Şimdi Ara

BAYKARALAR PEUGEOT'dan SADIK MÜŞTERİ KANDIRMACASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sana yapilan ikramlar bile 2500 Tl tutmaz..

Boya koruma 800 Tl nedir yahu..Hadi kartel koruma normal fiyat onum disinda kiler kazim fiyatlar..

Neyse gecmis olsun aracinizin keyfini surun olan olmus..

Ancak nasil faydalanirsiniz Satis temsilcinizle konusun,bakimlar da guzel bir indirim yapsinlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Tum nakitle araba aliyorsunuz cebinizde 800 TL yok

O an bir sey olsa cebinizde para yok hala kartee koruma su bu

Peki bunun arkadaşın şikayeti ile Alakası ne ? Adama hakkı olan indirimi yapmamışlar. Adamın cebindeki parayı nasıl harcayacağından sana ne ?

Troll uye simdi mi milleti savunmak aklina geldi ?

Asap bozma blok at gec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Peki bunun arkadaşın şikayeti ile Alakası ne ? Adama hakkı olan indirimi yapmamışlar. Adamın cebindeki parayı nasıl harcayacağından sana ne ?

gereksiz mesajlarına devam,bravo

• Fatura kesmişler. Satıldı gibi göstermişler. Bana da fatura kesilme sebebi bana hediye etmeleri ve peugeot genel merkez bunları ödeyecek diye aktarıldı.
  • Pazarlık yapmayı beceremeyebilirsiniz, çingene olmayabilirsiniz, indirim bile isteyemeyen tiplerden de olabilirsiniz. O zaman yanına bu işlerden anlayan bitini al öyle git güzel kardeşim. 100 küsür bin lira para veriyorsun tikko parayı sayıyorsun adam hazır kazı bulmuş ( benzetme için özür dilerim). Esnafa pazarlamacıya galericiye fazla güvenilmez.
  • Buraya gelip firmaya çakacak kadar bilgili ama arabayı almadan araba formuna girip araştırma yapmayacak kadar cahilsiniz. Geçmiş olsun
  • Peki bunun son oluru ne? Demek de mi akliniza gelmiyor hocam. Yani benim babam da gormedigi aracin parasini oder yogunluktan vs. fakat bukadari da yok artik dedirtti.

Bir tuketici haklarini inceleyen bilen birine danisin. Bu sekilde tuttugunuz takimin oyunculari sizi 5 parasiz birakir bidahaki aldiginiz aracta da benzin alacak paraya muhtac kalirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol takımı gibi fanatikçe parti marka tutmaya devam edin güzel kazıklar sizi hep bekler...
  • Olan olmuş bir kere.Bence arabanızın zevkini çıkarın.Hayata 1 kere geliyoruz.Takmaya değmez.Olmuş bir kere.Güle güle kullanın aracınızı.
  • quote:

quote:

quote:

Troll uye simdi mi milleti savunmak aklina geldi ?

Asap bozma blok at gec

Troll diyene bak

İstediğimi bloklarım,paralı trollere soracak değilim. Bas baya haddin olmayan şeyi yazmışsın. Cevabını da aldın.

@ufuk-34JD58

Ufukcuğum, senin akıl fikir dolu mesajlarını da görüyoruz canım. Kankan yine trollük yaptı diye gelmişsin buraya ama hakikaten senin mesaj daha gereksiz olmuş

• 100.000 lira verip araç almadan önce forumun her sayfasını karış karış gezmek gerek
    bişeyleri kaçırmamak için
  • Arkadaşlar arac bulunmuyordu. Bir de öyle bir duruma getirdiniz ki HİRSİZİN HİÇ Mİ SUCU YOK ? Gelen giden bana çakıyor. Biz zaten yiyeceğimiz kazigi yemişiz. Kimse bayinin resmen dolandirmis olmasina bir şey demiyor. Hani hep mazlumdan yanayız ya... hikaye.

Takım tutar gibi marka tutmak suç.

Takım tutmak da suç.

Resmî sitedeki fiyattan arac almak suç.

Hirsizin hiç mi suçu yok?

Adamlar gözüme baka baka yalan söyledi. Peugeot tüm bunları size hediye edecek dedi. Adamın yeri belli yurdu belli. 2016 yılında yetkili peugeot bayisisin. Er geç bu is duyulacak. Ben 2500 kaybedebilirim ama bayi prestijini güvenilirliğini kaybedince yirmi beş milyon TL de ödese yerine koyamaz. Bayi adı İLE aratınca bu tip şikayetler çıkıyor zaten.

Tekrar söylüyorum. Ben yandım siz yanmayın.

Basınıza umarım gelmez böyle bir şey.
  • O satış temsilcisinin arabasının 4 lastiğini de keserdim.

Belki yanlışa yanlış ile cevap vermek doğru değil ama canımı yakanın canını yakarım
  • mustimi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Buyrun artık çok düşünmeyin bunları

BAYKARALAR PEUGEOT'dan SADIK MÜŞTERİ KANDIRMACASI
  • Öncelikle geçmiş olsun, bir kaç bakımı ücretsize çevirtin en azından öyle bir karınız olsun, bayi ile görüşün, insan kandırmak nedir olan birşeyi yok mu gibi yapmak, aracınıza da severek binin diğerinin peşini bırakmayın ama.
  • Hocam bence basta sizin Peugeot sahibi oldugunuzu bilmiyorlardi. Sonra ogrenince adam bu parayi odmeye hazir 2500 TLyi geri vermeyelim bir seyler satalim dediler demekki.
    Ayip etmisler tabi ama en azindan 2500 un direk usutune yatmamislarda bir seyler vermisler. Gecmis olsun.
  • 2500 un direk üstüne yatsalardı durum çok daha kokaydı. Yasal yoldan almak çok daha kolay olurdu. Ama bu durumda resmen nitelikli dolandırıldım VE haklılığımı da ispat edemiyorum. Ben para verip bu ürünleri almışım gibi bir senaryo İLE kendilerini garantiye almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Olan olmuş bir kere.Bence arabanızın zevkini çıkarın.Hayata 1 kere geliyoruz.Takmaya değmez.Olmuş bir kere.Güle güle kullanın aracınızı.

on numara bir mesaj ,,, akacak kan damarda durmaz ,,, hepimiz küçük veya büyük bir kazık yemişizdir, tecrübe denilen şey yenilen kazıkların bileşkesidir ,, bu size bir ders olsun,böylece daha büyük kazıklardan kurtulursunuz, ders almazsanız akıllanana kadar kazık yemeye devam edersiniz, hayat dersten ibaret,beşikten mezara hep öğreniyoruz...
  • İste 2500 TL falan degil mesele. İnsanın içindeki kandırılmışlik hissi. Söz satış temsilcisine üst üste tesekkurler eder minnet duyarken kim bilir onun aklından neler geçiyordu. Bunları tekrar tekrar düşünmek insanın kalbini sıkıştırıyor. Yoksa devamında ÖTV zammı geldi aracı iyi almış oldum falan der kendini avutursun.

İsin aldatılma boyutu çok acı.
  • Biraz fazla iyi niyetlisin. Boya koruma falan yalan seyler 800tl bosa gitmis.zaten pazarlik bile yapamiyorsan ya kadinsindir yada asiri kibarsindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.