gerekenin yapılmasını talep ediyorum bunun gibi yarı insanların forumda dolaşmasını anlayamıyorum,aralık buldukları yerden giriyorlar yobazlar ordusu,bu ülkeyi begenmeyenlerin gidecegi yer bellidir bu ülke fetoşların degil Atatürk gençliginindir yobazlara
şikayet butonunu kullansaydın niye başlık açtın ki
quote:
Orjinalden alıntı: gollory
şikayet butonunu kullansaydın niye başlık açtın ki
tam kullanacakken konu kapandı
YAHU SEN NEYİN PEŞİNDESİN HEM KENDİN LAF ATIYOSUN BİZE SORADA HAKARET ETTİ DİYOSUN AYNI LAFI TEKRAR BANA DA SOLEDİN SEN CAHİL HERİF ADAM GİBİ KONUSMAYI DEĞİLDE BOLE YOLLARI DENİYOSUNU Z HEP
quote:
Orjinalden alıntı: bbyozer
YAHU SEN NEYİN PEŞİNDESİN HEM KENDİN LAF ATIYOSUN BİZE SORADA HAKARET ETTİ DİYOSUN AYNI LAFI TEKRAR BANA DA SOLEDİN SEN CAHİL HERİF ADAM GİBİ KONUSMAYI DEĞİLDE BOLE YOLLARI DENİYOSUNU Z HEP
olay budur
aranızdaki kişisel meseleyi buraya taşıyarak ve durduk yere öyle fetoşlar falan diyerek yanlışın büyüğünü sen yapmışsın yalnız haberin olsun
Ben konuyu açan arkadaşa daha öncede söyledim insanların inandığı değerlere saygı duy diye ama dinlemedi işte sonu 4 gün ceza.Bu ceza inşallah arkadaşın aklını yerine getirmiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme