Çok rahatsız oluyor millet.O bişey değilde birisine bişey olucak...
Nedir bu çocuklardaki merak. bizde küçüklükten geçtik , biz böyle değildik yaw..
zuhaha biz torpille savaş yapardık birbirimize fırlatırdık birde hava soğuk oldumu torpil patlardı bir duman çıkardıki off bayılırdık yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Framcis_Ryan
zuhaha biz torpille savaş yapardık birbirimize fırlatırdık birde hava soğuk oldumu torpil patlardı bir duman çıkardıki off bayılırdık yaw
salakça mı ? evet. ben de küçükken yapmadım mı ? yaptım. mantar tabancasını belime yerleştirip artist artist yürüdüm mü ? yürüdüm. çocuk işte mantık bekleme.
quote:
Orijinalden alıntı: Framcis_Ryan
Al benden de o kadar...
Az kaldı, sabrım taşmak üzere... Bir süre daha devam ederlerse inip o torpilleri toplayacağım ellerinden, sonra da marketi tehdit edeceğim eğer bu çocuklara torpil satarsan seni polise şikayet ederim diye...
Kanunen yasak zaten çocuklara bu maddelerin satışı... Bir yerlerini yaralayacaklar Allah korusun, bayramı zehir edecekler ondan sonra ailelerine!
Az kaldı az, şimdi iniyorum aşağıya...
quote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
salakça mı ? evet. ben de küçükken yapmadım mı ? yaptım. mantar tabancasını belime yerleştirip artist artist yürüdüm mü ? yürüdüm. çocuk işte mantık bekleme.
Alıntıları Göster
Biz arkadaşlarla roket fırlatıyorduk(Küçükken), hiç unutmamam iki rokette karşı evin camından içeri girdi. Adam bir sövdü bir sövdü, daha da roket, torpil v.s atan çıkmadı.
Birde, bu güne kadar "KızKaçıranın" kız kaçırdığını gören duyan var mı? Bana hiç denk gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Biz arkadaşlarla roket fırlatıyorduk(Küçükken), hiç unutmamam iki rokette karşı evin camından içeri girdi. Adam bir sövdü bir sövdü, daha da roket, torpil v.s atan çıkmadı.
Birde, bu güne kadar "KızKaçıranın" kız kaçırdığını gören duyan var mı? Bana hiç denk gelmedi.
Alıntıları Göster
10'a kdadar bile sayamıyorum , 10 saniye içinde kesin birisi patlatıyor.
Kafam allak bullak.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Alıntıları Göster
çocukken torpil alıp eylenirdik ama ben biraz sınırı aşmanın vakti geldiğini düşündüm ve kuzenime benimle gel birşey yapıcam dedim , bakkaldan torpil aldık sonra bir evi buldum kapısının altı aralıklıydı torpili ateşledim evin kapısının altından fırlattım , o anda sanırım evde insanlar vardı allah o anı yaşayanlara sabırlık versin
çocukken torpil alıp eylenirdik ama ben biraz sınırı aşmanın vakti geldiğini düşündüm ve kuzenime benimle gel birşey yapıcam dedim , bakkaldan torpil aldık sonra bir evi buldum kapısının altı aralıklıydı torpili ateşledim evin kapısının altından fırlattım , o anda sanırım evde insanlar vardı allah o anı yaşayanlara sabırlık versin
Alıntıları Göster
Yav şehir / mahalle neresi sizin? Bizim burda bir çocuk yok ortalıkta torpil morpil yok...
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
Alıntıları Göster
Aynen sabah torpil sesleriyle uyandım.. Camı açtım tam bağıracaktım Baktım apartmandakiler balkonda Bağırsam onlarda bana diyecek sen küçükken bunlardan beterdin diye
Ondan birşey diyemedim
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Aynen sabah torpil sesleriyle uyandım.. Camı açtım tam bağıracaktım Baktım apartmandakiler balkonda Bağırsam onlarda bana diyecek sen küçükken bunlardan beterdin diye
Ondan birşey diyemedim
Alıntıları Göster
valla sebebini bilmem ama elimde paylayan torpili bilirim cocukken
Bunlar yine masum kalıyor.
Biz çocukken evlerin kapılarına gecenin bir yarısı torpil yerleştirir fitili yakardık. Sonra kapıyı çalar oradan uzaklaşırdık. Hiçbirşeyden haberi olmaya kurban kapıya çıkar çıkmaz şiddetli bir patlama sesiyle küçük dilini yutardı. Daha da tozutup kızkaçıranları açık pencerelerden içeri atardık.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Ondan birşey diyemedim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Ondan birşey diyemedim
Yer İstanbul\ K.çekmece
quote:
Orijinalden alıntı: ayN
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Ondan birşey diyemedim
Yer İstanbul\ K.çekmece
Alıntıları Göster
Hmm, Valla Göztepe'dede, Suadiye'dede hiç bir şey yok torpil morpil kafam rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: Fleetwood1991
Hmm, Valla Göztepe'dede, Suadiye'dede hiç bir şey yok torpil morpil kafam rahat.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Oralarda çocuk da yok zaten.
quote:
Alıntıları Göster
bayram paralarıyla ole şeler alırdım
quote:
Alıntıları Göster
Bizim ev 2 parkın ortasında, ooffff.
Camı kapattım içeri torpil atarlarsa diye.
quote:
Orijinalden alıntı: ayN
Bizim ev 2 parkın ortasında, ooffff.
Camı kapattım içeri torpil atarlarsa diye.
Alıntıları Göster
yeni nesil psikopat çocuklar sagolsun bu konudan en çok kediler rahatsız
quote:
Alıntıları Göster
aynen..inip kafalarında patlatacam böyle devam ederlerse..
quote:
Alıntıları Göster
Bende yapadım seneler önce ama şimdi çok saçma geliyor.Biz şişenin içine torpili koyup araba geçerken yola atardıkÇatafatlarıda milletin çok geçtiği bir yere koyardık,eleman basınca "Hönk?!" diye tırsardıEl kaide hesabı yani birazŞimdiki çocuklar salak salak havaya ateş ediyorlar,yapsanıza böyle şeyler işte
quote:
Orijinalden alıntı: imPsYcHo
aynen..inip kafalarında patlatacam böyle devam ederlerse..