Şimdi Ara

BAYKARALAR PEUGEOT'dan SADIK MÜŞTERİ KANDIRMACASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.sikayetvar.com/baykaralar-otomotiv-istanbul

Ne ilk ne son

Müşteri memnuniyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustimi kullanıcısına yanıt
    Acaba aracınız şuan kaç bin eder?

• Hocam ekşi sözlükten okuyup geldim. Dualarım sizinle. Rabbim yardımcınız olsun bu köhne zihniyete ve para vampirlerine karşı. Ben de Peugeot nun yeni modellerini düşünüyordum çok hoş geliyordu. Ama artık düşünmüyorum. Konuyu merakla takipteyim. Allah yardımcınız olsun.

• Ekşisözlük başlığından buraya geldim. Okuyanlar bilir. Rezalet.

Çabuk "her markada var böyle şeyler" deyip rezaleti meşrulaştırmaya çalışanlar gelmeden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Mayıs 2018; 23:35:32 >
  • Bunun benzeri ekşi de vardı bugün. Aynı marka yine. Tam bir rezalet.

• https://eksisozluk.com/29-mayis-2018-peugeot-rezaleti--5669051?p=1

O değilde, otomotiv sektöründe, hatta birçok sektör içinde tüm zamanlarda 24 saatte 135 sayfa ve 1000'den fazla entry girildiğini daha önce hiç görmemiştim.

Adeta infial yaratmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mayıs 2018; 12:4:57 >
  • Bir tanıdık vasıtasıyla bu bayiden 3008 alacak idik. Verdikleri indirimin abartısız %10 altında araç bulunca nasıl olur imkansız gibi saçma salak konuştular.

• Arkadaşım Türkçe kullanımın ve hakkını tutarlı aramanı takdir ettim, umarım sonuca ulaşırsın.

Türkiye'de Peugeot alacakların asıl bilmeleri gerekeni ekşi'de birisi yazmış. Büyük dikkat çekilmesi gereken bu hususu oraya da taşırsan bilgilendirici ve çok yararlı olur.

"peugeot ile alakalı buna benzer sorunların olmasının en büyük sebebi markanın türkiye distribütörü olmamasıdır... her bayi bölgesel distribütör gibi kendi aracını kendi ithal etmekte... hal böyle olunca da bu ve buna benzer sorunlarda karşınızda adam gibi bir muhattap bulamıyorsunuz..."

Onca parayı verdiğimiz aracın garantisini kıçı kırık, şark kurnazı, oto sanayiden çıkma bayiler mi veriyormuş. Telefon alırken bile garantisi markanın kendisi mi veriyormuş diye soruyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 31 Mayıs 2018; 10:56:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.