|
Bayraktar KIZILELMA’nın üretim prototipinden yeni uçuş
-
-
Daha güçlü bir motor ve Aesa radarı da takılınca bozdoğan, gökdoğan ve gökhanla hava hava görevlerini de yapacaktır. Çok güzel bir proje.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostun yanlış platformdasın, senin gibiler x'de nefretini kötülüğünü git oralarda kus.
@omanner adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Dostun yanlış platformdasın, senin gibiler x'de nefretini kötülüğünü git oralarda kus
Kime neye nefret? Ne anlatıyon sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Editöre açıktan "satılmışsın" demedin bir tek. Akp den maaş mı alıyor editör? Burası teknoloji sitesi senin dediğin laflara bak.
Ülkenin ve milletin faydasına olan hiçbir habere tahammülünüz yok, iyi bir gelişme görünce hastalıklı hayvanlar gibi saldırıyorsunuz.
Birşekilde iktidara gelseniz ilk yapacağınız iş bu ülkenin savunma sanayisine felç etmek ve son 20 yılda yapılan ne kadar güzel hizmet varsa hepsini yerle bir etmek olacaktır..
quote:
Birşekilde iktidara gelseniz ilk yapacağınız iş bu ülkenin savunma sanayisine felç etmek ve son 20 yılda yapılan ne kadar güzel hizmet varsa hepsini yerle bir etmek olacaktır..
Yok yav, yaparlar mı gerçekten, o zaman iktidara gelmemeleri için napmak lâzım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@ setcom_2000
migros 1 kg 9.9 TL
Cahilce heykel ve konser savunmanız bir yana , market fiyatından da haberiniz yok.
@ setcom_2000
kısa vadede KIZILELMA ve ANKA 3 ün envantere girecek olması çok önemli operasyonlarda bize çok fayda ve rahatlık sağlayacak tabi her uçuşu bu ürünlerin gelişmesi için fayda sağlayacak veriler elde edilecek. KIZILELMA için bu yıl seri üretim ve envanter diye biliyorum. Büyük ihtimal ANKA 3 de bu şekilde olacak diye düşünüyorum en azından birkaç tane ürünü teslim edip Hava kuvvetlerinin kullanıma sunulup geri dönüşler alınacağını düşünüyorum.
Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun bunlar ülke bağımsızlığı etkisi gücü için önemli savunma sanayisi ürünleri.
Bazılarının patates soğanına heba edilecek şeyler değil ve alakası olan şeyler hiç değil. Kendini savunamıyorsan ne yiyecek ağızın nede onu çıkaracak mabadın kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 19 Ocak 2025; 21:56:40 > -
Artık yerli havadan havaya mühimmat ateşlediği videolar bekliyoruz.
-
halk açlıktan ve evsizlikten kırılıyor bunlar eğlence derdinde, saçmasapan balon projeler. buna ayrılan parayı emekli ve asgari ücretliye dağıtın.
-
bayraktar devletten her devletin ayırdıgı savunma sanayi kaleminin ortalamasının altında destek aliyor.
@Alper Çağlar adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Ülkenin ve milletin faydasına olan hiçbir habere tahammülünüz yok, iyi bir gelişme görünce hastalıklı hayvanlar gibi saldırıyorsunuz.
Lan ne anlatıyon sen ben yönetemiyorlar diyorum sen bana iktidar olduğunuzda diyon , iktidarına atlayım benim şahsen öyle bir derdim yok İYİ parti zafer partisine vs oy verdim ben avel
Fayda diyor cahil keko bugün Suriye'ye 2 milyar dolar ihracatın var hepsi buğday arpa zeytin yağı vs 1 tane makina üretip satamamışsın bu ülkeye yararına 22 senede ne yapmışsın? Hala domates patates satıyorsun oraya buraya bu yüzden fakirsin
Düşmanları kudurtmuş. İnşallah daha çok kuduracaklar.
-
kardeşim haklısın ancak ikisi farklı konu.
