Şimdi Ara

Bayan sürücüye yardım edebilecek var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artun'un annesi güzel nickmiş, ufaklığa selam

Konuya geleceksek jetta falan yazmışsınız da jetta varsa seceneklerde octavia daha iyi olacaktır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene makyajlı octavia çıkacak, onu bekleyin
  • Ford focus alınır mis gibi araba

• Hb için C4 bakın, 308den sonra en geniş bagaj onda, sedan için Focus

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Dezzeeem pastan börreeenle gel bize.bu konu ney böyle hiç olmamış

Kadınları küçümsüyormusunuz? Sizi doğuran yetiştiren de benim gibi bir kadın. Devir değişti arık bizde aile geçindiriyor araba kullanıyoruz farkında mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Bi trol kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı

Çok mu garip bir kadının araba araması? 2016 ya geldik bazılarınızda zihniyet 100 yıl geride.
  • Cinsiyet ayrımı yapmadan sorumu nezaketle cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Kadınların evde sadece pasta börek yaptıklarını sananlara da üzüldüm. Acaba Türkiye nin neresinde ne şartlarda yaşıyorlar diye...Gerçi tahmin edebiliyorum.
  • Siz takılmayın densizlik yapanlara, her yerde çıkar böyle tipler.

• trol olabilir octavia gibi iyi yol tutan bastimi durandan sonrasi kafami karistirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

trol olabilir octavia gibi iyi yol tutan bastimi durandan sonrasi kafami karistirdi

-Octavia gibi yol tutuşu iyi
    -Virajlarda savrulmayan
    - Yakıt tüketimi az,
    -Motor sesi ile kafa şişirmeyen
    -Frene dokundum mu duran
    -Arka koltukta oturan 4 yaşındaki canım oğlumu sarsmayacak

Bunlardan hangisi kafanızı karıştırdı sorun söyleyim?

Ayrıca birsey sormak istiyorum. Gerçekten de insanlar işi gücü bırakıp başkalarını keklemek için sahte konular mı açıyorlar yada erkek olup kadın rolü mü yapıyorlar?? Cidden böyle çok zamanı olup da beyni bu şekilde çalışan var mı merak ettim. Sanırım siz bu gibilere rastlıyorsunuz. Ben ilk defa böyle bir foruma yazıyorum. Bayan platformlarında çok paylaşım yaptım ama erkek ağırlıklı bir yerde böyle tepki almak garip geldi . Ama cidden bunu yapan hasta ruhlular varsa size de hak vermek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artununannesi -- 20 Kasım 2016; 10:36:9 >

• quote:

trol olabilir octavia gibi iyi yol tutan bastimi durandan sonrasi kafami karistirdi

Octavianın yol tutuşu iyidir. Bastınmı durur. Eski diye küçümsüyorsunuz sanırım ama b segmenti çoğu arabadan iyidir kalitesi.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    yenisinide kucumsuyorum ki yeniside tutmuyor etmiyor.

• Forumdaki arkadaşlar 75 bin civarına toplu alımla dizel otomatik Kia cerato alıyordu full versiyon. Bi bakın isterseniz.

• Hala corolla yazanlar var. 80 bine çöp corollaya verilir mi beyler? Segmentindeki en kalitesiz araba. Ki 2. Elide sorun değil. Neden ısrarla corolla gibi parasının 5'te birini hakeden piyasası iyi olan aracı öneriyorsunuz? Corolladaki cam açma düğmelerinden bile iyi octavianınkiler. 16 sene sonra onumu arasın kadın. Şahsen 45 50 bin lira üste koyuyorsam eski aracımdan sonra en ufak bir eksiklik hissetmemeliyim.

Size önerim dizel megane 4 olucak. Öncelikli olarak megane'a bakmalısınız. İki tane zevksiz corolla eder.

• quote:

yenisinide kucumsuyorum ki yeniside tutmuyor etmiyor.

Tutan araçlardan örneklerde verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

bu sene makyajlı octavia çıkacak, onu bekleyin

Şu mercedes farı gibi olanlar sanırım. Gerçekten güzel görünüyor ama ben olsam ben de octavia alır binerdim

• Artununannesi A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, cevap vermekle bitmez kendinizi yormayın. Biz burada karşıdaki ne yazıyorsa ona göre cevap vermek zorundayız, herkesin trollüğünü sorgulamak çok gereksiz.

Konuya dönmek gerekirse anladığım kadarıyla aslında sedan tipi bir araca ihtiyacınız yok ancak daha oturaklı olur diye istiyorsunuz. Eğer sedan şartı yoksa peugeot 308 veya astra hatchback tercih edilebilir. Tüm motorları ve şanzımanları ile kendini kanıtlamış, kriterlerinizi karşılayan araçlar. Sedan olacaksa da yeni octavia bence tercih edilebilir manuel olarak.
    @Artununannesi

• xtypeee X kullanıcısına yanıt
    Bende de 2 çocuk var kaygılarınıxı anlıyorum

Güvenlik bence ön planda olmalı

İkinci el bi insignia tam size göre bi seçenek

• Öncelikle merhabalar. Konu açılmış Soru sorulmuş eleştirmekten ziyade cevap vermeyi daha uygun buldum.

Ben bu tür kriterler belirlemiş olsaydım,

İlk bakacaklarım arasında tam bağımsız süspansiyon olurdu. Buda istediklerinizi sağlayan çoğu araç 90 binin üzerinde.

Peki bu durumda ikinci olup ama ikinci el derken kocaman parantez 1-2 yaşında servis bakımlı nokta hatasız bir araç almak daha mantıklı geliyor.

Örnek ilan vereyim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2015-kirmizi-v40-powershift-servis-bakimli-hatasiz-deri-koltuklu-301543629/detay

88 bine deri koltuğundan dizel yarı otomatiğine kadar herşey var. Nokta hatasız servis bakımlı. V40 ta olabilecek herşey var. Bunun gibi düzgün bir aracı pazarlıkla 85 e almanız mümkün. Alt donanım gibi veya benzinli gibi bir seçeneği 80 binin altında almanız mümkün. Adı sıfır diye extra ötv ile verginin vergisi olan kdv vermek mantıklı gelmiyor. En azından 1 yaşında servis bakımlı nokta hatasız değer kaybedip alınası rakamlara gelmiş aracı tercih ederdim. Uzun vade içinde kesinlikle dsg şanzımana sahip hiçbir aracı önermem.

Bunların yanında mazda cx-3 ve mazda 3 leri mutlaka inceleyin japonların mercedesidir.

İlave yine çok sağlam ve rijit bir araç isterseniz bu sağlamlığını ihss den top safety pick+ ödülü alarak en sağlam araba seçilmiş olan X kasa lancere mutlaka baklanızı öneririm.

Bunlara alternatif isterseniz yine a3 sedan mantıklı seçenekler arasında yerini almaktadır.

Bu saydığım araçların vaad ettiklerini diğer c segmentler en az 10-15 bin fazlası ile vaad eder ki çoğu yine edemez.

Son olarak hiçbirini beğenmediniz kötünün iyisi auris astra ve megane 4 değerlendirebilirsiniz.

• Ablacım fokus alinir artunla makas ata ata gidilir,artunda makasci olur.

Yeni oktavyayi beklemenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.