Şimdi Ara

Baymak luna 240fi Atesleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese oncelikle hayirli kandiller.
    Arkadaslar 240fi baymak kombim var yaz modunda guzel calisiyordu bi kac gun once kis moduna gecip kullaniyorduk bugün de ne sicak su verdi nede petekleri isitti bildigim butun ayarlari yaptim az cok anladigim kadariyla ama surekli ayni hata ilk atesliyor calisiyor 1dk sonra ates kesikiyor turucu isik hatasi birde ates simgesi var alev olusumu oluyormus suan aktif olarak atesleme yapmiyor yardimci olurmusunuz.icindeki suyu filan bosalttim basinci 1.5 aldim sagini solunu temizleyip kablolari kontrol ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snnanar

Selamlar herkese oncelikle hayirli kandiller.
    Arkadaslar 240fi baymak kombim var yaz modunda guzel calisiyordu bi kac gun once kis moduna gecip kullaniyorduk bugün de ne sicak su verdi nede petekleri isitti bildigim butun ayarlari yaptim az cok anladigim kadariyla ama surekli ayni hata ilk atesliyor calisiyor 1dk sonra ates kesikiyor turucu isik hatasi birde ates simgesi var alev olusumu oluyormus suan aktif olarak atesleme yapmiyor yardimci olurmusunuz.icindeki suyu filan bosalttim basinci 1.5 aldim sagini solunu temizleyip kablolari kontrol ettim

gaz yok veya gaz valfi arızalı gözüküyor
  • Usta ben kombiyi kis modunda calistirmaya baslayinca ilk 1 dk yakin calisiyor sonra ates kesikiyor kapatip aciyorum yine ayni gaz acik ocaga filan geliyor gaz 11 numaralı ışık yanıyor çalışırken onu arastirdim alev olusumu yazıyor internette olmadi bugun Servise haber verim gelip baksin Saolasin cevap için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.