birliklere katılma tarihimiz 14 aralık 2008 pazar saat 17 ye kadar bunu herkes biliyor, fakat bayram dönüşü olması nedeniyle bilet bulmak imkansız. ben uşaktan bilecik'e gitmek istiyorum 4 saatlik kısa bi mesafe ama ancak 15 aralık pazartesi saat 13 otobüsüne yer bulabildim.. bilecik il jandarmayı aradım durum böyle böyle komtanım dedim, bana aynen şunu söyledi "1gün geç gelirsen 1gün geç gidersin, mahkemeye de çıkabilirsin artı olarak, oradan da bi ceza gelebilir" uşak çok yakın olduğu için geç kalma mazeretimi kabul etmezlerse ne olur? uzak mesafelere gidenler için bilet bulamamak kabul edilebilir bi mazerettir ama benim gibi olanlar için durum nasıldır?
daha önce askerlik yapmış olan arkadaşlara sordum onlar da bişey olmaz diyorlar, ne yapmamız gerekiyor? benim durumumda olan biçok arkadaş vardır, bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar bu konuya açıklık getirebilirlerse memnun olurum..
normalde o komutanın dediği gibi..1 gün geç gelen 1 gün geç gider.. ben askerliğimi yazıcı olarak yaptığım için iyi biliyorum.. 1 gün geç gelenleri mahkemeye filan vermiyorduk..sadece 1 gün geç çıkıyorlardı.. olur da mahkemeye verilirsen bayram dönemine rastladığı için bilet bulamadım dersin olur biter.. kafana takma..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme