Şimdi Ara

Bazı Xperia Z modellerinde sebepsiz kapanma veya kullanım dışı kalma sorunları ortaya çıkmaya başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bu akşam bana bir yazılım güncellemesi geldi, yapayım dedim. Telefon güncellemeden sonra yeniden başlatılıyor dedi. Bir daha hiç açılmadı power tuşuna tepki vermiyor hard reset tepki vermiyor. Usb ye takıyorum tık bile yok. Bu güne kadar telefonuma laf kondurmazdım ama bundan sonra sony benim için bitmiştir. İnşallah değişimi yada tamiratı yapılır. ZAten o kadar dandirik bir ülkede yaşıyoruz ki adamlar "sen bu telefonla çok konuşmussun ömrü bitmiş bunun" deseler elimizden birşey gelmiyor. Gücü imkanı ve ipler kimin elindeyse onların at koşturduğu bir ülkede böyle yada buna benze son bir cihaz alışımdır. Yazıklar olsun sony sana...

aynısı banada oldu onar dım düzeldi ,onarmayı dene
  • Sony Xperia Z1 aldım. Alalı henüz üç hafta oldu. Kendiliğindn kapandı ve kesinlikle açılmıyor. Şarjı %60'larda idi. Böyle kapsamlı bir telefonun bu kadar kısa sürede bunu yapmasına inanamıyorum. Akşam saatlerinde olduğu için aldığım yere de hemen götüremiyorum zor durumda kaldım. Yorumları görünce moralim daha da bozuldu. Bu sorun Z'den beri varmış ve hala çözüm bulunamadı demek ki. Umarım sorunu bir an önce çözerler ve bir daha da herhangi ters bir durumla karşılaşmam. Güvenim fazlasıyla sarsıldı.

• Arkadaşlar ion kullanıyorum,hiçbir şey yokken telefon kapandı,sürekli reset atmaya başladı,hard reset attım bir daha açılmadı telefon,ve en ufak root rom işine girmemiştim,4.1.2 yüklüydü,servise verdim 1 günde yapmışlar
  • Sondaki video neydi oyle ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony z kullanıyorum bu sorun bende de oluyor hiç bi çaresi yok sizin dediğiniz gibide + tuşuyla güç tuşu bi işe yaramıyor

• AYNI SORUNU YAŞADIM TELEFONU DEĞİŞTİRDİLER AMA AYNI SORUN HALA DEVAM EDIYOR KENDI KENDINE KAPANIP AÇILIYOR FORMATDA ATTIM FABRİKA AYARLARINDA DÖNDUM ÇALIŞAN UYGULAMA BILE YOK KAPANIYOR SONY ALDIĞIM GUNE LANET OLSUN

• Ben Sony Ericson w810i den buyana sony kullanıcısıyım. Yurt dışından eşime aldığım xperia z de kapanma ve reset kilitlenme sorunları var şarjı yüzde 50 altında daha sık yapmakta. Arkadaşlar söylemiş Root atanlar da var die. Eşim nerden anlasın Root u. Bu fanlar sanırım Sony den para alıyor. Bende sony fanıyım. Nerenden başvurdunuz bende para alayım. En azından gidip eşime aldığım para ile adam akıllı telefon alırım.

• merhaba;

arkadaşlar ben sony hastasıyım hep sony kullandım. sony i kötüleyecek en son insan benim. ama şimdi xperia z var arkadaşların dediği gibi şarj full kendiliğinden kapanıyor. açmaya çalışınca sony logosu gözüküp kapanıyor. şarj takınca açılıyor normal güzel çalışıyor. ama şarjdan çekince en fazla 5 dakka sonra kapanıyor. yine aynı işlem. telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm pc den format attım nafile güncelledm ne carsa yaptım yok. o ses açma tuşu ve açma tuşuna basıncada öyle 3 kere titriyo ama hiç birşey olmuyor. kafayı yicem sabit telefon gibi şarjda bütün gün. servise götürsem daha beter olcak eminim napcam bilmiyorum.

