Şimdi Ara

BB tercih etmelimiyim yoksa mevcut telefonum dahamı fonksiyonel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry veya nokia arasında kaldım arkadaslar,tercihimi belirleyecek cevaplar arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    1-Su an 2 telefon hattimdan birinde n97 kullanıyorum.3 mailim tanımlı ve sorun olmadan mail alısverisi yapabiliyorum.BB aldıgım zaman mail alabilmem icin illa bis servisine kayıt olup aylık ücret odemem gerekirmi?
    2-Bis servisi olmadan internete girebiliyormuyum?(gittigim operator bis servis ücreti haricinde gprs ücretide odersiniz dedi)
    3-Bis servisi olmadan BB sadece cep telefonu gorevinimi yapabiliyor(konusma ve/veya mesajlasma)
    Bis servisinin neler sundugu ile ilgili internetten detaylı bilgi bulmaya calıstım ama bulamadım kısacası.

• Bende nokia n97 yi kullanıyordum n97 kadar dandik bir telefon yok. Blackberry 9700 aldıktan sonra oh be dedim. Kesinlikle almalısın. sorularının cevaplarını bbturk.com da hızlı bir şekilde bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIVILCIM

Blackberry veya nokia arasında kaldım arkadaslar,tercihimi belirleyecek cevaplar arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    1-Su an 2 telefon hattimdan birinde n97 kullanıyorum.3 mailim tanımlı ve sorun olmadan mail alısverisi yapabiliyorum.BB aldıgım zaman mail alabilmem icin illa bis servisine kayıt olup aylık ücret odemem gerekirmi?
    2-Bis servisi olmadan internete girebiliyormuyum?(gittigim operator bis servis ücreti haricinde gprs ücretide odersiniz dedi)
    3-Bis servisi olmadan BB sadece cep telefonu gorevinimi yapabiliyor(konusma ve/veya mesajlasma)
    Bis servisinin neler sundugu ile ilgili internetten detaylı bilgi bulmaya calıstım ama bulamadım kısacası.

1- push mail özeliğini kullanarak mail kutuma gelen mailler direk olarak blackberry'me gelsin dersen bis alman gerekli, bis olmadan nokiadaki gibi blackberry için mail tanımlaması yapamazsın. Ama Tiggit mail vb. programlar ile maillerini bis'e yakın bir servis ile telefonuna alabilirsin. Gmail için özel uygulamasını kullana bilirsin. Bunların haricinde başka bir yol yoktur.

2- vodafone veya avea 'dan birisi ile görüşmüşsün bu operatörlerde blackberry apn'leri ücretsizdir diğer wap ve pc modem bağlantılarına ücret ödersin. turkcellde bütün bağlantılar 4GB kota dahilinde ücretsizdir. 4GB kotayıda hiçbir allahın kulu telefondan internete bağlanarak bitiremez. Sadece pc modem özelliği ile bilgisayarınızı internete bağlarsanız ancak bu şekilde kotayı doldurursunuz. Diğer operatörler bu özeliği bu yüzden ekstra para alarak veriyorlar.

bis servisi olmadan internet paketi veya wifi ile internete girebilirsiniz.

3- Evet bis olmadan asli görevi olan cep telefonu kullanımını yerine getirir bunun bis ile bir alakası yok.

Bis Blackberry İnternet Servisi demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.