EVET YA BAZI İNSANLARIN DİŞLERİ ÇOK SARI TAMAM ANLADIK SİGARA FALAN İÇİYORLAR AMA BAZI İNSANLAR ÇOK ABARTMIŞ , ADAMIN DİŞLERİ RESMEN TABAKA OLUŞTURMUŞ BU İNSANLARI KINIYORUM DİŞLERİ EN AZINDAN GÜNDE BİR KERE ,YADA HİÇ YAPAMIYORSUN AYDA BİR KERE FIRÇALAMAK ÇOKMU ZOR BU TUTUMUN SADECE DİŞÇİLERİ ZENGİN ETTİGİNİ BELİRTEREK BU TÜR İNSANLARI KINIYORUM...
sanane hemşerim ben dişlerimin sarı olmasından memnunum
ben onları hani sütçü beygiri denilen atların dişlerine benzetiyorum. sanki paslanmış yahu
çok sigara içmekten herhalde
YA NE DEMEK SANANE FICINI TEMİZLEMESİN b..OK LU GEZSİN BENİ BAGLAMAZ AMA DİŞ BU KARŞIMDA ÖKÜZ GİBİ SIRITIYO ADAM İÇİM BULANIYO FIRÇALASIN KARDEŞİM NE HAKKI VAR BENİM MİDEMLE OYNAMAYA
quote:
Orjinalden alıntı: arda1978
sanane hemşerim ben dişlerimin sarı olmasından memnunum
Onlar altın diş onlar altın:D:D:D
Kardeşim aynen katılıyorum çok igrenç ler sigara içerek etrafına yeeteri kadar zarar verdikleri yetmez gibi birde igrenç görüntüleriyle zarar veriyorlar
geçenlerde adamın birini iyi bozdum bu konuda
çok samimi olmamamıza ragmen kalktı benim top sakallarıma laf etti neymiş güzel durmuyomuş herşeyin bir yakışanı varmış hiç yakışmamış benimde nerden aklıma geldiyse normalde pek hazır cevap degilimdir konuşma lan güzel sen kendine bak benim sakallarım en azında temiz ve bakımlı senin dişlerin ne lan öyle sarımtırak eşek dişi gibi dedim adam bi dumur oldu sorma
valla öle aklıma geldi yazdım pek alakası yok ama
YAW MİLLETİN DİŞİNİMİ GÖZETLİYON BEN 6 AYDA BİR FIRÇALARIM 26 TANE DİŞİM VAR 6SI TAMAMEN YOK
sorun gözetlemek yada igrenmek degil sorun neden diş fırçalama alışkanlıgı olan bir toplum olmayışımız birçogumuzun evde diş fırçası bile yok ya kardeşim agız bu lagam yada kültablası degilki azıcık temiz olması lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme