Şimdi Ara

Bayiden lpgli sıfır aracın masrafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar, bugün honda civic lpgli araç için bayı ile görüştüm. Benim bildiğim kasko ve sigorta dışındaki vergi , plaka ve ruhsat masraflarını bayinin karşılamsı gerekiyor. Eleman araç lpgli olduğu için tescil masraflarını benim ödemem gerektiğini söyledi, bu konuda bilgisi olan var mı?

• Yarın başka bir numaradan arayın ve lpgsiz olanı için sorun bakın, evet onları biz karşılıyoruz diyorsa sorun yok...

Ben pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkenarjen -- 24 Ocak 2020; 1:30:53 >
  • Bu arada hangi paketi sordunuz, fiyat ne diyorlar bir de ne zmn teslim ederiz diyorlar
  • Eco elegans ,175 bin, 3 hafta içinde teslim edilecek.
  • Hayırlı olsun, arkadaş Kasım ayında 171e excutive aldı, ya çok pahallı deli misin diyordum...

2 ay sonrası elegance 175,valla bilmiyorum bu işin sonu nolur artık.
  • Vay beee.

Bende Gamzeli yarimi 2017 Sonunda 98 e almıştım.Satma niyetim olmamasına rağmen En son aracıma 136 teklif edildiğinde şaşırmıştım.
    (Elegance, otomatik , lpg li. 30 binde kazası belası şükür yok. Orjinal)
  • Tescili bayi öder ancak fabrikadan lpgli değilse ikinci ruhsat (lpg işleme) ve muayene ücretini alıcı öder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko İkame Araç Farkı
    13 yıl önce açıldı
    Bayiden sıfır araç alırken
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bayi; "bu tüplü arabaya 175bin veren masrafıda öder ne olacak yani" diye düşünmüş olabilir. Haklılar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Tescili bayi öder ancak fabrikadan lpgli değilse ikinci ruhsat (lpg işleme) ve muayene ücretini alıcı öder.
    Fabrikadan lpgli araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Bence bayi; "bu tüplü arabaya 175bin veren masrafıda öder ne olacak yani" diye düşünmüş olabilir. Haklılar da.
    Herşeyi çözmüş , aşırı zeki yurdum insanı.
  • mintas2373 M kullanıcısına yanıt
    Herşeyi çözdümde şu araca şu parayı verenleri bir türlü çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Herşeyi çözdümde şu araca şu parayı verenleri bir türlü çözemedim.
    Sayemizde kendini daha akıllı hissediyorsun işte, kendinle ve arabanla gurur duyabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.