Şimdi Ara

Bazı sitelere erişemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e napıcaz abi gelip modeme mi bakmaları lazım düzeltmeleri için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arundel

e napıcaz abi gelip modeme mi bakmaları lazım düzeltmeleri için?
    Modemle alakalı bir problem olduğunu sanmıyorum . Konudan haberi olmayan operatörler arıza kaydı oluşturuyor muhtemelen. Problem olur anlarım ama benim asıl canımı sıkan kablonet'ten de net bir cevap alamamak. Arkadaşlarımız çözüm için çalışıyor diyip geçiştiriyorlar.

Not: Arkadaşlar konuyu üste taşıyarak daha fazla insana ulaştıralım lütfen. Aktif twitter kullancısı arkadaşlarımız varsa onlar da twitter'dan ulaşmayı denesin kablonet'e.
  • SHLD kullanıcısına yanıt
    @ turksatkablo @ turksat @ TurksatAsistan bu hesaplara mention atarak paylaştım ben de.
  • 95 ip kadıköy
    sorun devam ediyor
    hayday
    apple id (store)
    amazon
    vs gibi sitelere giriş yok
    bende sıkıntı yok vpn var ancak hanım hayday oynayamayınca beni dövdü:)
  • bende de aynı sıkıntı var epic ubisoft yahoo twitch zar zor izleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de sorun vardi epic gamesde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • El kol bağlı burda haber bekliyoruz :)
  • arundel A kullanıcısına yanıt
    Hiç bir açıklama da yok. Genel arıza da kabul etmiyorlar. Acaba farkındalar mı? Bugün sadece müşteri hizmetlerindeki ilk bayan genel bir sıkıntı var not edilmiş dedi. 2.si arıza kaydı almadı zaten gerekli birimlerde gereken testler yapılıp size dönüş sağlanacak dedi numaramı aldı, bekliyoruz hala
  • Genel arıza yok diyorlarsa daha kötü.Ben dün akşam konuştuğumda genel arıza olduğunu söylemişlerdi ama whatsapp,instagram uygulamaları için mi , yoksa bu sitelere ulaşım konusunda mı söyledi tam olarak emin değilim. Malesef sorunu herkes yaşamadığı için büyük bir topluluk yakalamak da zor.
  • SHLD kullanıcısına yanıt
    Genel arıza derken web siteleri üzerine girdikleri arıza sayfasını kastettim ama 2. konuştuğum bayan da genel bir arıza vardı sosyal medya ile alakalı düzeldi dedi. Dedim "facebook ve twitterdan bahsetmiyorum" , siteleri tek tek kodlayarak girdik ve not aldı. Kendisi de giremedi sanırım, daha sonrasında ilgili birimle konuşup beklemeye aldı beni ve bahsettiğim şekilde telefonumu aldı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakKsglu

Genel arıza derken web siteleri üzerine girdikleri arıza sayfasını kastettim ama 2. konuştuğum bayan da genel bir arıza vardı sosyal medya ile alakalı düzeldi dedi. Dedim "facebook ve twitterdan bahsetmiyorum" , siteleri tek tek kodlayarak girdik ve not aldı. Kendisi de giremedi sanırım, daha sonrasında ilgili birimle konuşup beklemeye aldı beni ve bahsettiğim şekilde telefonumu aldı vs.
    Vallahi hayatımda yaşadığım en değişik internet problemi bu oldu.Bakalım daha neler görücez
  • Arkadaşlar bu arada araştırırken CGN havuzunda olduğumu da öğrendim. Ne olduğunu çok bilmesem de ortak ip kullanımı gibi bir şey. Bunun için de şikayet kaydı bıraktım. Modemdeki ip 100 ile başlıyor ama sorgulama yapınca 46'Lı ip çıkıyor.

Belki de sorun budur diye buraya güncelleme atayım istedim. Modem arayüzünde Temel'e tıklayınca İP'nin yanında modem(hat) ipsi yazıyor,daha sonra whatsmyipadress sitesinde sorgulama yapınca 46 çıkıyor ve bağlantı sorunu oluyor.Opera VPN'de ise 77'li ip oluyor ve bağlantı problemi gidiyor
  • sosyal medya hesaplarımızdan bunun gibi paylaşabilir miyiz?
  • Dünden beri aynı sorun devam etmekte ve vpn ile sitelere erişim sağlanabiliyor. Telefon vs. tüm cihazlarda erişim sıkıntılı. Amazon'u denedim vpnsiz bağlanabildim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm sorun gözükmediğini ve giremediğim sitelerin adreslerini istediler.

Ip numarası 94 ile başlıyor ve girilemeyen bazı siteler şöyle:

wowhead.com
    icy-veins.com
    twitch.tv (site açılıyor ama yayınlar siyah ekranda kalıyor)
  • Bende Wi-Fi ile Twitter, n11, Bip, Netflix gibi sitelere giremiyorum. Acil YARDIM a ihtiyacım var.

Aynı sorun laptoptan kablolu bağlantı yaptığım da yok müşteri hizmetleri çözemedi zyxel modem müşteri hizmetlerini ara diyorlar fakat everest modemde de aynı sorun var modem değiştirsemde sorun aynı. Dediğim gibi kablolu bağlantı da sorun yok telefondan da saydığım uygulama ve sitelere giriş yapabilmek için reset attım farklı marka model telefon dan denedim yeniden kurulum yaptım değişmedi ya ben bir yeri yanlış yapıyorum yada bu işte bir terslik var. Yardımınız lazım LÜTFEN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok abi yok yani kafayı yiyeceğim.

Ne yapıcaz bilmiyorum. ilgilenip ilgilenmediklerinden bile emin değilim.
  • bu arada tek sorun internet sitelerine girmek değil zaten. yani vpn ile falan giriş yapıyosun eyvallah ama mesala origin serverlarına bağlanıp fifa bile oynayamıyorum.

playstation oyunlarında da geçerli bu.
  • Kablonete Online işlemlerden arıza kaydı yazmıştım. Şöyle bir dönüş olmuş. En azından durumun farkındalar gibi görünüyor.

quote:

Bazı site erişimlerinde genel arıza mevcut ilgili birime bilgi verildi.Modem online değerler normal
  • cyasam C kullanıcısına yanıt
    Merak edip ben de baktım 15.51 açılmış kayıt hem şikayet hem arıza kaydım var. İkisi de cevap bekliyor. Bu arada eski kayıtlarda ilginç bir çözüm gördüm. 1 Ay arayla UPS çalınmış 2018'de dağıtım merkezlerinde arıza ondanmış
  • merhaba millet.
    ip im 46 ile başlıyor. istanbul anadolu yakasındayım. youtube netflix gibi sitelerde sorun yaşamadım. fakat herhangi bir siteden program indirmeye çalıştığımda bile timed out oluyor. gezginlerden bile bir dosya indiremiyorum. twitch black screen de. oyunların anti cheatleri güncellenmiyor. bazı sitelere hiç giriş yapamıyorum. bir çok arkadaşım aynı sorunla karşı karşıya. arıza kaydı bırakmışlar fakat doğru dürüst bir geri dönüş sağlanmamış. ne yapmamız gerektiği konusunda hiç bir bilgim de yok. sövmekten başka
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.