|
Bildirim
|
Arkadaşlar aynı olayı yahoo mail, twitch prime vb. sayfalara girerken de yaşıyoruz. Uydunetle ilgili genel bir çıkış sıkıntısı var ve hâlen düzeltimemiş olması çok korkutucu. Apple ID sunucularına da ulaşamayanlar var.
İşin boyutu çok ciddi ve kendi sunucuları tarafında. Muhtemelen kabloya özel telnet vs. gibi ara servis sağlayıcılardan biri patlamış durumda ve çözemediler. Müşteri hizmetlerine dün 3 defa anlattım bakın vpn açılınca giriyor siteye, normalde giremiyorum diye 3ü de önce "vpn desteği vermiyoruz ama biz üzgünüz" diyecek kadar yüksek teknik bilgiye sahipti. En sonunda bir tanesine geri anlattırdım "ne anladın" diye sorarak, ancak öyle doğru kayıt oluşturabildiler. VPN ile idare ediyorum ama ben de yayıncıyım ve OBS'te farklı şeyler çalışmıyor şimdi de. Göreceğiz bakalım. |
Evet erişim sağlanabiliyor şu an. Konuya katkı sağlayan, takip eden herkese teşekkürler. Süreci biraz hızlandırdiysak ne mutlu. Lakin sorunun kapalı kapılar arkasında kalması yine ayrı bir problem. Umarım tekrarı yaşanmaz.
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyasam -- 4 Temmuz 2019; 14:47:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 4 Temmuz 2019; 15:1:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 4 Temmuz 2019; 16:51:18 > |
|
|
|