Şimdi Ara

Bazı kanallar 4:3 gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar LED TV'im de Dsmarta geçmeden önce normal uydumda bile 16:9 oranında bütün kanalları izleyebiliryordum dsmarta gectim HD kanalar 16:9

oranında ama Hd siz olanlar show tv ne bilim işte bazı kanallar 4:3 gösteriyor kenardan siyah çizgiler

bu sorun mudur yoksa giderebilirmyiim.. Hem TV hem Dsmartın ayarlarıından baktım ama 2side 16:9 gösteriyor ama yine 4:3

gidermem lazım ....

• Aslında o istenen bir özellik 4:3 yayınları 4:3 hd yayınları 16:9 vermesi... 4:3 yayınları 16:9 seyretmek bana ters geliyor açıkçası yumurta kafalı insanlar görmek istemiyorum... Ama hepsini 16:9 seyretmek istiyorsan ayarlardan yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpooll

Merhaba arkadaşlar LED TV'im de Dsmarta geçmeden önce normal uydumda bile 16:9 oranında bütün kanalları izleyebiliryordum dsmarta gectim HD kanalar 16:9

oranında ama Hd siz olanlar show tv ne bilim işte bazı kanallar 4:3 gösteriyor kenardan siyah çizgiler

bu sorun mudur yoksa giderebilirmyiim.. Hem TV hem Dsmartın ayarlarıından baktım ama 2side 16:9 gösteriyor ama yine 4:3

gidermem lazım ....

D smart cihazının video çıkışında otomatik seçimi varsa onu kullanın. Benim kullandığım Hiremco Macrobox cihazında ekran çıkış ayarlarında otomatik, 16:9 ve 4:3 çıkışı mevcut ben otomatiği seçtiğimde hem hd kanallarda hemde sd kanallarda LCD tv de tam ekran olarak seyredebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Aslında o istenen bir özellik 4:3 yayınları 4:3 hd yayınları 16:9 vermesi... 4:3 yayınları 16:9 seyretmek bana ters geliyor açıkçası yumurta kafalı insanlar görmek istemiyorum... Ama hepsini 16:9 seyretmek istiyorsan ayarlardan yapabilirsin...

Banada tam tersi, ekranda kare görüntü hiç sevmiyorum, kocaman televizyonun ortasında görüntü oynuyor, kenarlarda kocaman siyah bantlar çok kötü.
    Genişleterek tam ekran yapmaları daha güzel bence
  • Görüntü ayarlarından değiştirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.