Şimdi Ara

Bazı Xperia Z modellerinde sebepsiz kapanma veya kullanım dışı kalma sorunları ortaya çıkmaya başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yazılım daha gelmediki. İnsallah bir an önce gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr2012

sadece bootloaderi kırılıp root yapılanlarda bu sorun çıkmış o kadar. onu da ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tutunca birkaç saniye reset atılıyor ve düzeliyor. yani bildiğin bataryayı çıkartıp yeniden takmak işte. xda forumuna girin zaten 100% çözümdür bu. olayı abartmayı ve karalamayı seviyor bazı insanlar. habercilik bu işte.

aynen katılıyorum.

bir iphone konularına bakın birde sony konularına editörlerin nasıl yancılık yaptığını daha iyi görürsünüz
  • Arkadaşlar xperia z bende var 1aydır kullanıyorum yurt dışından aldırdım ve hiçbir sorun yok süper çalışıyor bırak kapanmayı bi kere takılmadı bile fena bir hız var telefonda sakın inanmayın böyle haberlere ayrıca sony çok köklü bir firmafır hiçbir ürününü test etmeden piyasaya sürmez bazı kişiler root layıp telefonu overclook yapıp sıkıştırmış ve dolasıyla telefon kapanmıştır overclook denemesini bende pc ve ekran kartlarına çok yapıyorum hızı fazla aşırtınca pc lerde kapanıyor veya mavi ekran yapıyor yani bu haber karalamadır inanmayın

• Gereksiz bi haber önemli bi şey deil bir güncelleme ile kusursuz olur samsung ne kadar güncelleme yaparsa yapsın plastik ve tasarım 0 çeker buda samsung bana göre alınmaz i forewer sony

• siz hiç şikayet vara girmiyormusunuz samsung hakkında nekadar şikayet var sayfalar dolusu ....sony ye gelince kimse hata beklemiyor tabii bu nebiçim ahlaktır yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ApsinteX

APPLE, SAMSUNG, SONY Yada HTC Tüm Markalar İçin Geçerli I Phone Kısıtlamalı Dersiniz Ben Özgürlük İstiyorum Olur, Samsung Alırsınız Özgürlük Yetmez Ben Sağlamlık İstiyorum Dersiniz, Htc Veya Sony Alırsınız Sağlamlığa Sahip Olursunuz Bu Seferde Performans İstersiniz Kimin Ne Kullanacağı Göreceli Bir Kavramdır Arkadaşlar Herkes İstediği Cihazı Kullanır ve Kendi Düşüncem Herkes İçin Aldığı Ürün En Güzelidir İyisidir. Samsung Galaxy S3 Kullanıcısıyım Cihazım İki Kere Half Brick Oldu Ama Garantiye Göndermeden Çözümledim Sorunu Ki Bu Zamana Kadar Hiç Bir Cihazımı Garantiye Göndermedim Samsung Galaxy S3 ün Hafıza Sorunu Gnellikle Yurtdışından Gelen Cihazlarda Görüldü Artı Olarak Imeı Uçması Da Buna Dahil Ama Basit Bir Problem ve Çözümlüydü Bana Göre Sadece Bir Patch Dosyası İle Sorun Bitiyordu. Sony Xperia Z Gerçekten Çok İyi Bir Telefon Hatta İlk Tanıtımını Gördüğümde S3ümden Soğudum Diyebilirim Ama Yinede Mantıklı İnsanlarız Hepimiz 1400 TLYe Aldığım Galaxy S3ümü Satıpta 2000 Tl Ye Tekrar Bir Tel Almak Bana Göre Değil Alan Arkadaşlara Da Saygı Duyuyorum ve Sony Xperia Z De Yaşanan Sorun Bence Çözülebilir Ama Sony Nin Elini Çabuk Tutması Gerekir Olay Fazla Büyümeden SAyrıca Bu Marka Fanatikliğine Hiç Gerek Yok Resmen Çocuk Gibi Benim Babam Senin Babanı Döver Oldu Mu Şimdi? Önemli Olan Bizim Cebimiz Firmalar Babamızın Oğlu Değil Onlarla Muhattaplığımız Garanti Bitene Kadar O Yüzden Biz Kendimizi Düşünmeliyiz :)

