Şimdi Ara

Bayramda Hayır Duası almak isteyenler acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var sorunum hddmde olan bad sectorler 1 tb hddmi çöpe atmak istemiyorum şimdi öncelikle yapmak için uğraştıklarımı anlatim hdd regenator kullanmaya çalıştım 135 mb kadar 200 den fazla bad sector buldu ve devam etmekte çok yavaşladı amacım şu bad sectorsuz bölüme işletim sistemi kurup çalıştırmak bu konuda yardım edebilecek birine ufakta olsa bi bayram hediyem olucak il farketmiyo yardımınıza gerçekten çok acil ihtiyacım var!!!

• Bad sektör olan kısmı işaretlemesi için HDD ye normal bir format işlemi uygulamanız gerekir. Hızlı format ile bad sektörler işaretlenmez.

Bad sektörleri azaltmaya yönelik bir uygulama da low level format işlemidir. Bu işlem çok uzun sürer ve yarıda kesilmemelidir. Kurtarabildiği kadar alanı kurtarabilir.

Diğer bir yöntem de bad sektör olan kısmı başka bir disk bölümü olarak bölümlendirip formatlamayıp kullanım dışı bırakmak. Bunun için bad sektörlerin nerede başlayıp nerede bittiğini tespit edip HDD boyutunu o sektör başlangıcına göre belirleyeceksiniz.

Deneyin başarılı olursa da hediye istemiyorum benim yerime çocukları sevindirin onlara hediye alın.

Hayırlı bayramlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.