Şimdi Ara

BAYRAK YÖNETMELİĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
21.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

quote:

Sen de git kınayt online bölümüne erkekleri etkilemek için birşeyler yaz. Belki nasibin çıkarda item verirler başlık parası olarak.

Seviyeni belli ettiğin için teşekkürler. Geçen gün haset maset deyip bi ton dini bilgi vermiştin. Onu kendin de okusan iyi olurdu hani.

Bana 3 bin yıllık forum geyiklerini yapma lütfen. Yok çeviyeni belli ettin teçkür ederim, yok emeğe saygı lagara lugara geç bunları. Teşekkür ederim ben onları sık sık açar okurum. Okumayıp o duyguların peşinden koşanlaradır lafım. Bak seninde aklında kalmış belli ki feyz almışsın! Ne güzel işte.

@Subsonic

İşkembenden uydurduğun varsayımlarınla seni başbaşa bırakıyorum. Senin dinin imanın Fb olmuş. Vatan' ın ne olduğundan haberin yok. Umarım bunları anlatan birileri karşına çıkar. Askerlikte adı üstünde vatan borcudur. Borç ödenildiğinde insan ne kadar sevinir övünürse herkeste o kadar övünür. Ama onu bile yapamayıp bu ülkenin ekmeiğini yiyip kabına pisleyenler var. Onları da aklıan getir biraz.

Son olarak lafım şudur. İstediğiniz kadar yırtının. Kanun açık ve nettir. Bayrak kanununa göre bayrağı giymek yasaktır. Bitti gitti.

Seviyen budur. Çok kişinin bu kalıbı kullanmış olması seni haklı çıkarmaz. Doğru düzgün cevap veremezsen böyle teçkür ederim falan diye kendince dalga geçme yoluna gidersin.

Fenerbahçe cumhuriyetinde yaşaya yaşaya bayrağın ne kadar önemli olduğunu unutmuşun ki herkezin o bayrağı üzerinde taşıyabileceğini inanıyorsun.

• @Cehennemmarşı

Ben varsayım uydurmuyorum tüzük maddelerini yazıyorum cevap veremiyorsunuz. Neden veremediğinizi söyleyeyim çünkü Fenerbahçe'nin yaptığı şeye bok attınız ya diğerlerine yapamıyorsunuz. Kanunlar değiştirilmedikçe zamanla çağın gerisinde kalırlar. Benim için tsihrt olarak bu tshirtün herhangi bir sakıncası yok. Kanunda o madde yer almasa eminim bu tshirtler resmi bayramlarda YOK SATACAKTIR. Kendinize sorun bakalım bir Milli Bayramda bu tshirti giyip kutlamalara katılmaya gider miydiniz? Yoksa bu hakerettir diyip giymezmiydiniz? Kanunda yasak olması bu durumun ahlaksızlık,aşağılkça bir durum olduğunu ortaya koymaz. Tıpkı sabah gazetesinin fon olarak kullanması, bazı günler bayrağın tüzükteki şartlara göre asılmaması durumlarında olduğu gibi.

Evet yasaktır ve yasak ihlal edilmiştir cezası ne ise verilmelidir. Sizin söyleminiz bunun ötesinde milliyetçilik üzerine kurulmuş.
    Lütfen bana çıkıp dürüstçe söyleyin bu tshirtler satılıyor olsa ve kanunda yazmasa, milli bayramlarda,maçlarda hatta terörist saldırılardan sonra alıp giyer miydiniz giymez miydiniz?
    Hayır saygısızlıktır bu ben giymezdim derseniz zaten farklı yönlere bakıyoruz söyleyecek sözüm de olamaz yazacak birşeyim de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen de git kınayt online bölümüne erkekleri etkilemek için birşeyler yaz. Belki nasibin çıkarda item verirler başlık parası olarak.

Seviyeni belli ettiğin için teşekkürler. Geçen gün haset maset deyip bi ton dini bilgi vermiştin. Onu kendin de okusan iyi olurdu hani.

Bana 3 bin yıllık forum geyiklerini yapma lütfen. Yok çeviyeni belli ettin teçkür ederim, yok emeğe saygı lagara lugara geç bunları. Teşekkür ederim ben onları sık sık açar okurum. Okumayıp o duyguların peşinden koşanlaradır lafım. Bak seninde aklında kalmış belli ki feyz almışsın! Ne güzel işte.

@Subsonic

İşkembenden uydurduğun varsayımlarınla seni başbaşa bırakıyorum. Senin dinin imanın Fb olmuş. Vatan' ın ne olduğundan haberin yok. Umarım bunları anlatan birileri karşına çıkar. Askerlikte adı üstünde vatan borcudur. Borç ödenildiğinde insan ne kadar sevinir övünürse herkeste o kadar övünür. Ama onu bile yapamayıp bu ülkenin ekmeiğini yiyip kabına pisleyenler var. Onları da aklıan getir biraz.

Son olarak lafım şudur. İstediğiniz kadar yırtının. Kanun açık ve nettir. Bayrak kanununa göre bayrağı giymek yasaktır. Bitti gitti.

Seviyen budur. Çok kişinin bu kalıbı kullanmış olması seni haklı çıkarmaz. Doğru düzgün cevap veremezsen böyle teçkür ederim falan diye kendince dalga geçme yoluna gidersin.

Hadi canım hadi gülüm. Söyleyecek lafı kalmayan "seviyen budur" vs vs klişe lafları eder. 15 yıl oldu netteyiz neredeyse onları bana anlatma lütfen.

Bu arada...Fb taraftarı diyip duruyorum ama Fb taraftarının hepsi böyle değil elbette! Fb taraftarının içerisinde büyük çoğunluk vatandan milletten haberdar. Bu olaylara onlarda üzülüyorlardır muhakkak!

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Yazık ya

bir kere de konuyla ilgili bir şeyler yazsan.

tahrik etmeye çalışıp beceremeyişlerini görünce üzülüyorum.
  • Hala vatan millet diyor ya . Sanki harp halindeyiz ve biz de ülkemizi sattık. Küçük bir olayı milli mesele haline getirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

@Cehennemmarşı

Ben varsayım uydurmuyorum tüzük maddelerini yazıyorum cevap veremiyorsunuz. Neden veremediğinizi söyleyeyim çünkü Fenerbahçe'nin yaptığı şeye bok attınız ya diğerlerine yapamıyorsunuz. Kanunlar değiştirilmedikçe zamanla çağın gerisinde kalırlar. Benim için tsihrt olarak bu tshirtün herhangi bir sakıncası yok. Kanunda o madde yer almasa eminim bu tshirtler resmi bayramlarda YOK SATACAKTIR. Kendinize sorun bakalım bir Milli Bayramda bu tshirti giyip kutlamalara katılmaya gider miydiniz? Yoksa bu hakerettir diyip giymezmiydiniz? Kanunda yasak olması bu durumun ahlaksızlık,aşağılkça bir durum olduğunu ortaya koymaz. Tıpkı sabah gazetesinin fon olarak kullanması, bazı günler bayrağın tüzükteki şartlara göre asılmaması durumlarında olduğu gibi.

Evet yasaktır ve yasak ihlal edilmiştir cezası ne ise verilmelidir. Sizin söyleminiz bunun ötesinde milliyetçilik üzerine kurulmuş.
    Lütfen bana çıkıp dürüstçe söyleyin bu tshirtler satılıyor olsa ve kanunda yazmasa, milli bayramlarda,maçlarda hatta terörist saldırılardan sonra alıp giyer miydiniz giymez miydiniz?
    Hayır saygısızlıktır bu ben giymezdim derseniz zaten farklı yönlere bakıyoruz söyleyecek sözüm de olamaz yazacak birşeyim de.

Ne tüzük maddesi? Link verdik koca devlet sitesinden yok öyle bir madde! Sen hangi siteden veriyorsun diyorum çıt yok. Bayrağı ecnebi gavur gibi neden sırtıma geçirip bayramlara katılayım. Bu mudur vatan aşknız? Bu kadar mı dejenere oldunuz. YUH ARTIK! Sabah gazetesi font olarak kullanıyorsa yaptırım uygulanmıyorsa ne yapalım? O da ayrı terbiyesizlik. Tişört olayı bambaşka boyut. Bunu bir idrak edin öncelikle.

Millyetçilik var milliyetçilik var. Liboş kafasıyla giderseniz her milliyetçiyi kafanızda aşağıya bıyıklı, kafatasçı olarak görmeye devam edersiniz. Kanunda yazmasası mı var? Yazıyor ki giyilmiyor! Yanlış görülmüş demek ki yanlış! Bu kuralları kanunları koyanlar gökten zembille inmiyorlar! O halkın milletin yapısına göre yazıyorlar. Şimdi bizim millet dejenere oldu diye bu kanun mu değişmeli? Terorist saldırılarından sonra giyilmeliymiş vs. Al eline normal bayrağı git şehidi anmaya. Niye illa üstüne geçireceksin? Kanun nizam kırılmak için konulmuş kafasıyla hareket etmekten oluyor bunlar. Yok Fb karşıtlığı falan hikaye!

• Kanunda giyilemez yazıyor, daha nesi tartışılıyor anlamadım. Soruşturma başlatılmalı, gerekli cezalar kesilmeli.

Ayrıca, elin Brezilyalısına neden Türk bayraklı tişört giydirirsin ki!
  • Vatan millete neden getirirsiniz diyorlar hala? Yuh kere yuh! O bayrak neyi temsil ediyor behey insan evladı!!!? Yuh on kere yuh bin kere yuh!
  • http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/5140.html

Aç oku bak. Ama unnuttum okuma huyunuz yok kusura bakma buraya yapıştıramayacağım kadar uzun.
    He arkadaşım he bayraklı tshirt giymek dejenere olmak. Yetişin vatan elden gidiyor.
  • quote:

Vatan millete neden getirirsiniz diyorlar hala? Yuh kere yuh! O bayrak neyi temsil ediyor behey insan evladı!!!? Yuh on kere yuh bin kere yuh!

İyi niyetle yapılmış bir harekettir yav. Sanki teröristler aldı çiğnedi bayrağı. Milyon kere buna yuh asıl.
  • quote:

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/5140.html

Aç oku bak. Ama unnuttum okuma huyunuz yok kusura bakma buraya yapıştıramayacağım kadar uzun.
    He arkadaşım he bayraklı tshirt giymek dejenere olmak. Yetişin vatan elden gidiyor.

Bak yukarıda link verdim üste bak bakalım ne yazıyor araştırmıyormuş vs falan diyeceğine önce yazılanları iyi oku öğren öğrendiğini kavra! İnsan gibi soruyoruz hangi linkten aldın cevap vermiyorsun. O tüzüktür. Tüzükler bakanlar kururu kararıyla değişebilir, kanunlar esastır. Yanlış biliyorsam bilen birisi düzeltsin! Hoş tüzük geçerli şu an ne diyorsa o dur! Bunlar oyuncak değil! Kanunlar tüzükler çiğnenmek içinde koyulmadı. Fbliler yaptı diye de değil daha evvel de hapisten çıkan bir mafya karısının üstünde vardı ya burada ya da başka bir forumda hırsla eleştirdim!

Vatan millet tişört giymekle bir kere de gitmez ama mantalite bir kere de değişti mi o kafalarda o duygulardan eser kalmaz. Zaten kalmamaya başladığını da görüyoruz. Vatan gidip cephede düşman gebertmekle de savunulmaz. Bunu da iyi belleyin! Her memleket sevgisiyle yazan insanlara da internette şarlamak adet olmuş. Ama yok öyle yama!

• quote:

quote:

Vatan millete neden getirirsiniz diyorlar hala? Yuh kere yuh! O bayrak neyi temsil ediyor behey insan evladı!!!? Yuh on kere yuh bin kere yuh!

İyi niyetle yapılmış bir harekettir yav. Sanki teröristler aldı çiğnedi bayrağı. Milyon kere buna yuh asıl.

Tamam biz niyetle ilgili konuşmuyoruz iyi niyetle yapılmış olabilir fakat.O bayrağı onun önemini değerini bilmeyenlerin üzerinde taşımaması gerekir.
  • Her konu kanunda yazılmaz. Tüzükler kanunların düzenlemediği durumları ve uygulama alanlarını gösterir. Tüzüklerin altında da yönetmelikler vardır. Okumuyorsunuz çünkü verdiğiniz kanunda tüzüğe atıf yapılmış zaten.
    Daha fazla uzatmayı doğru bulmuyorum. Ortada bir kanun var ve çiğnendiğinde hemfikiriz.
    Fakat siz tshirt giymeyi -ki milli bir bayramda- dejenere olmak diye yorumluyorsunuz, ben kanunda yazan diğer durumlardan da örnek vererek gereksiz bir düzenleme olduğunu savunuyorum. Don olarak giyilmemesini anlayabilirim ancak bunda bir sakınca göremiyorum. Olay bu kadar basit.
  • Fenerbahçe'ye olan nefretinizi vatan millet diyerek kusmayın arkadaşlar. Burada o tişörtü giyenlerle Türk bayrağını yakan, çiğneyen insanları aynı kefeye koyuyorsunuz sırf bu fanatikliğiniz yüzünden. Olayın yasal olduğunu söylemiyorum. Benim tepkim, vatan temalı bir şiiri buraya koyup olayı BÜYÜÜÜk bir ulusal sorun haline getiren zatı muhteremedir. Hani kendisi çok milliyetçidir ya, bu ülkenin yılmaz koruyucusudur.

