Şimdi Ara

bayanlar buyrun bakalım erkekleri anlatında görelim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar mümkünse sadece forumdaki bayan arkadaşlardan bekliyorum cevapları. forumda çok konuşuldu bayanlar şöyledir böyledir, onları tavlamanın yolları falan felan diye. şimdi sizden bekliyorum. erkekleri anlatın kendinizce. yaptığımız hataları, cahillikleri, toylukları. anlatınki ders alalım bi daha yapmayalım ne yapıcağımızı öğrenelim. yıllarını hatalarla geçirmiş biri olarak soruyorum; nedir düşünceleriniz????

• quote:

Orjinalden alıntı: birjazzgecesirüyası

merhaba;
    arkadaşlar mümkünse sadece forumdaki bayan arkadaşlardan bekliyorum cevapları. ...

mümkün diil.

kardeş başka konumu yok allah aşkına.

ulan ne abaza bi forum ya...

• Onlar kendilerini çok iyi anladı şimdi sıra bizemi geldi.
    kendileri bilinmeyen denklemin en bilinmeyenleri

Not: erkeğim ama dayanamadım bunu yazmak için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobin -- 21 Ocak 2006 1:21:48 >
  • bayan

bu topic kitlenir
  • her zamanki gibi bu topicde erkeklerde dolcak kızlardan önce bakdım yazan varmı diye oo çokdan yazmış arkadaşlar bi iki satırda ben yazayım dedim zaten forumda 2 bayan sanırım (koca forumda )
  • quote:

merhaba;
    arkadaşlar mümkünse sadece forumdaki bayan arkadaşlardan bekliyorum cevapları. forumda çok konuşuldu bayanlar şöyledir böyledir, onları tavlamanın yolları falan felan diye. şimdi sizden bekliyorum. erkekleri anlatın kendinizce. yaptığımız hataları, cahillikleri, toylukları. anlatınki ders alalım bi daha yapmayalım ne yapıcağımızı öğrenelim. yıllarını hatalarla geçirmiş biri olarak soruyorum; nedir düşünceleriniz????

imzan kural dışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

quote:

merhaba;
    arkadaşlar mümkünse sadece forumdaki bayan arkadaşlardan bekliyorum cevapları. ...

mümkün diil.

kardeş başka konumu yok allah aşkına.

ulan ne abaza bi forum ya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

her zamanki gibi bu topicde erkeklerde dolcak kızlardan önce bakdım yazan varmı diye oo çokdan yazmış arkadaşlar bi iki satırda ben yazayım dedim zaten forumda 2 bayan sanırım (koca forumda )

yoq yaa daha çoq ben cinsiyet die test yaptıydım ama baya varmış %20 felan bi de %6 filan yuvarlak çıqtı ben kız bile azdır die beqlerken
  • sayın bayaaan birsorunmu var sayın bayaaaaaoaaaoooaan bir sorun mu var sözünde durdun mu hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

sayın bayaaan birsorunmu var sayın bayaaaaaoaaaoooaan bir sorun mu var sözünde durdun mu hiç

bu ne şimdi?
  • forum abaza doldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.