Şimdi Ara

bayram tatili laptop araştırmakla geçti .. YETER artık bir beni kurtarsın ..acer 5101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi laptop hangi işlemci hangi hardisk kaç rpm olmalı paylasımlı paylasımsız ekran kartı vesaire vesaire derken bir bayram tailinin daha sonuna geldim .. bu donanım işine girince cıkmak cok zor oluyor .. bilmemek en iyisi gibi geliyor performans testleri dahil herşeye baktım ..

forumda butun yazılanları okudum sonuc acer 5101 oldu (fiyat performans a gore en iyisi bu gibi gozukuyor )

cuma gunu hayırlısıylan alıcam ..

fakat nerden almam gerektiğine karar veremedim pcdepo ve gold da fiyatlar birbirine cok yakın ... hangisinden alsam daha iyi olur ? (aradaki 30 -40 ytlilik farktan ziyade garanti onemli benim için ilk defa laptop alıyorum agzımız yanmasın .. musteri memnuyeti acsından hangisi daha iyidir ?)

ikincisi linux le gelen acer 5101 e windows yuklenirken sorunlar cıkıyormus kadıkoy civarında oturan birisi bana bu konuda yardımcı olabilirmi ?

• hepsiburada da son günmüş indirim için 709$ imkanın varsa hemen sipraiş ver bence başka yerde bu kadar ucuza bulamayabilirsin
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81340&productid=bd70204
  • ben 5101 kullanıyorum. eger ayırdıgın bütce bukadarsa. daha iisini bulamazsın zaten. ben golddan aldım. linuxlu geldi cok rahat xp yuklenır. hepsiburadaki kampanya bıtmek uzere verebılırsen ordakini kaçırma. o fiyata alırsan +512ramde ekletirsin. kolay gelsin.
  • 5101 lere ram eklendiğinde bazı sorunlar çıkıyormuş,kilitlenmeler vs..falan bunlarıda araştır almadan önce derim.
  • Bendekide ACER TwinMOS aldım hiç bir sorun yok ya ne alakası vvar.

Acer iyidir hem boşver HP yi falan PAVİLİON lar da iyi ama ACER de çok iyi bende 5101 iyidir
  • aramana gerek yok bak canavar gibi makina ben olsam hemen alırım
  • bir kere alacağını düşünerek biraz da ucuzluktan ziyade kaliteye bakmak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradan da alabilirsin www.novabilgisayar.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.