Şimdi Ara

Bazı sitelere erişemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aralar bende de oluyor bazı sitelere giremiyorum hata veriyor ama uzun süreli olmuyor..
  • Bende de hala devam ediyor. 2 gün geçti ama hala düzeltemediler.
  • Günaydın arkadaşlar,

Yeni bir gün ve değişen bir şey yok. Bahsi geçen sitelere ve serverlara giriş hala mümkün değil. Taahütten çıkmayı düşünmeye başladım.
  • Az önce aradım . Sorunun sadece kablonet'de değil genel bir arıza olduğunu söylediler. Biz de problemleri merkeze iletiyoruz dediler. Başka ISS kullanıp, anadolu yakasında aynı problemleri yaşayan arkadaşlarımız var mı merak ettim şimdi.
  • Anadolu yakası maltepe de oturuyorum.
    Normal net değerleri gayet iyi ancak Ps4'de pubg lobi girişde donuyor.
    Fifa ise her maç sonu takılıyor.
    5 kere aradım ama elle tutulur bir cevap yok.
    Arıza kaydı bırakmak isteyince de ona da müsade etmiyor.
    Şikayet oluşturdum.
    10 kere twitter'dan yazdım nafile.
    Bunlar bu sorunu 1 ay'a çözerler ise öpüp başımıza koyalım.
    Kullanamadığım süreler için nasıl bir telafi düşünüyorsunuz dedim cevap yok.

LÜTFEN BİR DÜZELME OLURSA BURADAN BİLDİRİN...
    İrtibat halinde olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskan106

Anadolu yakası maltepe de oturuyorum.
    Normal net değerleri gayet iyi ancak Ps4'de pubg lobi girişde donuyor.
    Fifa ise her maç sonu takılıyor.
    5 kere aradım ama elle tutulur bir cevap yok.
    Arıza kaydı bırakmak isteyince de ona da müsade etmiyor.
    Şikayet oluşturdum.
    10 kere twitter'dan yazdım nafile.
    Bunlar bu sorunu 1 ay'a çözerler ise öpüp başımıza koyalım.
    Kullanamadığım süreler için nasıl bir telafi düşünüyorsunuz dedim cevap yok.

LÜTFEN BİR DÜZELME OLURSA BURADAN BİLDİRİN...
    İrtibat halinde olalım.
    Arıza kaydı nasıl oluşturmuyorlar o da ayrı bir skandal valla.

Aynı durumdayız hocam. Ben de her gün arıyorum ama duvara anlatıyor gibi hissediyorum. Telefondaki görevli arkadaşların sorunu net olarak anlayabildiklerini düşünmüyorum.

Konuyla ilgili çalışılıyor yakın zamanda düzelir cümlesini ezberlemişler kimle konuşsam böyle kapatıyoruz telefonu..

• arundel A kullanıcısına yanıt
    Aynen üstad. Bilgisiz çağrı merkezi çalışanları ile karşı karşıyayız.
    İnşallah olmaz ama bunları bu sorunu kısa sürede çözeceklerine ihtimal vermiyorum.
    Daha sorunun tam olarak neden kaynaklandığını bildiklerinden şüphem var.
  • Arkadaşlar şikayetvar sitesini de doldurun, farkındalığı artıralım yoksa bu iş hızlı olmayacak.

Bu inanılmaz büyük bir sorun ve bence de çok uzun süre içinde çözülebilecek gibi geliyor çünkü ekip yollayıp kablo değiştirip düzeltebilecekleri bir durum yok ortada.

IP bloklarında ben de 46 ile başlayan bloktayım. Belli ki çok ağır bir sıkıntı var, hayırlısı diyelim ama ben ciddi sıkıntı çekeceğiz gibi hissediyorum valla.
  • Sık sık arayın arkadaşlar.

Ben 2 saatte 1 arayıp çemkiriyorum artık. İşim gücüm aksıyor, taahütü bozacağım siz bana verdiğiniz taahütü yerine getirmiyorsunuz benim maddi kayba uğramama neden oluyorsunuz vs. diyorum. ki bunlar gerçekleşmeye başladı bugün itibari ile.

Sıçtık yani iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: arundel

bu arada tek sorun internet sitelerine girmek değil zaten. yani vpn ile falan giriş yapıyosun eyvallah ama mesala origin serverlarına bağlanıp fifa bile oynayamıyorum.

playstation oyunlarında da geçerli bu.
    İlginç bir sorunla karşı karşıyayız, ev ve işyerim 3-4 sokak kadar yakında, evde sorun yokken işyerin de bahsedilen sorunları yaşıyorum.
  • Şikayet var sitesinden de yüklendim.
    sizde yazın arkadaşlar.3 dakikalık iş.

Bazı sitelere erişemiyorum
  • Konu başlığını dikkat çekecek şekilde değiştirip öne çıkaralım arkadaşlar...
  • Bende de sorun var bugün 3.gün ve hala erişim sağlayamıyorum sitelere. Ayrıca download ederken sıkıntı yaşıyorum.
  • az önce konuştum güya sabah düzeltmişler ama sorun tekrar ortaya çıkmış, gün içinde düzeliceği bilgisi gelmiş
  • Aynı problem bende de mevcut. Twitch yayınları siyah ekranda kalıp 2000 hatası veriyor sonunda. Chat normal akıyor.

Dailymotion videolarına erişimim yok. bağlantı zaman aşımına uğradı diyor. ayrıca zaten genel büyük bir yavaşlık da var. Speedtest atınca ping 15'lere çıktı. hız 100mbit gözüküyor ama download dışında böyle bir hıza eriştiğime inanmıyorum.

Dün gece aradığımızda kendilerini birkaç saat içerisinde çözüleceğini söyleyip kapadılar yalancılar. Şimdi baktım hala aynı.
  • jxoch kullanıcısına yanıt
    Gece tam buraya yazarken twitch'te düzelme oldu ama sonra tekrar aynı sorun oldu. Ubisoft da açıldı bir ara, gece 1-2 gibi. İlgileniyorlardır mutlaka ama sorun tespitini doğru yapabilmeleri lazım. Yoksa 1 haftaya yakın sürer bu. Belli ki yurtdışı çıkışlarında yada DNS sunucularında bir arıza var ve bu domainlere ulaşamıyor bizim ipler.
  • Şikayet var kaydıma kablonet cevabı:

Bazı sitelere erişemiyorum
  • baskan106 kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım inşallah yakında çözülür.
  • Anadolu yakasında uydunet kullanıyorum, ip 94.

android tv box film aplikasyonlarının hiçbirisi çalışmıyor, no data diyip kalıyor. (cyberflix tv, teatv, mobdro film kanallarının çoğunluğu, vb)
    Steam ok fakat Epic de sıkıntı mevcut.
    Adobe Creative cloud inanılmaz yavaş bağlanıyor, bazen bağlanmıyor, bağlanmadığı için programlar açılmıyor.
    maillar, commentler gidiyor gibi yapıyor, bazen gitmiyor takılı kalıyor.
    Twitch siyah ekran gösteriyor fakat opera nın VPN iyle girip sonra vpni kapattıktan sonra hafif yavaş fakat düzgün geziyor, ctrl_f5 e kadar, sonra gene siyah.

edit: steam'de özellikle bazı account ile giriş yapılan oyunlarda arada oyun esnasında kopup server hatası veriyor veya ani lag dalgaları başlıyor.
    epic, unreal market creative cloud gibi tekliyor.
    cinema4d ve blenderda market veya addon download olayları program içinden kullanılınca çok yavaş tepki veriyor veya ulaşılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNone -- 5 Temmuz 2019; 15:54:2 >
  • Dün sabahtan beri aynı sorunu yaşıyorum uplay ile başladı daha sonra diğer sitelerede erişim sorunu git gide artmaya başladı. Müşteri hizmetleri kendi kaynaklı sorunları olduğunu ve çözmeye çalıştıklarını söylüyor fakat daha da kötüleşiyor durum yıllardır kablonet kullanıyorum ikinci defa böyle bir sorun oldu ilk seferindede 1 saat içinde çözmüşlerdi sorunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.