< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhhre -- 3 Mayıs 2021; 12:15:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BBE ( Biri Bizimle Eğleniyor)
-
-
Etherium 3000 doları aştı fiyatlar daha da artabilir artık oyun isteyen konsol düşünecek mecburen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlaşılan 4-5 aydır teknoloji ile ilgin yok.
Millet ekran kartı yok, olan da çok pahalı diye ortalığı ayağa kaldırıyor sen yeni haberdar olmuşsun.
-
Valla aynen öyle bayadır bakmıyordum fiyatlara. Ama ne bileyim r580 ne de bu kadar para çekmeleri bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhhre -- 3 Mayıs 2021; 18:9:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emhhre
Valla aynen öyle bayadır bakmıyordum fiyatlara. Ama ne bileyim r580 ne de bu kadar para çekmeleri bilemiyorum.Formu arastrırırsanız kasım ayından beri neden artığını anlıcaksınız. 10 k lık kart şu an 40 k.
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] » Sayfa 4180 - 4183 (donanimhaber.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 3 Mayıs 2021; 18:18:44 > -
almıyacaksınız ekran kartı olacak bitecek, 37 yaşında evli barklı adamsın bu dönemde ne işin var ekran kartıyla cartla curtla?
kafayı oyunla kırmış gamerlar. dünya hammede kriziyle çalkalanırken. bunların tek derdi pc parçası ve oyun oynamak:D
-
Arkadaşım benim alıp almamam sorun değil çok şükür yine alırım 2 katına da çıksa fiyatlar çok almak istesem yine gidip alabilirim ama önemli olan bu değil maalesef. insanların zevk aldığı bir şeyleri yapmasının artık mümkün olmaması, amatör olarak müzikle uğraşıyorum, elimde çok güzel ekipmanlar var şimdi toplamaya kalksam zamanındaki maliyetimin en az 5 - 6 katı maliyetteler şuan. ama yeni neslin, gençlerin kendilerine hobi edinmesi gerekiyor ve bir hobi edinmek türkiyede artık çok çok pahalı, sadece bilgisayar, oyun vs. değil, resim yapmak istesen boya fiyatları almış gitmiş, bir müzik enstrümanı alıp öğrenmek istesen inanılmaz fiyatlar var, bu ülkenin insanlarına, gençlerine hobi edinmek resmen yasak hale gelmiş. Sen ise sadece, cebinde kaç paralık telefon var ne açlığı diyen amcalar gibi sığ bir bakış açısı ile cevap veriyorsun. sıkıntı almanyada 700- 800 euro civarında satılan bir ürünün türkiyede 10 katı fiyata satılması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emhhre
Arkadaşım benim alıp almamam sorun değil çok şükür yine alırım 2 katına da çıksa fiyatlar çok almak istesem yine gidip alabilirim ama önemli olan bu değil maalesef. insanların zevk aldığı bir şeyleri yapmasının artık mümkün olmaması, amatör olarak müzikle uğraşıyorum, elimde çok güzel ekipmanlar var şimdi toplamaya kalksam zamanındaki maliyetimin en az 5 - 6 katı maliyetteler şuan. ama yeni neslin, gençlerin kendilerine hobi edinmesi gerekiyor ve bir hobi edinmek türkiyede artık çok çok pahalı, sadece bilgisayar, oyun vs. değil, resim yapmak istesen boya fiyatları almış gitmiş, bir müzik enstrümanı alıp öğrenmek istesen inanılmaz fiyatlar var, bu ülkenin insanlarına, gençlerine hobi edinmek resmen yasak hale gelmiş. Sen ise sadece, cebinde kaç paralık telefon var ne açlığı diyen amcalar gibi sığ bir bakış açısı ile cevap veriyorsun. sıkıntı almanyada 700- 800 euro civarında satılan bir ürünün türkiyede 10 katı fiyata satılması.katılıyorum elin avrupalısı doya doya dünyayı gezer, başka ülkelere gider kültür öğrenir, yazın arkadaşıyla, sevgilisiyle tatile gider, haftasonu partiye, kampa gider, gider de gider...
sen nereye gidebiliyorsun güzel kardeşim :) ha oraya anladın.
bugün vizesiz ülkere bile gittiğinde eğer ilk gidişinse adamlar diyor, hoppp hemşerim sen dönüş bileti aldın mı, nerede kalacaksın bakalım? öyle sokakta olmaz, yap bi otel'de rezervasyon sonra da bana göster.
bak hiç vize, pasaport, banka da ne kadar gelirin var, 8:50 döviz kuru vs. bahsetmiyorum bile :)
basit bir oyun zevki olan adam bile bugün akla karayı seçiyor, ne alsam, ne uygun gider, ne yapabilirim vs.
asgari ücret 2.8k fakat bi araba ortalama 100 binden başlıyor o da 2.el ve bulabilirsen ne ala yani hem araba hem de temiz :))))
oğlum biz daha İNSAN GİBİ YAŞAYAMIYORUZ ... ÜLKESİNDE, normal bir insan gibi..
neyse bir üstte ki yorum da arkadaş demiş yaş 37 oyunla ne işin var diye, olay oyun ya da insanların paralarını nasıl haryacakları ya da hobileri nelerdir değil artık.
olay çok başka bir boyuta geçti..
ama sorun yok kardeşim, sen yabancı mısın, ülkeye döviz getirebilir misin, o zaman sana YASAKTA YOHHH, AŞIYA DA GEREK YOHHH, KONTROLE DE GEREK YOHH, MASKESİZ Mİ ÇIKTIN? CEZAYA DA GEREK YOHH.. YABANCIYSAN VATANDAŞTAN FAZLA DEĞER GÖRÜYORSUN BU ÜLKEDE.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay Eren1500 liralık kart yaaaa o kadar bile değil.Millet bokunu çıkarttı iyice.Başlarına bir felaket gelmese iyidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay Eren1500 lira 4GB lıgı, 2000-2400TL de 8GB lıgı idi.10000 TL yapıstırmıs ederinin 4 katını istemis.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşım benim alıp almamam sorun değil çok şükür yine alırım 2 katına da çıksa fiyatlar çok almak istesem yine gidip alabilirim ama önemli olan bu değil maalesef. insanların zevk aldığı bir şeyleri yapmasının artık mümkün olmaması, amatör olarak müzikle uğraşıyorum, elimde çok güzel ekipmanlar var şimdi toplamaya kalksam zamanındaki maliyetimin en az 5 - 6 katı maliyetteler şuan. ama yeni neslin, gençlerin kendilerine hobi edinmesi gerekiyor ve bir hobi edinmek türkiyede artık çok çok pahalı, sadece bilgisayar, oyun vs. değil, resim yapmak istesen boya fiyatları almış gitmiş, bir müzik enstrümanı alıp öğrenmek istesen inanılmaz fiyatlar var, bu ülkenin insanlarına, gençlerine hobi edinmek resmen yasak hale gelmiş. Sen ise sadece, cebinde kaç paralık telefon var ne açlığı diyen amcalar gibi sığ bir bakış açısı ile cevap veriyorsun. sıkıntı almanyada 700- 800 euro civarında satılan bir ürünün türkiyede 10 katı fiyata satılması.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X