Şimdi Ara

Baz istasyonu nasıl kurdurabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köyümüz de hiç bir operatör doğru düzgün çekmiyor en çok kullanici Turkcell de yan köy de baz istasyonu var bizim köyden çekmiyor .
    Köyümüz e baz turkcell baz istasyonu kurdurmak için ne yapmalıyız acil yardım lütfen 1 sene bile beklesek raziyiz 500 kişi den imza mı toplucam yoksa şikayet mı edeyim ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturun. Ayrı ayrı arayın. Diğer oparatörlerde çekmiyor onlarada kayıt bıraktık kim önce kuçurarsa topluca şukadar kişi ora geçecez diye ekleyin. Ben aveayı sıkıştıra sıkıştıra 1,5 sene sonunda 2 adet kurdurtabildim.bu arada mıbil istasyon kurdular. Çekmekle çekmemek arası gidip geldi İlce yeni. Şuan sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım köydeki herkesden imza al güzelce düzenli şekilde sonra güzel bir dilekçe yaz durumu güzelce anlaşılır şekilde anlat ve bu dilekçeyi Türkcell Genel Merkeze gönder bir şekilde cevap vereceklerdir eğer dediğim kadar insan varsa bir çözüm bulunacaktır. Ya yan köydeki baz istasyonunun konumunu değiştirirler ya yeni baz istasyonu dikerler yada ortak baz istasyonu dikerler Turkcell-Vodafone. Müşteri hizmetlerinide arayın tabi durumu anlatın kayıt oluştursunlar,köydeki herkes arasın. Ama dilekçeyide gönderin.
  • İl ilçe koy yazarmısın neresi biide kaç hane var normalde çoğu köye ortak isstasyon koydular ama
  • Müşteri hizmetlerini arayın farklı numaralardan. İmza toplayın vs. Diğer köydeki istasyon görünen bir yerde ise aşırı bir masraf yapmadan bir konteyner ve anten ile 3G istasyon kurulumu yapabiliyor küçük yerlerde Turkcell.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.