Bildirim
Baz İstasyonlarının Üstünde Neden Firma Logosu veya Reklamı yok ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O zaman mahalleli AA burada baz istasyonu var deyip infial yaratır.
malum varlığı bir dert, yokluğu zarar cinsinden bu alametifarikalar.(baz istasyonu.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünümünden belli oluyor zaten...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jeneratörlerinin üzerinde zaten BTK onaylı kağıtları mevcut. Hangi frekanstan, hangi yayın yaptığını ve firma adını gösteren bir kağıt. Tablo ile monteliyor çoğu.
Ben de geçen farkettim, camii'ye gidiyordum. Lojmanın arkasında bir baktım kutunun üzerinde AVEA yazıyor. Tepeye bir baktım dibimdeki camii minaresinin üzerine AVEA (TT) Baz İstasyonu kurulu. Fiberli bir şekilde.
LTE 800
LTE 1800
LTE 2600 sinyalleri lisanslı idi. Bende diyorum neden benim evin en iyisi TT diye.
Edit : Ayrıca İzmir'de bilen bilir. Tam yerini bilmiyorum, otobanda giderken farkettim. Otobanın kenarında yüksek bir kule vardı ve üzerinde Türk Telekom Baz İstasyonu ile logosu mevcuttu. Dev gibi logo çakmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 22 Eylül 2022; 20:46:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X