Bildirim
Bayramda Herkes Tatildeyken Çalışmak
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışma sende -
Çalışma zorunluluğu var çalışma sende nedir ? -
Kafana silah mı dayadılar hayırdır ? -
İnsanın parasa varsa kendine var. Bana bir faydası yok. Çeşitli triplere girmelerine gerek yok. Kimse kimseyi ezik olarak göremez.
Bende çalışıyorum. Çalışıyorum ve paramı alıyorum. Kimin ne düşündüğü zerre umrumda değil. Ben kendimi biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraya ihtiyacım bu bir gelmezsem işten çıkartabilirler bu 2 benım derdim asıl paraları olupda çalışanları ezik gibi görmeleri buda 3 -
Parası olsun isteyen elbet çalışacak bir sen değilsin bu 1
İşten çıkıp çıkmamak senin sorunun bu 2
Kimin senin nasıl gördüğünü umursarsak daha çok üzülürüz bu 3
Aynı durumda sayılırız bu da 4 -
ne guzel iste bayram gezmelerinden akraba ziyaretlerinden kurtuluyorsun. esas bayram bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X