Şimdi Ara

Bazı sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar.Ben xbox almak istiyorum,lakin bazı sorularım var.İlk olaraq ben Bakü'de yaşıyorum.Sorularım şunlar
    1.Benim psn türkiye hesabim kredi kartımı kabul etmiyor yabancı ülke kartı olduğu için,xbox'da da böyle bir olay var mı?Yani mesela siz hesabınızı almanya ve ya ingiltere yapıb kendi kredi kartınızla oyun ala biliyormusunuz?
    2.Xbox live gold a üye olduğumuzda her ayın oyunlarını kütübhanemize eklemek için indirmek zorundamıyız,yoksa kendi otomatikmen düşüyor mu?
    3.Ben xbox almadan şimdi siteden live hesabımla oyunları alsam,sonra xbox'da aynı hesapla o oyunları indire bilirmiyim?
    Sorularım bu kadar,şimdiden teşekkürler.Yazım hatalarım varsa affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,

1- psn gibi... ülke kısıtlamaları var...
    2- gold oyunlarını indirmek zorunda değilsin ama oyunun sayfasına girip kütüphanene tek tek eklemek zorundasın... (bu da psn gibi)
    3- evet, bunu yapabilirsin... gold üyelik açıp, gold oyunlarını da kütüphanene eklemeye başlayabilirsin...
  • Sağ ol abi,yani gold oyunları xbox olmadan siteden kütübhaneye ekleye bilirmiyim?

• evet... gold üyesi olduğunda oyunun sayfasına girip ücretsiz satın alabilirsin... mesela bu ayın ilk oyununun linki şuydu:
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/assassins-creed-chronicles-russia/bxqqqq8hrbsf
  • Peki abi 2 günlük gold deneme sürümü alıb oyunu kütübhaneme eklesem,sonra aylıg sürüm aldığımda da oyun kütübhanemde olacak mı?

• MrElkhan kullanıcısına yanıt
    olması gerekir ama o durumda tavsiyem 2 günlük denemeyi ayın 15inde alman olur... bu sayede hem 1-15 oyununu hem de 16-30 oyununu alırsın :)
  • Eyvallah abi,en çok MGS V için istiyorum,dediğin gibi yaparım.Çok sağ ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.