Şimdi Ara

Bazı sitelere erişemiyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RIDVANBAL

11.09.2019 saat 20:00 itibari ile Avrupa yakası, Uydunet altyapısı ve Vodafone mobil şebeke ile origin.com psn, appstore gibi sitelere giriş yapılmıyordu.Az önce Uydunet, Vodafone ve Turkcell tarafındaki sorun çözüldü arkadaşlar bilginiz olsun. Sorun ISP bazlı değil, Türkiye'nin yurtdışına çıkış yapan bazı portlarında sorun olduğu düşünülüyor. Umarım tekrarlanmaz, dün sinir krizi geçirdim evde :|
    teşekkürler,
    bende telefonda sıkıntı var diye ayarlara bakıp duruyordum... :)
  • Arkadaşlar sıkıntısı devam eden var mı, bende hala devam ediyor origine bağlanamıyorum.
  • julio93 J kullanıcısına yanıt
    benim düzeldi ama hız sorunu başladı, 15-20mbps internetim şuan normalde 75mbps

edit : şimdi konsolu açtım orada sorunluymuş yine, sitesine giriyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Eylül 2019; 16:10:18 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    origin ne cilent açılıyor ne siteye girebiliyorum, keza psn de böyle dünden beri.
  • julio93 J kullanıcısına yanıt
    bugün dns ile düzeliyor sizde deneyin, dün düzelmiyordu. open dns kullanıyorum 208.67.222.222 - 208.67.220.220

psn e de dns girmeniz lazım oraya google dns girdim sorun yok şuan. hızım çok düşük ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bugün dns ile düzeliyor sizde deneyin, dün düzelmiyordu. open dns kullanıyorum 208.67.222.222 - 208.67.220.220

psn e de dns girmeniz lazım oraya google dns girdim sorun yok şuan. hızım çok düşük ama
    Teşekkür ederim bir deneyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.