu konu ney böyle hiç olmamış

• Bi trol kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı

• 2. El volvo alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Bi trol kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı

Ergen biri kuşu avucuna almış seviyor.

• Eğer otomatik kullanırsanız bu zamana kadar neden geçmemişim diye düşünebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf tidiay.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.