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşa. Ve şu fanatiklik yapanları da hiç anlamıyorum firmalardan para ya da sponsorluk alsalar hadi neyse. Burada hepimiz tüketiciyiz, hepimiz para ödüyoruz para almıyoruz. Sadece deneyimler yazılsa herkes bir birine yardımcı olsa çok daha iyi olur. Daha hiçbir şey hakkında bir bilgi sahibi olmayan insanlar bile bilenlerin paylaşımlarına dayanarak yorumlar yapıyor. İnsanlar sony almış, samsung almış, apple almış sizene? Aşağılayınca elinize ne geçiyor? Eleştiri yapılmalı ama bunun da belli bir üslubu vardır. Ve hiç kimse kusursuz 4 4lük bir şey üretmez, sadece telefon konusunda değil. Kapitalizm buna bağlıdır. Hep eksikler olacak, bir yanı iyiyse bir yanı kötü olacak. Farklı bir cihaz ile de tam tersi şeklinde kötü olan yanı iyi, iyi olan yanı kötü olacak. Pazarlama ve satış mantığı budur. Ve her insanın zevki farklıdır herkes kendi ihtiyacına, zevkine göre seçimler yapacaktır. Ama bunu yaparken de gidipte zevkine başka bir cihaz hitap eden insanla dalga geçip aşağılayamazsın.

• CİHAZI aldım kutudan çıkarttım ve açamadım bu konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum şuan cihaz serviste bu arada teleservice ismini bilmeyen yoktur sanırım nerde sıkıntı orda teleservice! Sonye tebirklerimi gönderiyorum 1850tl verip aldığım cihaz kutudan çıkarttım ve bir baktım açılmıyor süper bir deneyim!

• toplanmışlar gene
  • Kim ne derse desin iphone !!
  • 1 ay oldu boyle bir sorun yok, r380 den beridir sony kullanirim her telefonun bir artisi eksisi olacakki cesit olsun. ama sony camurdan da olsa sony dur mahallede her 3 kisiden birinde olan telefonu kullanmak BANA GORE degil eksilerini bilmeme ragmen isinmasina ragmen aldim farkliligi seviyorum simdi iphone, samsung, htc si olan butun arkadaslarim telefonumu eline alip bakmak istiyor her bakan oha goruntuye bak diyor buda yetiyor, para verdik havasi var. Yakinda Z mi hanima hediye edip HTC one e gecicem cunku oda farkli olacak..
  • sony modellerde reset için teşekkürler
    sola var bendede

• 1 ay önce büyük bir hevesle aldım xperia z cihazını sony ve özellikle bravia teknolojisine güveniyordum ilk suya sokma denemesinde telefonun arka kamerası buhulandı .Sonrasında servis maceram başladı.Bircok kez elektronik servisler ile muhatap olmuşumdur ama ilk kez bu kadar kötüsü basima geldi.e

15 gün sonra yanıt alabildim o yanıtta cihazda sıvı tespit ettik garanti dışıdır 1500 tl karşılığında değişim bedeli çıktı.Ayrıca cihazın şu veya bu sebeple neden sıvı aldığını araştıramayız problemi sony ile cözün denildi.Anlayacağınız istenildiği kadar üst segment cihazlar sürülsün piyasaya teknik servisın durumu ortadayken bir daha sony almam ve önermem mümkün değil.Ayrıca reklamları ile kullanım kılavuzunu kıyaslayın tamamen zıt .Havuzda ve denizde reklam ve testlerini kendi resmi facebook hesabında yayınlayıp teknolojisııni överken kullanım kılavuzunda havuz ve deniz suyuna sokmanız sakıncalıdır denilmekte.Takdir sizin ben hatalı bir tercih yaptım reklama kanıp malesef.

• ben sony xperia kulanıcısıyım ve aldığıma pişmman oldum diye bilirim 1900 tl nakit para verdim 7 gün sonra şarjı bitti ve son 24 saatir mağdur durumdayım türkiyedeki hemen hemen tüm bayıleri aldım teknik destek için ve sony de aradım format yaptırıyor ve açılmıyor farklı usb ler klan diyorlar eğe yazdıklarımı okursanız sakın sony para vermeyin tek özellik olarak su geçirmiyo oda makul bi durum alınca anlaşışıyor ben denedim 30 dk su da beklettim 2 güm hoparlör girişi kısık ses verdi şuan hala mağdur bir durumdayım 1900 para ver 1 ay teknik servis bekle + teknik servisin masrafı da makul yeniden söylüyorum PARANI SONY YE YATIRMA AKLN VARSA apple VEYA samsung ALIN DAHA İYİ VE ÖZELİK OLARAK DAHA İYİ + SAMSUNG DA SU GEÇİRMİYOR

