Şimdi Ara

Bazı Mühendisliklerin İÖ kapatılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu durum sıralamaları nasıl etkiler gerçi araştırdığım kadarıyla cok yerde kapanmamış yine Dokuz Eylül Kocaeli Erciyes gibi üni.ler de mevcut fakat Gazi de kapatılmış mesela bunun kesin rakamını bilen var mı acaba 2014te azalan mühendislik kaç kişi bilgilendiren olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssdserkan -- 9 Temmuz 2014; 2:06:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ssdserkan kullanıcısına yanıt
    başlık hiç hoş olmamış sonuçta hayalleri iö'e bağlı insanlar var. başlığa "bazı" kelimesini getirsen iyi olur. sıralamaları etkiler mi bilmiyorum
  • Başlığı düzeltmelisin öncelikle Bazı demiş bi arkadaşımız haklı gayet.

bazı ünilerin i.ö leri kapatıldı nişantaşı üni diye bi üni açıldı ona bakarsan veya tıp kontenjanları arttı.

sıralamalar her sene düşüyor arkadaşlar bu sene 2-3k arası bi düşüş bekliorum ben 50+ için
  • ozil8 O kullanıcısına yanıt
    Gerçi bir cok üni.de kapatılmamış ve yeni açılan İÖ.ler de var ama 4yıllık lisans bölümlerinde bir azalış olmuş cidden tabi bunun kaçı mühendislik bilemiyorum , ayrıca genel olarak fizik kimya bio gibi dolmadan bölümleri kapatmışlar ayrıca tm den alan bazı İÖ.ler de kapanmış @ozil8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.