Şimdi Ara

BBC2 de Max kac fsp alıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows7 Home premium 32bit
    İntel core2duo e7400 2.80ghz 2.00ghz
    Nvidia Geeforce 9600Gt 1gb 256bit
    4Gb ram

Ben bu sistemle max 30 fps alıyorum ve haliyle yavaslamalar oluyor oyundan sogumaya basladım.Vsync kapalı HBO mıdır nedr oda kapalı ama max 30 fps..
    Acaba dedim sistemimin özelliklerimi düsük ama baktım onlarda tutuyo..Anlamıs degilim yardım ederseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

• 9600gtle normal
  • bc2 baya kastıran bi oyun, kartın da baya düşük. normal maalesef
  • hangi çözünürlükte oynadığında önemli
  • islemci de önemli bu oyun icin 4 cekirdek olsa daha da rahatlar
    islemcinin yanında niye 2.00 ghz yazıyor düsük hızda mı calısıyor su an acaba?
  • 9600 gt eski bir kart normaldir. konu sahibi arkadaşımdan özür diliyorum sırf bu soru için ayrı konu açmak istemiyorum kusura bakmasın.
    bu hbao nedir? açınca görüntü kalitesi baya iyileşiyor google dan baktım da pek birşey bulamadım. physx le alakası var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda
    9600 gt eski bir kart normaldir. konu sahibi arkadaşımdan özür diliyorum sırf bu soru için ayrı konu açmak istemiyorum kusura bakmasın.
    bu hbao nedir? açınca görüntü kalitesi baya iyileşiyor google dan baktım da pek birşey bulamadım. physx le alakası var mıdır acaba?

Gerçekten ne işe yarıyor bugün alıp yüklerim sonucu yazarım
  • imzamdaki sistemle 8X AA ile diğer ayarlar full açık VSYNC kapalı 1920*1080 de 80 FPS civarında ama dumanlı yani patlamaların bol olduğu yerlerde 30 fps lere kadar iniyor
  • Belgelerime attığı oyun kaydının içinde "settings" diye bir ini dosyası var. Onun içinde "DxVersion=auto" diye bir kısım var. Auto'yu 9 olarak değiştirirsen daha rahat oynarsın. Muhtemelen dx10 da açıyordur oyunu.
  • Hepinize teşekkür ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: fod

islemci de önemli bu oyun icin 4 cekirdek olsa daha da rahatlar

Hayır ama bilgisayarıma sag tıklayıp baktıgımda böle gözüküyor copy paste yaptım desem yeridir :D
    CPU-Z Programıyla ölctügüm zaman islemci en fazla 1866.0 mhz yapıyor 2.80 ghz islemci icin düsük bir rakam degilmi bu ?
    Bi sorunmu var acaba islemcide ?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknnn34

Hepinize teşekkür ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: fod

islemci de önemli bu oyun icin 4 cekirdek olsa daha da rahatlar

Hayır ama bilgisayarıma sag tıklayıp baktıgımda böle gözüküyor copy paste yaptım desem yeridir :D
    CPU-Z Programıyla ölctügüm zaman islemci en fazla 1866.0 mhz yapıyor 2.80 ghz islemci icin düsük bir rakam degilmi bu ?
    Bi sorunmu var acaba islemcide ?
    Teşekkürler.

denetim masasından güç düzenini yüksek performansa ayarla.
  • Onuda yaptım Şimdi ama malesef yine 1866.7 de kaldır daha cıkmıyor.
    Kart bozuk falan olabilirmi ya :S
  • quote:

Onuda yaptım Şimdi ama malesef yine 1866.7 de kaldır daha cıkmıyor.
    Kart bozuk falan olabilirmi ya :S

biosunu resetlemeyi dene.
  • Onu nasıl yapıcam ?
  • quote:

Onu nasıl yapıcam ?

pc yi yeniden başlat ilk açılırken siyah ekran var orada press del to enter setup veya buna benzer bir yazı olur o yazıda geçen tuşa bas. biosa girdikten sonra load setup defaults veya buna benzer bir seçenek olur. onayla kaydet çık.
  • tmm saol ins duzelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerteZ -- 28 Temmuz 2010; 15:33:28 >
  • Dediginide yaptım ama yine olmadı 1866.7 den yukarı cıkmıyor of ya :S
    İşlemcimi bozuk anlamadımki.
    Lütfen cok bilgili arkadaslar var bu sitede bi el atında halledelim sunu..
  • cpu z ss ekleyebilirmisin
  • http://img594.imageshack.us/f/82807186.png/ CPU kullanımı %2 y ken
    http://img825.imageshack.us/i/68207898.png/ CPU kullanımı %100 ken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerteZ -- 28 Temmuz 2010; 15:58:14 >
  • ilginç bulduğumu söylemem gerek voltajlar filan da normal. bu noktada beni aşıyor kusura bakma pek yardımcı olamadım seni hedevilcate hocama yönlendireyim. kendisi benden çok çok bilgilidir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.