Şimdi Ara

BAYRAMLIK NE ALDINIZ? BEN ALAMADIM...:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLİYORSUNUZ YILLARDIR GELENEK OLARAK BAYRAMDA GİYECEĞİMİZ KIYAFETİ AYRICA ALIRIZ. BEN BU BAYRAM ALAMADIM SADECE AYAKKABI ALABİLDİM. ODA 70 YTL İDİ.. HERKES ALDIKLARINI PAYLAŞABİLİR Mİ? FİYATLARI İLE...

• Bir ayakkabı bir mont 1 kazak bi pantolon fiyatın ne önemi varki
  • Maksat bayram bütçesi kim ne kadar ayırdı kendine istediğini alabildi mi diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTReMuS

Maksat bayram bütçesi kim ne kadar ayırdı kendine istediğini alabildi mi diye...
    hiç bişi almadım. bayramların eski heyecanını duyamıyorum. dinlenmekten başka bi amacım yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

hiç bişi almadım. bayramların eski heyecanını duyamıyorum. dinlenmekten başka bi amacım yok...

Alıntıları Göster
    Hiç birşey almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Hiç birşey almadım.

Alıntıları Göster
    Eskiden bayramlar daha zevkli geçerdi acaba çocuk olduğumuz için mi? yoksa artık büyük şehirlerde bayram heyacanı kalmadı mı?
  • quote:

Eskiden bayramlar daha zevkli geçerdi acaba çocuk olduğumuz için mi? yoksa artık büyük şehirlerde bayram heyacanı kalmadı mı?

Alıntıları Göster
    yılbaşı,bayram,sevgililer günü...bunların hepsi tuzaktır...
    bir şey almaya gerek yok..
    hani nerde KURAN da yazıyormu,ayet varmı,yok dimi..
    bu ayram alış verişi demekki dini boyutu yokmuş
    konu açmıştım burayada kopyalayayım
    arkadaşlar bugün tekbaşıma çarşıyı gezdim bütün dükkanlara baktım..yaklaşık 4 saattir ayaktaydım,heryere baktım fiyatlarada baktım,
    bir yerde gömlekler gürdüm,bunlar 5 ytl den satılıyor,ancak bir kaç kez giyersiniz vede kopar malzemesi azdır..
    bunun dışında iyi mağazalarda satılan gömlekleri asıl fiyat 80 ytl,90 ytl yazıp üstüne çizgi çekmişler
    45 ytl yazmışlar...yani önce fiyat 2 kat artmış sonra yarıya düşmüş
    daha bitmedi..ben bir yerde kabanların ortalama 120 ytl civarı olduğunu biliyorum..aslında normal fiyatta 120 ytl civarı olması lazım..
    aslında terzi birisi kabanın kumaşı vede içindeki kumaş,maliyeti 50,60 ytl ye mal olur dedi..işçilik dikişle 100 ytl olması normalmiş
    ama bir mağazada cama yazmışlar etiketin yarısını ödeyin diye...
    kabana baktım üstünde 180 ytl yazılmış..bende dedimki o zaman bunun yarısı 90 ytl ödemem lazım diye düşündüm vede mağaya girip 3 kat çıkmaya başladım..
    bu arada çıkınca kabanın kolundaki etikete küçük olana bir baktım 360 ytl yazıyor....
    yani asıl fiyat 360 yl vede yarısını ödeyin dedikleri 180 ytl yide vitrinde kabana yazmışlar..
    oysa gelen geçen 180 i görünce yarısı olan 90 sanıp benım gıbı 3 kat cıkıyorlar..
    ya bızım ınsanımızı saf yerıne koyuyorlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hiçbir şey.

Bu arada ben uyanık esnafları hiç sevmiyorum. Dün reostalı ampul açma kapama şeysi alacaktım, 15 lira fiyat çektiler. Alış fiyatları 1 lira bile değil buna eminim. Belki esnafa günde 1 müşteri geliyor ona da yüksek fiyat söyleyerek kaçırıyor. Kendi seçimi tabi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hiçbişey Almadım...

