Bildirim
Bayiden lpgli sıfır aracın masrafları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yarın başka bir numaradan arayın ve lpgsiz olanı için sorun bakın, evet onları biz karşılıyoruz diyorsa sorun yok...
Ben pek sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkenarjen -- 24 Ocak 2020; 1:30:53 > -
Bu arada hangi paketi sordunuz, fiyat ne diyorlar bir de ne zmn teslim ederiz diyorlar -
Eco elegans ,175 bin, 3 hafta içinde teslim edilecek. -
Hayırlı olsun, arkadaş Kasım ayında 171e excutive aldı, ya çok pahallı deli misin diyordum...
2 ay sonrası elegance 175,valla bilmiyorum bu işin sonu nolur artık. -
Vay beee.
Bende Gamzeli yarimi 2017 Sonunda 98 e almıştım.Satma niyetim olmamasına rağmen En son aracıma 136 teklif edildiğinde şaşırmıştım.
(Elegance, otomatik , lpg li. 30 binde kazası belası şükür yok. Orjinal) -
Tescili bayi öder ancak fabrikadan lpgli değilse ikinci ruhsat (lpg işleme) ve muayene ücretini alıcı öder. -
Bence bayi; "bu tüplü arabaya 175bin veren masrafıda öder ne olacak yani" diye düşünmüş olabilir. Haklılar da. -
Fabrikadan lpgli araçquote:
Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54
Tescili bayi öder ancak fabrikadan lpgli değilse ikinci ruhsat (lpg işleme) ve muayene ücretini alıcı öder. -
Herşeyi çözmüş , aşırı zeki yurdum insanı.quote:
Orijinalden alıntı: escanor_
Bence bayi; "bu tüplü arabaya 175bin veren masrafıda öder ne olacak yani" diye düşünmüş olabilir. Haklılar da. -
Herşeyi çözdümde şu araca şu parayı verenleri bir türlü çözemedim. -
Sayemizde kendini daha akıllı hissediyorsun işte, kendinle ve arabanla gurur duyabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: escanor_
Herşeyi çözdümde şu araca şu parayı verenleri bir türlü çözemedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X