Şimdi Ara

BBC2 de Max kac fsp alıyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EagLeNonSteam

Biosu resetledim ondan sora bikere daha yaptm 3.2 iyi suanda bence..
    Ama C klosorune disket sürücüsü yüklendi one alaka onu anlamadım benim pcde disket takma yeri bile yok :S

BIOS sıfırlayınca disket sürücüsü enable olmuş, aynısı bende de oluyor.
  • su disket sürücüsü neden yükleniyo biosta biseyi kkapatmam lazımmıs neyi kapatıcam ?
  • la işte onu nası kapatcaz alla alla sölesene :D
  • quote:

Biosu resetledim ondan sora bikere daha yaptm 3.2 iyi suanda bence..
    Ama C klosorune disket sürücüsü yüklendi one alaka onu anlamadım benim pcde disket takma yeri bile yok :S

bios resetleyince floppy enable olmuştur. kapatman gerekli.

edit: riqimaru hocam yazmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 30 Temmuz 2010; 18:01:10 >
  • aga o nerde işte :D
  • vallahi pek hatırlamıyorum. gezin bak cd rom un filan olduğu yerdedir.
  • valla yok flopy yazan herşeyi disable yaptm olmuyo :d
  • Bulamadım devre dısı bıraktım en sonunda :D
    Bide bu biosu resetlemek böyle önemli ayarları disable edermi ?
    Birde bu işlemciyi oc etmeden once turboda calısıyor oc ettkikten sonra standarda alıcaz dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerteZ -- 30 Temmuz 2010; 18:48:51 >
  • o turbo yada standart olan ramlerin oc yaparsan standart a çekmen lazım
    En kısa zamanda bios guncelle bu sorunlar ortadan kalkar
  • Biosumun surumu f6 daha yenisi yokki Gigabayte P31-ES3G anakart bu
  • Arkadaslar dün monitorumun rengi soldu biosu resetledikten sonra oldu galiba bi ara oyuna girdim biraz oynadım cıktım düzelti sonra yine bozuldu..
    Neden olabilir bu icime dert oldu
  • quote:

Arkadaslar dün monitorumun rengi soldu biosu resetledikten sonra oldu galiba bi ara oyuna girdim biraz oynadım cıktım düzelti sonra yine bozuldu..
    Neden olabilir bu icime dert oldu

oyundaki contrast yüksektir. masaüstüne çıkınca öyle kalabilir normaldir. monitörün sağlam yani. çok nadir olur. olduğu zaman monitörü kapat aç.
  • Yok oyundan cııkıp masaustune geldigimde renk normale dondu sonra yine bozuldu yani soluk bi rengi var monitörün eskiden böle deildi
  • quote:

Yok oyundan cııkıp masaustune geldigimde renk normale dondu sonra yine bozuldu yani soluk bi rengi var monitörün eskiden böle deildi

monitörün harici adaptörü mü var? enerji kablosunu kontrol edebilirsin.
  • baktım hesine ama düzelmiyo
    harcii adaptor derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerteZ -- 31 Temmuz 2010; 17:09:56 >
  • ekran kartından kaynaklanabilirmi ?
  • adaptör voltaj düşürücü laptoplarda varya onun aynısı. direk prizden gelen kablo da bağlanıyor olabilir. bağlantıları kontrol edebilirsin.
  • direk prizden gelen kablo baglanıyo. kontrol ettimde bi prblem yok..Ekran kartından olbilirmi ?
  • kart yerine oturmamış ta olabilir. monitör kordonunda gevşeklik olabilir. enerjide bir sıkıntı olabilir. yazılımsal bir sıkıntı olabilir. lcd monitör kullanıyorsan floresanında bir sıkıntı olabilir.
  • Sürekli olan birşey değilse dert etmene gerek yok. Anlık gidip geldiyse voltaj dalgalanması vs.. de olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.