• Samsung Çok namertlikleri oldu özellikle omnia 2 ve wave serilerinde. Samsung'un dizyinı çok soft olmasından dolayı taşıması çok zor. hele son serileri elde durmuyor. Evet telefon kapanıypr ve ya hiç açılmıyor. bu hatanın sonynın fatk etmemesi beni şaşırttı. c 6602 serisi hatalı imalat. ve bu telefon serisini asya ve orta doğuya bile bile dağatmış. Şimdi bir experi z kullanıyorum. telefon güzel ama sonynin mentelitesi bozuk. bir kere telefon c6602 hatalı bir seri yapmışsın. bunu piyasaya sürmen hata. mademki seri farkı var neden güncelleme seri kodları aynı. sony nin bu kabahatından dolyi pek ok insan mağdur. yama ile olacak iş değil kandırmasınlar. sorun şu sebepten kaynaklanıyor. c6602 seri kullanan biri mesela almanyada günceleme yapacak. sony update bir uyarı yapıyor cok ciddi değilmiş gibi .tabi kullanıcıda ok diyor. vebu noktada c6602 ye c6603 güncelemesi yükleniyor.
    Artık bu telefon iflah olmaz. ben ise şu şekilde kullanıyorum harici bir bataryaya bağlı olarak. yoksa kapanır açılmaz. yada oficete sürekli şarja bağlı. bu sony için koca bir utançtır. imkanım olsa resmini paylaşırdım. tam bir rezalet Sonynin batık gemisi.

• Yaşamayan bilmez. Bende sony çok severdim. wolkman'nından tutunda evimdeki tv muzik çalar. video, DVD hata pro. kaset kayıt cihazım bile var. ilk trinitron tvsini bile almıştım. şimdi ben s@l@k miyim sonyi boş yere kötüleyim. Aldığım telefonunu ne rootladım nede bootlaoderini kırdım org. ürünü kendi sony update ile güncelledim. gitti. açılıyor ama açılamadan kapanıyor. süre gün geçtikçe kısaldı artık logo bi an gözükür hale geldi. rom pili yedi. bir şekilde rom pile uymuyor. kurtarma filan fasa fuse. telefon elimde patladı servis desen tam k@ypak. Sonyye hiç ama hiç yakışmıyor.

• Mayısın son günlerinde aldım bu cihazı. Aldığımda bir güncelleme aldı cihaz, ondan sonra 4.2.2'ye geçtim.
    Hiç bir problem yaşamadım, son yazılım ile de süper oldu cihaz. İlk yorumlarda atıp tutanlar olmuş doğaldır.
    Adam kullanmadığı telefon hakkında yorum yapabiliyor :) bizim ülke olarak problemimiz bu zaten.
  • Sırf sizin Sony'i haksız yere kötülemenizden dolayı yeni telefonum Sony olacak ve çevremdeki herkese de alması yönünde tavsiyede bulunacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia zyi yaklaşık iki ay önce aldım. Telefonuma bootloader veya root işlemi yapılmadı fakat telefonumda kapanma sorunu var. Garantiye yolladım 4 gün önce geldi iyi düzelmiş dedim fakat sorunum devam ediyor. Sony'ye yakışırmı bu? Bazı forumlarda bu sorunu çokça yaşayan kişi görüyorum fakat siz böyle bir sorun olmaz diyorsunuz. Anlayamadım bir türlü...

• Yaklaşık 2 aydır xperia z kullanıyorum. Telefonumda kapanma sorunu var, bu yüzden garantiye yolladım, yazılım atıp geri gönderdiler ve telefonumda dün aynı sorun yeniden ortaya çıktı. Sizce bu sony'nin adına yakışan bir şeymi? Eğer bir daha yaparsa yine garantiye yollayacam ama sorunumun çözüleceğinden umudum yok...

• Bu akşam bana bir yazılım güncellemesi geldi, yapayım dedim. Telefon güncellemeden sonra yeniden başlatılıyor dedi. Bir daha hiç açılmadı power tuşuna tepki vermiyor hard reset tepki vermiyor. Usb ye takıyorum tık bile yok. Bu güne kadar telefonuma laf kondurmazdım ama bundan sonra sony benim için bitmiştir. İnşallah değişimi yada tamiratı yapılır. ZAten o kadar dandirik bir ülkede yaşıyoruz ki adamlar "sen bu telefonla çok konuşmussun ömrü bitmiş bunun" deseler elimizden birşey gelmiyor. Gücü imkanı ve ipler kimin elindeyse onların at koşturduğu bir ülkede böyle yada buna benze son bir cihaz alışımdır. Yazıklar olsun sony sana...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.