Memleket sevgisi iyi niyetle Türklüğü öne çıkaran insanlara öfke saçmakla oluyor galiba. Hala şehit veriyoruz, bu olaylardan sonra bir spor kulübünün oyuncularının giydiği tişörtler birilerini rahatsız ediyor.
  • Türk bayrağı bel altı kıyafetlerde kullanılmadığı sürece bi suç teşkil etmiyor. Türk Bayraklı t-shirt'te bişey yok..
  • quote:

Her konu kanunda yazılmaz. Tüzükler kanunların düzenlemediği durumları ve uygulama alanlarını gösterir. Tüzüklerin altında da yönetmelikler vardır. Okumuyorsunuz çünkü verdiğiniz kanunda tüzüğe atıf yapılmış zaten.
    Daha fazla uzatmayı doğru bulmuyorum. Ortada bir kanun var ve çiğnendiğinde hemfikiriz.
    Fakat siz tshirt giymeyi -ki milli bir bayramda- dejenere olmak diye yorumluyorsunuz, ben kanunda yazan diğer durumlardan da örnek vererek gereksiz bir düzenleme olduğunu savunuyorum. Don olarak giyilmemesini anlayabilirim ancak bunda bir sakınca göremiyorum. Olay bu kadar basit.

Yahu kanunlar tüzükler ne için var? Kanunlar toplumun değer yargılarına sahip çıkmak içinde yoklar mı? Sen kanunda yazıyor ceza uygulansın diyorsun ama kanuna neden konulduğunu bir türlü söylemiyorsun.

Gereksiz düzenleme gelir tabi. Dejenerasyon işte. Bugün buna göz yum yarın boxer olarak giyilir. Önümüzde bir çok diğer ülke örneği varken ve bizim yeni nesil bu kadar uç derecede özenti iken!

• fenerli arkadaşlara;
    beyler mesele fenerbahçe değil, gereksiz alınganlık yapıyorsunuz.türk bayrağı çok çok kutsal ve diğer devlet bayraklarından ayrı bir konumu vardır. artı köklü bir devlet geleneği olan millet olarakda bayrağımıza saygımızı en üst düzeyde gösteririz.bu olay kesinlikle yanlıştır.tekrarlanmamalı.bu gün tişört yapılır yarında don.batıda bu böyle değimi? ne farkımız kaldı onlardan? ayrıca fenerbahçeli oyuncular art niyetlidir demiyoruz. fenerbahçenin son yıllardaki imaj düzeltme kendi taraftarı olmayanlarında sempatisini kazanma çalışmalarınıda takdirle karşılıyoruz ancak kaş yapayım derken göz çıkarılmamalı, daum diyarbakıra gidiyo atatürk rozeti takıyo. çok enteresan, bana sorarsanız yanlış. eger atatürk türkiyesini bu kadar çok seviyorsan önce röportajlarında türkçe konuş. türkiyedeki bu üçüncü dönemi ayıp yani.sanki diyarbakıra değilde atinaya gitmiş.neticede orada bizim.

• fenerbahçe cumhuriyeti tişörtleri nerde baskıdamı hala
  • cehennemmarşı hakikaten 81li misin? yazdıkların çok saçma ve komik de
  • Bayrağı korumak için konulmuş ancak yüz kere yazdığım gibi bana anlamsız geliyor. Kanunların nasıl hazırlandığını bilmediğinizi farkedebiliyorum. Onun oraya konması çok mantıklı olduğu anlamına gelmiyor, sadece uygulanacağı anlamına geliyor.

Bir örnek vereyim güzellik merkezleri ticarethanelerdir. Ruhsat alırlar, vergilerini verirler düzenli olarak. Ancak yaptıkları işlemlerin fiyatlarını veremez epilasyon şu kadar, bu kadar indirim yaptık diyemezler. Kısaca talep yaratmaya yönelik reklam yapamazlar. Devlet ticarethane olarak kabul eder vergisini alır ama talep yaratıcı reklam yaptırmaz. Bunun bir mantığı yok, kanun böyle diyorsun merkez sahiplerine. Kanunun da nasıl yapıldığını gördüm. 5-6 kişi odaya kapanır şöyle olsun böyle olsun derler. Baskı grupları çıkarlarına göre değiştirir olur sana kanun. Bu bayrak kanunu ise darbe sonrası kanunlardan, gereksiz düzenlemelere girmiş ve anlamsız kısıtlamalarla dolu. İnsanlar biraz mantığını kullansa korkacak birşey olmadığını görürler ama boş şeylere takılıyoruz.

Bayrağı bağlayıp boynuna asıp sırtından sallayanlarda yeni geldi aklıma Milli maçlarda. Neyse daha fazla uzamasın ama düşünseniz daha bu kanuna muhalefet olan günlük hayattan neler bulursunuz. Haydi selametle...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.