3 aydır fitness ve ağırlık çalışıyorum. Vücudumda göbek ve göğüs kısmında yağlanma vardı. Kol ve göğüs kasları oldukça zayıf. Göbek baya eridi ama kas kütlesinde bir artış olmadı. İlk aylar multipower 3400 aminoasit hapları aldım ve bununla beraber multipower 1800mg l-carnitin aldım. Son ay ise yani bu aralar xtend bcaa alıyorum. Yalnız kas kütlesi zayıf, ilk günkü gibi ve sanki hiçbir değişim olmuyo gibi geliyor. Sizce bana hangisi lazım şuan? Son ay tamamen göğüs ve kol çalıştım. Protein tozu mu yoksa BCAA devam mı yoksa başka bişey mi yapmam lazım? Teşekkürler şimdiden...
güncel.
Merhaba,
alabılıyorsanız ıkı urunude kombıne yapın.
olmuyorsa ıdman once ve sonra bcaa yada whey proteın alın.. xtend antrenman oncesı ve sonrası ıcın uygun bcaa degıldır. sadece ıdmanda kullanılması ıcın formüle edılıp uretılmıstır..
saygılar,
Kardeşim daha 3 aydır sporcusun.BCAA için çok erken, önceliğin whey protein olsun.Bu sporda suplament kullanıcam diyorsan ilk whey protein tozun olması olması lazım.Kullandığın aminolarda gereksiz senin için,seninde söylediğin gibi aminonun bi faydasını görmemişsin.Whey aldıkdan sonra durumum var dersen kreatin alabilirsin.Önceliğin whey- kreatin olsun.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için.. Saygılar..