• arkadaşlar bende inanılmaz sony özellikle x peria z grubu hastasıydım ama o kadar pişmanım ki o kadar saçma birşey var ki telefonum %70 iken kapandı ve bir daha açılmadı anakart yandı söylendi ve garantiye gönderdim 45 gün garantide kaldı ve anakart değişti ime nosu hepsi değişti ve bana telefonu bildiğiniz belki hayatınızda hiç farketmeyeceğiniz bir şekilde gönderdiler bir telefonda yazılım olmaz mı ve yok bildiğiniz int. yok google play whatsapp yok acınacak halime bildiğiniz gülerek göndermişler sony. müşteri destek hattını aradım sony programından yaptım bildiğiniz bok gibi program ve telefon bir türlü olmadı sürekli done diye uyarı lütfen bir daha almayınız ve ben telefonun değişim talebini istedim vermediler tüketici mah. sine vereceğim

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Xperia Z ile gerçekten kötü bir deneyim yasamissiniz... WhatsApp olmaması normal de, hadi Google de yok diyelim bir ihtimal de internet yok'tan kastınızi anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

merhaba;arkadaşlar ben sony hastasıyım hep sony kullandım. sony i kötüleyecek en son insan benim. ama şimdi xperia z var arkadaşların dediği gibi şarj full kendiliğinden kapanıyor. açmaya çalışınca sony logosu gözüküp kapanıyor. şarj takınca açılıyor normal güzel çalışıyor. ama şarjdan çekince en fazla 5 dakka sonra kapanıyor. yine aynı işlem. telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm pc den format attım nafile güncelledm ne carsa yaptım yok. o ses açma tuşu ve açma tuşuna basıncada öyle 3 kere titriyo ama hiç birşey olmuyor. kafayı yicem sabit telefon gibi şarjda bütün gün. servise götürsem daha beter olcak eminim napcam bilmiyorum.

suan aynısını yasıorum kardesım bı cozum bulabıldın mı sarjdan cekınce kapanıyor anlayamadım

• Bende de z var aynı şekilde oldu.

• Şu an sorun yok bende.

• Ne boş muhabbet olmuş burda ya

• sony experya talkback diye bir program açıldı kapanmıyor napabilirim ingilizce konuşmalar var hemde başkasının telefonunda oldu acillll

• Telefon kendi kendine kapandı, açılmadı, tuş kombinasyonlarına cevap vermedi, servise gönderdim androidi güncelleyip gönderdiler. 1 gün sonra açılıp kapanmalar başladı ve sonunda tamamen kapandı. Servise göndermek üzere kutuladım, akşam tekrar deneyeyim bir diyerek usb kablosuyla(manyetik de yanıt yok) şarja taktım ve açıldı. 1 gün sonra tekrar kapandı, şarja taktım açıldı. bu olaylar olurken şarj hep % 50-80 arası. sonra kendim menüden formatladım, 1 gün sonra tekrar kapandı. sıvı teması yok. içinde sıvı temasıyla ilgili kağıtlar kuru. telefoncu da söyledi. sonymobile forumlarda bununla ilgili sorunlar var, çözümü yok. yalnız tr de değil diğer ülkelerde de servisler bu sorunla ilgilenmiyor, kullanıcıyı zor duruma sokuyor. 1 format için 10 gün bekliyorsunuz. servise göndersem gidip geri gelecek, sorun yok diyecekler. 3 defa 4 defa. sonra tüketici mahkemesi, uğraş dur. elden çıkarsak ahlak ilkelerine ters. 1600 liralık kaya nerene dayarsan daya. Bugüne kadar aldığım en sağlam kasalı en karizmatık şarjı en uzun giden tel, fakat kullanamadıktan sonra bunların ne anlamı var. Fanboyluk yapıp millete siz kullanamıyorsunuz yeaaa diye çamur atmanın anlamı yok. Çözen varsa paylaşsın lütfen.

• xperia z kapanma sorunundan servise gönderdim serviside kvk servis yapmadı neymiş sıvı teması varmış anakart da değişmesi gerekiyormuş diye garantisi bitmemiş bir cihaza sıvı teması olmamasına rağmen benden 1194 tl para istediler siz siz olun kvk garantili cihaz almayın

• Z1 de görüntülü konuşma var mı?varsa nasıl ayarlayabilirim?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ekranda bişey seçmek için hep çift tıkla.bilgisayar gibi

• Evimdeki elektronik ürünlerin çoğu Sony. Hepsinden memnunum ama cep telefonu için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.. Uygulamalarda sürekli donuyor ve kendini kapatıp açılıyor.Servisleri de az ve uzak..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.