Eskiden olsa şimdiye kadar bissürü çocuk gelirdi. Ne bi gelen var ne giden bu ne ya valla değerlerimizi unutuyoruz.
Çikolata , şeker toplayamaya çıkardık. Para veren oldumu eve gider üstümüzü değiştirir tekrar giderdik. 3 senedir Diyarbakır'dayız buradaki ailelerde en az 7 nüfus olunca kapıya da en az 10 çocuk geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
Çikolata , şeker toplayamaya çıkardık. Para veren oldumu eve gider üstümüzü değiştirir tekrar giderdik. 3 senedir Diyarbakır'dayız buradaki ailelerde en az 7 nüfus olunca kapıya da en az 10 çocuk geliyor
Eskişehirde gelen giden kalmamış. Ne günlerdi ya bütün mahalleyi dolaşırdık. Oda ayrı bi zevkti. Saat 9 oldu bi çocuk gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я
Eskişehirde gelen giden kalmamış. Ne günlerdi ya bütün mahalleyi dolaşırdık. Oda ayrı bi zevkti. Saat 9 oldu bi çocuk gelmedi.
Alıntıları Göster
Ya şeker ya şaka'yı bekle hocam az kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: AcreaM
Ya şeker ya şaka'yı bekle hocam az kaldı.
Alıntıları Göster
Adana'da oturuyorum. Gelen giden çocuğun hatti hesabı yok. 1 kilo Şölen octavia almıştım artar diyordum yetmedi gittim 1 kilo daha aldım. Bak zil çalıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Huka Sampos
Adana'da oturuyorum. Gelen giden çocuğun hatti hesabı yok. 1 kilo Şölen octavia almıştım artar diyordum yetmedi gittim 1 kilo daha aldım. Bak zil çalıyor...
Alıntıları Göster
gebzede gıden gelen yok tamam
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Alıntıları Göster
Kırklarelinde yok
quote:
Alıntıları Göster
antepte gelmeye başladılar tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
Kırklarelinde yok
Alıntıları Göster
evde bilgisayar başındadır şimdiki çocuklar
quote:
Orijinalden alıntı: ATOM ANT
Kırklarelinde yok
Alıntıları Göster
kocaelide yok tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd
Alıntıları Göster
Diyarbakır tıklım tıklım maşallah
quote:
Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd
Alıntıları Göster
dolaşıyorlar.var bizim buralarda hala:)
quote:
Oldum olası sevmedim zaten gebzeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi
dolaşıyorlar.var bizim buralarda hala:)
Alıntıları Göster
Sancaktepe de de daha gelen giden yok.. asayiş ber kemal tamam..
quote:
Orijinalden alıntı: bizimdenizci
Alıntıları Göster
Sonunda 1 tane geldi
Konya'da bayramda fazla gelen olmaz ama konya'ya has şivlilik vardır kapınız hiç susmaz iyi şey dağıtırsanız daha çok kişi gelir ve öğlene aldıklarınız biter
quote:
Orijinalden alıntı: bizimdenizci
Alıntıları Göster
istanbul'da az var.devam.tamam
quote:
Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я
Sonunda 1 tane geldi
Alıntıları Göster
bu devirde tanımadığın yere çocuk mu yollanır hanzonun teki çocuğu eve alsa ruhun duymaz. her türlü sapığı mevcut akıllı olan yollamaz yani şeker almak nedir git marketten bi ton al çocuğuna çok istiyosa, canından değerli değil ya
Bayram çocukları bil gelmez olmuş NE BİÇİM BAYRAM
FAİL
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
bu devirde tanımadığın yere çocuk mu yollanır hanzonun teki çocuğu eve alsa ruhun duymaz. her türlü sapığı mevcut akıllı olan yollamaz yani şeker almak nedir git marketten bi ton al çocuğuna çok istiyosa, canından değerli değil ya
Alıntıları Göster
Daha ne istiyorsun ki? Ses yok gürültü yok. Al burdaki bütün çocuklar senin olsun 10 dakika susmadılar. Bir kahvaltı yapamadık.