Bildirim
bazı eski programları artık xp'de çalıştıramıyorum...?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çalıştıracağın programa sağ tıkla özellikler den uyumluluğa gel ordan uyumluluk modunda windows 95 yada 98 i işaretle sonra dene büyük ihtimal çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 23 Şubat 2005, 20:27:10 > -
aynı mesaj yine çıkıyor. daha önce uyumlulukla ilgili bir ayar yapmadan, çalıştırabiliyordum bu yazılımları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puser -- 23 Şubat 2005, 20:29:48 > -
bazı uygulamalrın xp de çalışmadıını biliyorum ama sorun nası çözülür tam bi iblgi yok... zaten programların yeni vers. lerini kullanman gerek. bende çoğu şeyi çalıştıramadım zxaten -
dediğim gibi bunları daha önceden xp altında çalıştırabiliyordum. ama artık olmuyor. -
yokmudur çaresini bilen. xp'yi baştan kurmak istemiyorum. çünkü henüz bunun haricinde bir sorunum yok. -
Bendende xp var o programlar bende de çalışıyor sanırım senin xp ide bir sorun var önemli birşeyler yoksa bidaha kur MTU bazen problem çıkarıyor nedensiz yere -
bendede sorunsuz çalışıyor xp de
sendede zamanında çalışıpta şimdi çalışmamaması demek bişeylerin ayarları değişmiş demek
korkarım bu ayarları bulamazsan yeniden kurmak zorunda kalacaksın xp yi saygılar -
Başlat/Çalıştır xcopy c:\windows\repair\autoexec.nt c:\windows\system32 /y
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 27 Şubat 2005, 0:11:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Symmetrical
Başlat/Çalıştır xcopy c:\windows\repair\autoexec.nt c:\windows\system32 /y
hocam mükemmelsin. işe yardı. yaradı ama nedir bu?
sana ve mesaj yazan herkese teşekkürler. -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- machine check exception
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- mavi ekran hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf dosyası nasıl açılır
- laptop menteşe tamiri
- root kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X