---
en fakir ülkeler bile silah satın almak zorunda günümüzde, çünkü savunman olmazsa, fakir olacak bir halkın ve toprağın bile kalmayabilir.
ülke ekonomisi düzelecek.
bu ülkenin ekonomisi hiç bir zaman bir Almanya gibi olmadı zaten,
Kemal Sunal filmlerine bak herhangi birine, memurun ay sonunu getiremediği konu edilir hep. Doğru o zamanlar öyleydi.
----
çözümlerden biri de bu imalat işleri. sanayi ve endüstriyel büyümedir.
Almanya'yı büyüten sanayi imalatıdır, petrolü yok zaten, sömürgesi de yok.
Sen üretmezsen daha da fakir bir halkın olacak.
Düzelecek endişe etme.
-
Bu uçağın çizimini zamanında rahmetli Dr. Erbakan hocamız yapmıştır, nasip bugünlereymiş hayırlısıyla inşAllah
-
Adam özel şirket kardeş. Sen neyin kafasını yaşıyorsun . Kininiz gözünüzü kör etmiş. Apır sapır konuşup kendinize güldüruyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ülkenin ve milletin faydasına olan hiçbir habere tahammülünüz yok, iyi bir gelişme görünce hastalıklı hayvanlar gibi saldırıyorsunuz. Birşekilde iktidara gelseniz ilk yapacağınız iş bu ülkenin savunma sanayisine felç etmek ve son 20 yılda yapılan ne kadar güzel hizmet varsa hepsini yerle bir etmek olacaktır.. |
Dostun yanlış platformdasın, senin gibiler x'de nefretini kötülüğünü git oralarda kus.
|
Daha güçlü bir motor ve Aesa radarı da takılınca bozdoğan, gökdoğan ve gökhanla hava hava görevlerini de yapacaktır. Çok güzel bir proje.
|
Editöre açıktan "satılmışsın" demedin bir tek. Akp den maaş mı alıyor editör? Burası teknoloji sitesi senin dediğin laflara bak.
|
halk açlıktan ve evsizlikten kırılıyor bunlar eğlence derdinde, saçmasapan balon projeler. buna ayrılan parayı emekli ve asgari ücretliye dağıtın. |
kısa vadede KIZILELMA ve ANKA 3 ün envantere girecek olması çok önemli operasyonlarda bize çok fayda ve rahatlık sağlayacak tabi her uçuşu bu ürünlerin gelişmesi için fayda sağlayacak veriler elde edilecek. KIZILELMA için bu yıl seri üretim ve envanter diye biliyorum. Büyük ihtimal ANKA 3 de bu şekilde olacak diye düşünüyorum en azından birkaç tane ürünü teslim edip Hava kuvvetlerinin kullanıma sunulup geri dönüşler alınacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun bunlar ülke bağımsızlığı etkisi gücü için önemli savunma sanayisi ürünleri. Bazılarının patates soğanına heba edilecek şeyler değil ve alakası olan şeyler hiç değil. Kendini savunamıyorsan ne yiyecek ağızın nede onu çıkaracak mabadın kalmaz. |
öğrencilere bir öğün yemek veremedikten , okullara 1 kalıp sabun koyamadıktan, emekliye %5 refah zammı bile yapamadıktan , çalışanları açlık sınırı üstünde maaş veremedikten, pasaportunu dünyada saygın yapamadıktan sonra bir anlamı var mı bunun? Kuzey Kore de savunma sanayisinde çok ileri mesela. |
Adam özel şirket kardeş. Sen neyin kafasını yaşıyorsun . Kininiz gözünüzü kör etmiş. Apır sapır konuşup kendinize güldüruyorsunuz.
|
bayraktar devletten her devletin ayırdıgı savunma sanayi kaleminin ortalamasının altında destek aliyor. |
Benzer içerikler
- spotify mod apk
- whatsapp aero apk
- base apk
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- mırıldanarak şarkı bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X