Bildirim
bazı eski programları artık xp'de çalıştıramıyorum...?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çalıştıracağın programa sağ tıkla özellikler den uyumluluğa gel ordan uyumluluk modunda windows 95 yada 98 i işaretle sonra dene büyük ihtimal çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 23 Şubat 2005, 20:27:10 > -
aynı mesaj yine çıkıyor. daha önce uyumlulukla ilgili bir ayar yapmadan, çalıştırabiliyordum bu yazılımları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puser -- 23 Şubat 2005, 20:29:48 > -
bazı uygulamalrın xp de çalışmadıını biliyorum ama sorun nası çözülür tam bi iblgi yok... zaten programların yeni vers. lerini kullanman gerek. bende çoğu şeyi çalıştıramadım zxaten -
dediğim gibi bunları daha önceden xp altında çalıştırabiliyordum. ama artık olmuyor. -
yokmudur çaresini bilen. xp'yi baştan kurmak istemiyorum. çünkü henüz bunun haricinde bir sorunum yok. -
Bendende xp var o programlar bende de çalışıyor sanırım senin xp ide bir sorun var önemli birşeyler yoksa bidaha kur MTU bazen problem çıkarıyor nedensiz yere -
bendede sorunsuz çalışıyor xp de
sendede zamanında çalışıpta şimdi çalışmamaması demek bişeylerin ayarları değişmiş demek
korkarım bu ayarları bulamazsan yeniden kurmak zorunda kalacaksın xp yi saygılar -
Başlat/Çalıştır xcopy c:\windows\repair\autoexec.nt c:\windows\system32 /y
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 27 Şubat 2005, 0:11:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Symmetrical
Başlat/Çalıştır xcopy c:\windows\repair\autoexec.nt c:\windows\system32 /y
hocam mükemmelsin. işe yardı. yaradı ama nedir bu?
sana ve mesaj yazan herkese teşekkürler. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X