Şimdi Ara

Baymak Brötje Novaden & eca premix 24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Baymak Brötje Novaden serisi kombilerin kendinden birleşik Programlanabilir oda termostatı nasıl kalitelimidir.
    Birde eca premix kombideki Lago FB OT termostatla arasında ne gibi farklar var. eğer birbirine benzer modülsayon ve
    hassaslık ayarları yakınsa Baymak daha hesaplı geliyor onu alabilirim.. aslına bakarsanız ben bu iki kombi arasında kararsız kaldım. benim için oda termostatı ve konfor
    çok önemli. termosatat kalitesi ve konforlu ısınma açısında hangi kombiyi tavsiye edersiniz. evim yalıtımlı olup orta kattadır.

• Novadens extra nın çıkartılabilen kumanda paneli ile oda sıcaklığına göre modülasyon yapamıyor sadece çok fonksiyonlu bir oda termostatıdır on/off şeklinde çalıştırır
    Modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensör desteği istiyorsanız eca confeo premix tercih edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki baymak tam yoğuşmalı kombilerin hangisinde modülasyonlu oda termostatı desteği var acaba. dış hava sensöreü sanırım sadece eca da var.
    Birde eca premixde modülsayonlu oda termostatı desteği sayesinde BAYMAK DUO TEC deki gibi 4.7 kw minimum ısıl gücüne ulaşabilirmiyiz. extra tasarruf sağlarmı acaba.en azıdnan ona yakınlaşırmı tasarruf konusunda.
  • Baymak idee premix yoğ kombide modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensör desteği var, i-sense oda termostatı ve baymak idee dış hava sensörü taktırabiliyorsunuz
    Baymak duo tec in geniş modülasyon aralığı ile Eca confeo premix te eca lago fb modülasyonlu oda termostatı ve dış hava sensör desteği farklı uygulamalar
    Bir tanesinde kombi kapasitesini tesisat suyuna göre modülasyon özelliğinde gerekiyorsa ve koşullar hazırsa düşürebiliyor
    Diğerinde termoregülasyon konforu avantajı var
    Bir tanesinde peteklerin çoğuna termostatik vanalar taktırarak bu peteklerin çoğu kısıldığında kombinin kapasitesini düşürmesidir
    Diğerinde elektronik konrtol kartı ve dış hava koşullarına göre cihazın kapasite düşürmesidir

• peki hocam buna göre yalıtımlı istanbulda bir daire için devamlı sabit konforlu bi sıcaklık için modülasyonsuz oda termostatlı duo tec mi yoksa modülasyonlu eca premix kombimi tavsiye edersiniz. teşekkürler.
  • peki hocam yalytymly orta kat istanbulda bir daire için modülasyonsuz oda termostatly baymak duo tech veya daha ba?ka modelmi yoksa modülasyonlu eca premix kombi mi daha stabil ve konforlu bir sycaklyk sa?lamy? olur.hangisini önerirsiniz. önceli?im devamly sabir sycaklyk de?i?imi olmuyucak. konfor olmasy ve tasarruf olmasydyr.
  • peki hocam yalıtımlı orta kat istanbulda bir daire için modülasyonsuz oda termostatlı baymak duo tech veya daha başka modelmi yoksa modülasyonlu eca premix kombi mi daha stabil ve konforlu bir sıcaklık sağlamış olur.hangisini önerirsiniz. önceliğim devamlı sabir sıcaklık değişimi olmuyucak. konfor olması ve tasarruf olmasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAYMAK & BRÖTJE NOVADENS EXTRA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkiside olur

Modülasyonlu oda termostatının ince ayarlarıyla uğraşmayı seviyorsan eca confeo premix taktır,evin dışına kuzey cepheye bakan bir noktaya kuzey cephe yoksa güneş görmeyen kuytu bir yere de eca dış hava sensörü ile yüksek konfor elde edersin

Yok ben bunlarla uğraşmayı sevmiyorum dersen,peteklerin çoğuna kaliteli termostatik vanalar danfoss ra 2000 ve evin ortasına hassasiyeti en az 0,5c dijital oda termostatı+ baymak duo tec

• peki danfoss termostatik vanalar peteklere takılsa, eca premixede Lago FB oda termostatı takılsa uyumsuzlukmu oluyor.
  • Eca lago yu evin ortasına evin genel derecesini yansıtabilecek en uygun yere taktıracaksın o odada (veya koridor) peteğinde termostatik vana olmayacak
    Diğer kalan peteklere termo vanalar taktıracaksın ve eca lago nun ayarı termo vanalara göre her zaman 1c yukarda ayarlı olacak
    Böyle bir uygulamayı her zaman öneririm

• peki hocam idee i-sense oda termostatında 0.5 derece hassasiyetmi var. hani 0.2 felan olsa daha iyi değilmidir.
  • birde ben bu I-sense termostati hiç bir sitede bulamadım.İdee Oda Termostatı olarak geçiyor sanırım n 1 1 de fiyatı 120 tl doğrumudur. ??
  • i-sense bulmak için kombi sitelerini araştır veya baymak servislerini sor,ayrıca baymak müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsin, kombi siteleri n11 de ilan verir n11 de de satılır
    i-sense oda termostatının 3 versiyonu var,hepsi hollanda'dan bdr thermea'dan gelir, baymak idee hollanda kökenli bir kombidir
    programsiz modülasyonlu (kablolu)
    programlı modülasyonlu (kablolu)
    programlı modülasyonlu (kablosuz)

+ ilave olarak dış hava sensörü de alınması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 27 Ağustos 2015; 13:14:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.