Bayram Fırsatçıların Elinde Bir Koz Olur Daha Pahalı Alcağıma Biraz Bekler Daha Ucuza Alırım...
  • quote:

Alıntıları Göster
    hiçbişey almadım..çok beğendiğim bi mont vardı epey bi tuzluydu ama beğenmiştim bugün parayı denkleştirdim zar zor gittim almaya satılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

hiçbişey almadım..çok beğendiğim bi mont vardı epey bi tuzluydu ama beğenmiştim bugün parayı denkleştirdim zar zor gittim almaya satılmış

Alıntıları Göster
    Bayramları sevmem zaten sevsemde paramı var bayrama özel kıyafet alayım, gereksiz bir şey bayramlık dedikleri olgu bana göre.
  • Hiçbirşey Almadım Zaten Ben Öyle Kolay Kolay Giysi Eskiletmem... Çok Giysim Var Hepside Yepyeni 1 Kaç Defa Giymişimdir. Gerek Duymadım Birşey Almaya Zaten Pekde Takmam Bayramda Spor Kıyafetlerlede ( Eşfman Takımı )Gezebilirim İllada Giysi Alıcam Diye Bir Gereksinim Duymadım Kendimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Hiçbirşey Almadım Zaten Ben Öyle Kolay Kolay Giysi Eskiletmem... Çok Giysim Var Hepside Yepyeni 1 Kaç Defa Giymişimdir. Gerek Duymadım Birşey Almaya Zaten Pekde Takmam Bayramda Spor Kıyafetlerlede ( Eşfman Takımı )Gezebilirim İllada Giysi Alıcam Diye Bir Gereksinim Duymadım Kendimde
    Gömlek almış annem 30+ diyor fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Hiçbişey Almadım...

Bayram Fırsatçıların Elinde Bir Koz Olur Daha Pahalı Alcağıma Biraz Bekler Daha Ucuza Alırım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Hiçbişey Almadım...

Vayy..15 yaşındayım..... farkındayım hesabı Tebrikler baro katılmamak elde değil

• bişeyler almalar çocuklukta kaldı artık.
    Yüzüm tutmaz zaten bişey istemeye bu yaşta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNTReMuS

BİLİYORSUNUZ YILLARDIR GELENEK OLARAK BAYRAMDA GİYECEĞİMİZ KIYAFETİ AYRICA ALIRIZ. BEN BU BAYRAM ALAMADIM SADECE AYAKKABI ALABİLDİM. ODA 70 YTL İDİ.. HERKES ALDIKLARINI PAYLAŞABİLİR Mİ? FİYATLARI İLE...

nothing 0 Ytl...

takma kafana almak gereksiz zaten... önemli olan o ruh... ben ayakkabı bile almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-Note

quote:

Orjinalden alıntı: aNTReMuS

BİLİYORSUNUZ YILLARDIR GELENEK OLARAK BAYRAMDA GİYECEĞİMİZ KIYAFETİ AYRICA ALIRIZ. BEN BU BAYRAM ALAMADIM SADECE AYAKKABI ALABİLDİM. ODA 70 YTL İDİ.. HERKES ALDIKLARINI PAYLAŞABİLİR Mİ? FİYATLARI İLE...

nothing 0 Ytl...

takma kafana almak gereksiz zaten... önemli olan o ruh... ben ayakkabı bile almadım.
    artık insanlar parasızlık yüzünden bayramlara bile mutlu giremiyorlar.İlişkisizlik o kadar yoğun ki genelde bayramları kaynaşma amaçlı değilde dinlenme amaçlı kullanmaya başladık.büyüklerimiz bugün eski bayramlar için ''nerede o eski bayramlar diyorlar''ama bizlerde gelecekte şimdi kutladığımız bayramları bile arayarak ''nerede o eski bayramlar'' diyeceğiz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

artık insanlar parasızlık yüzünden bayramlara bile mutlu giremiyorlar.İlişkisizlik o kadar yoğun ki genelde bayramları kaynaşma amaçlı değilde dinlenme amaçlı kullanmaya başladık.büyüklerimiz bugün eski bayramlar için ''nerede o eski bayramlar diyorlar''ama bizlerde gelecekte şimdi kutladığımız bayramları bile arayarak ''nerede o eski bayramlar'' diyeceğiz sanırım.

Alıntıları Göster
    ben 2 kazak 2 sweat 2 kot aldım

yaş 16 ama banada eskıden daha iyiydi gibi gelio kokusu bile bi başkaydı eski zamanların

• quote:

Alıntıları Göster
    bi pantolon bi triko toplam 50 ytl...

Allah cümle olmayanlara nasip etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 6 Aralık 2008; 18:17:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bayramlık nedir arkadaş? O gün biraz daha temiz giyinirsin titiz olursun al sana bayramlık... Koskoca sene iki bayramı toplasan bir hafta eder ne diye giysi alayım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.