Arkadaşımın biri kanadadan 4 tane getirmeyi denedi ama havalanında takıldı getiremedi.Turistlerin yurtdışına iphone çıkarmasını engellemişler. Polislerin elinde Türkiyede vodafone ve turkcell satıyo götüremezsin demişler :)
sizlerinde başına böyle birşey geldimi acaba ?
ben 2 tane aldım italyadn hiçbi sorun olmadı şuanda sorunsz çalışıor :]
quote:
Orjinalden alıntı: JesusMan
ben 2 tane aldım italyadn hiçbi sorun olmadı şuanda sorunsz çalışıor :]
Kayıt durumu nedir? Kaça aldınız?
kayıt durumu derken gittim turkcele kaydettrdim tanesini 499 euroya aldım ..
Arkadaşımın biri kanadadan 4 tane getirmeyi denedi ama havalanında takıldı getiremedi.Turistlerin yurtdışına iphone çıkarmasını engellemişler. Polislerin elinde Türkiyede vodafone ve turkcell satıyo götüremezsin demişler :)
italyadan aldım hiç bi sorun yok sorunsuzca çalışıyor sadece italyada bulana kadar çok uğraştık o kadar
bende arkadaşın yalancısıyım açıkcası banada pek mantıklı gelmedi
naxterra aldığın iphone kaç gb lık bnde yunanistandaydım bayramda arkadaşım 500 € ya aldı bir tane ama vodefone dan aldı ve 8gb lık sen başka biyerden 16 gb lığını o fiyata aldıysan bnde alabilirim bir tane olmadı burda bayılcaz 1400 lüğü
arkadaşa suriyede sordurdum fiyatlarını 2g 8gb 530 lira dedi ama getirip kayıt yaptıracak boşta pasaport olmadığı için getiretemedik...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme