Şimdi Ara

Bazı Xperia Z modellerinde sebepsiz kapanma veya kullanım dışı kalma sorunları ortaya çıkmaya başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • XPERİA Z TELEFONU SİM KARTI TAKILDI DEYİP KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYTOR AMA İÇİNDE SİM KARTI YOK. SIM KARTI OLMADIĞI HALDE SIM KART TAKILDI DEYİP YENİDEN BAŞLATIYOR SORUN NE

• merhaba arkadaşlar. cihazım ilk çıktığı zaman aldığım xperia z cihazıdır. performansı yüksek bir şekilde hiçbir problem yokken kullanmaktaydım fakat son 1 haftadır şarj cihazına bağlı yaşıyorum. şarjdan çıkardığım zaman cihaz kapanıyor. bu konuda problem yaşayanve çözümünü sağlayan arkadaşlarım bana ulaşabilirler mi.
    mail adresim harunor25@hotmail.com

• Merhaba arkadaşlar telefonum şarj olmuyor taktığım zaman ekrana SONY XPERİA yazısı gelip gidiyor son 2 gündür böyle daha önce başına gelen varmı yada problemin çözümünü bile birileri şimdiden teşekkür ederim

• Arkadaşlar benim xperia ray st 18i telefonum son günlerde şarj çok yemeye başladı ayrıca çok ısınıyor ve de en kötüsü telefonumun tuş kilidi kapandığında telefon tamamen kapanıyor işin garip tarafı tekrar açmaya çalışıyorum açılmıyor ama bataryayı çıkarıp tekrar taktiğim zaman açılıyor

sorun ne bilmiyorum

• sony m4 aqua aldığım günden beri kendiliğinden açılıp kapanıyor,sony mobili aradım güncelleme yapın sorun gider belki onlarca defa güncelleme yaptım.sorun çözülmedi.KVK servisine gönderdim.test edildi sorun yok diyerek geri gönderdiler,tekrar başka KVK servisine gönderdim.noktası virgülü aynı şekilde yazmış göndermişler,tekrar açtım yarım saat geçmedi telefon açılıp kapandı.on dakika sonrada tekrar açılıp kapandı.daha sonra direk kapandı.bu telefonu aldığım için çoook pişmanım benim telefon alan arkadaşlara tavsiyem garantili pahalı telefon almak aptallıktır.kaçak telefon yada ucuz markasız bir telefon almak en mantıklı.Samsung aldım 3 ay sonra arızalandı servise gönderdim .3 ay sonra geldi.sorun çözülmedi daha da kötü oldu.ben de kızdım.2100 TL aldığım telefonu 350 liraya sattım.arkadaşım quatra isminde bir telefon almış 600 tl kaç kez yere düştü başına neler geldi.top gibi oynuyor her özelliğide var marka takıntısı olmayanlar için ideal bir telefon.bundan sonra asla sony ve samsung almam

• sony xperia z1 kullanıyorum. kapanma sorunu bendede başladı. root yaptırmadım hatta doğru düzgün oyun yada program bile yüklü değil ama yinede batarya %90 lardayken kapanıyor. herhangi bir çözüm bulan var mı bu soruna

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

sony xperia z1 kullanıyorum. kapanma sorunu bendede başladı. root yaptırmadım hatta doğru düzgün oyun yada program bile yüklü değil ama yinede batarya %90 lardayken kapanıyor. herhangi bir çözüm bulan var mı bu soruna

Neden o zaman hem memnun olmayacağını gidip bile bile Sony alıyorsun?
    Bir mesajında Z1 im kapandı bir mesajında Z kapandı bir mesajında M4 Aqua kapandı. 2.5 yıldan beri telefonların durduk yere kapanıyor. Hadi Z ve Z1 eski cihazlar onlar kapandıysa neyse de M4 Aqua nın öyle sorunu Yok.
    Ben senin gerçekten bu kadar telefon alıp da kullandığına inanmıyorum 2.5 yıldır aynı şeyleri yazıyorsun hep.
    Sen Sony i karalamak için elinden geleni yapıyorsun ardına koymuyorsun.
    Yazık be ne diyeyim karalamak için kampanya başlatmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taiki Kou

quote:

sony xperia z1 kullanıyorum. kapanma sorunu bendede başladı. root yaptırmadım hatta doğru düzgün oyun yada program bile yüklü değil ama yinede batarya %90 lardayken kapanıyor. herhangi bir çözüm bulan var mı bu soruna

Neden o zaman hem memnun olmayacağını gidip bile bile Sony alıyorsun?
    Bir mesajında Z1 im kapandı bir mesajında Z kapandı bir mesajında M4 Aqua kapandı. 2.5 yıldan beri telefonların durduk yere kapanıyor. Hadi Z ve Z1 eski cihazlar onlar kapandıysa neyse de M4 Aqua nın öyle sorunu Yok.
    Ben senin gerçekten bu kadar telefon alıp da kullandığına inanmıyorum 2.5 yıldır aynı şeyleri yazıyorsun hep.
    Sen Sony i karalamak için elinden geleni yapıyorsun ardına koymuyorsun.
    Yazık be ne diyeyim karalamak için kampanya başlatmışsın.

Valla bende senin sony icin web de sosyal aglarda parali bir calisan oldugunu dusunuyorum. Yoksa sony icin neden bu kadar bir kullaniciya sert cikasin. Cunku m4 de bu problemle karsilastim. Telefon ful sarj edilmisti. Sarjdan cikarildi. Hicbir islem yapilmiyorken hatta telefon kullanilmiyorken uyku modundayken bi ara elime aldim. Telefon kapanmis ve asiri isinmis durumdaydi. Sarja taktim hareket yoktu. Google a girdim sorunu aradim. Bu konu karsima cikti. Yukarida arkadasin dedigini yaptim... Ses yukseltme & power tus kombinasyonunu yaptim. Telefon acildi ama sarji bitmisti. Halbuki ful sarjliydi. Yani sony m4 aqua da bu problem var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fanlık yapanları anlamiyorum arkadas. Yahu sizin sansiniza suana kadar bisey olmamistir problem cikmamistir. Ama umarim cikar ve haddinizi bilirsiniz.Problemi yasayanlarin cogu kotulemiyor zaten. Ve birsuru para doktukletukleri cihazda yasadiklari problemlerini anlatmis cozum bekliyorlar.

• Arkadaşlar telefonum Z5 kompak bugün başlayan bi sıkıntı var.telefonda bazı şeylerle ilgilendiğim sırada kendi kendine müzik açar oldu ve çüziği kapattığında saniyesinde tekrar açıyo sıkıntısı nedir

• Bende sonny z kullanıcısıyım, telefon arama yaparken ve mobil veri açtığımda kapanıyor bir türlü çzümünü buladım.

• Sony experia z1 kendi kendine kapandı açılmıyor ne yapmalıyım

• Sony Xperia Z telefonum üç gündür kendi kendine kapanıyor şebeke göstergesi bir anda sıfırlanıyor sonra tekrar düzeliyor beş on dk sonra yine aynı sorun oluyor bazen yarım saat bazen bir saatte bir ve söylediğim aralıklarda telefonun kapanma sorunu da var kapanma sorunu daha sık yaşanıyor bugün 10.11.2016 tarihi ve sabahtan beri on defa kapandı ve saat 10.30 dan beri de hiç açılmıyor açma tuşuna bastığım zaman sony yazısı geliyor ve gidiyor açılmıyor telefon. Hep Sony kullanıcısıyım ama bu sorun beni çıldırttı tam birini arayacağım hop kapanıyor internetten bir şeye bakacağım hop kapanıyor sorun neden kaynaklanıyor ve çözümü nedir?

• Sony experia z3plus telefonum şarzı dolu iken bile kendi kendine kapanıyor ekranı gidiyor. En son dün konuşma yaparken ekranı gitti ben konuşmaya devam ettim sonra kapandı. Bir süre sonra açılıyor. Telefon bozuldu sandım moraller sıfır. Baktımki bu sorun çok kimsede var. Bu sorunu nasıl gidericez

• z1 Compact hiç sorunsuz çalışırken küt diye gitti. Telefon maalesef açılmıyor. 2.5 yılda al at oldu telefon, var mı daha ötesi?

• lanet olsun bu firmaya z5 aldım telefon 6 ayından itibaren ( android başlatılıyor ) diyor ve 3 -4 saat acılmıyor garantiye 3 defa verdim cihazda hiçbir sorun yok diyerek geri iade edildi lanet olsun sony telefonlara aklı olan kesinlikle almasın paranla rezil olma kardeşim alma

• quote:

Sony Xperia Z telefonum üç gündür kendi kendine kapanıyor şebeke göstergesi bir anda sıfırlanıyor sonra tekrar düzeliyor beş on dk sonra yine aynı sorun oluyor bazen yarım saat bazen bir saatte bir ve söylediğim aralıklarda telefonun kapanma sorunu da var kapanma sorunu daha sık yaşanıyor bugün 10.11.2016 tarihi ve sabahtan beri on defa kapandı ve saat 10.30 dan beri de hiç açılmıyor açma tuşuna bastığım zaman sony yazısı geliyor ve gidiyor açılmıyor telefon. Hep Sony kullanıcısıyım ama bu sorun beni çıldırttı tam birini arayacağım hop kapanıyor internetten bir şeye bakacağım hop kapanıyor sorun neden kaynaklanıyor ve çözümü nedir?

benim telim Z3 aynı sıkıntı bende de olmaya başladı yazılım atıyorum olmuyor çaresi ana kartın değişmesi oda sıkıntı o paraya yeni tel alırsın daha iyi sony i seviyorken böyle olması beni aşırı sinir etti sıkıntıyı hallettiysen benle paylaşırsan çok sevinirim kardeşim

• 2016 nın 11.ayında aldığım xperia xa 2017nin 11.ayında kendiliğinden kapanmaya başladı.kulaklık takıyorum kapanıyor şarza takıyorum kapanıyor interneti açıyorum kapanıyor.bazende öyle canı istedi diye kapanıyor.en az 10 denemeden sonra canı isterse açılıyor.düz kullanıcıyım öyle oyunla falan işimde olmaz.servise göndereceğim .ama eminimki ya problem yok yada kullanıcı hatası diyecekler.alsana 1499 lira çöpe....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.