Şimdi Ara

Bayanları tavlama yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya herkes bayanları tavlamak için kullandığı veya bir yerden duyduğu bir tekniği yazsın. Aramızda yararlı bi bilgi alışverişi yapalım

Ben başlıyorum; Evinizde veya bir arkadaşınızda şöyle eski model ve ilginç kameralar ( anolog kamera ) veya profesyonel fotoğraf makineleri varsa ( yani dışardaki kişilerin ilgisini çekebilecek türden bir makine ) bunu alın ve sahil türü bir yere gidin. Gözünüze bir kız veya kız grubu kestirin ( içlerinde erkek olmamalı ) ve yanlarına gidip ertaftaki manzaraları çekmeye başlayın ( bira zprofesyonel havası katarak tabi ) siz çekmeye devam ettikçe kızlardan biri bizide çekermisin diyebilir ( kişiliğe göre değişir ) ama demeyedebilir Eğer demezsede napıyoruz gittikçe yanlarına veya yanına yaklaşıyoruz ve çok güzel bi poz yakaladım denizin önünde poz verebilirmisiniz diyorsunuz ( burada karşınızdaki bayana güneşi avucunun içine alma gibi egzantirik şeyler yaptırırsanız daha bi ikna erdici olur ) tabi bayanda sizin daha önce çekim yaparken görüp profesyonel bir edanız olduğunu görünce kabul edecekç sizde bir kaç çift fotoğrafını çekeceksiniz ve fotoğrafları bastırdıktan sonra size yollayabilirim. tabii e-posta adresinizi verirseniz diyeceksiniz. e-posta adresini almaya başarırsanız olay tamamdır. e-posta adresi yardımıyla faceden hesabını bulur ve eklersiniz. resimleri yollarsınız ve ben 2 gün sonra fotoğraf için tekrar orda olacağım eğer isterseniz sizde gelin dersiniz ortamı kurarsınız

Evet arkadaşlar benim kafamda uydurduğum her ne kadar saçmada olsa doğru uygulanırsa ve birazda şansınız yaver giderse olma olasılığı yüksek olan bi teknik. Şimdi sıra sizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal Çıkarma Yöntemleri???
    16 yıl önce açıldı
    Instagram kullanarak kız bulma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.