Şimdi Ara

BC2:VIETNAM SORU ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Badcompany 2 çıktığında kutulu olarak almıştım.Şimdide vietnam pack'i ve specact kit upgradelerini almak istiyorum.Sorum şu steam üzerinden alsam bi sorun çıkarmı çünkü Bc2'yi steamden değil kutulu-dvd olarak aldım.

konuyu açmadan önce biraz araştırdım ama kesin sonuç bulamadım önceden konu açıldıysa kusuruma bakmayın ... şimdiden teşekkürler...

• Bildiğim kadarıyla Vietnam'ı steamdan alıp oynamanız için Bad Company2'yi de Steamdan almış olmanız gerekiyor. Eğer kutuluysa EA Download Manager'dan almalısınız Vietnamı
  • Taha hiç uğraşma steamla. Ben ikisinide EA Download Managerdan aldım. Çokta basit bir şekilde alınıyor.
  • specact kit upgradeleri ne oluyor?
  • Her clasın son silahları m16 ump mg3 m95 ve kıyafetler değişiyor. Daha farklı gözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Her clasın son silahları m16 ump mg3 m95 ve kıyafetler değişiyor. Daha farklı gözülüyor.

Ama bunun kilitlerini oyundada açabiliyoruz değilmi? Yani bu kit upgradeyi satın almadan
  • Açamassın.Yerden alırsan ölene kadar specact kitleri kullanabilirsin ama ölünce kullanamazsın.Satın alman şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UBISOFT+ [XBOX ANA KONU]
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Açamassın.Yerden alırsan ölene kadar specact kitleri kullanabilirsin ama ölünce kullanamazsın.Satın alman şart.

Teşekkürler cevap için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.