Şimdi Ara

Be?ikta?-0 Trabzonspor-3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    24. haftas?nda Trabzonspor’a
    3-0 yenilen Be?ikta?, geçen hafta liderli?i kapt?rd??? Fenerbahçe’nin
    3 puan gerisine dü?tü.
    <hr noshade size='1'>

Trabzonspor’un daha etkili bir futbol sergiledi?i maçta, goller 8. dakikada Fatih Tekke, 43. dakikada Romaschenko ve 58. dakikada Gökdeniz’den geldi. Bordo-mavili tak?m ald??? bu galibiyetle lider Fenerbahçe’yle aradaki puan fark?n? 7’ye, ikinci Be?ikta?’la ise 4’e indirdi.

• dogrusu trabzonspor:3-besiktas:0 olacaktı hocam.
    ts kendi sahasında oynadı bu macı...
  • karde?im ts kendi yar?sahas?nda oynad?ysada yenmi?mi maç? yenmi? yorum var sorun yok
  • ben yenilmedi demedimki,sadece bir duzeltme yaptım.hersey o.k. sorun yok....
  • zaten arkada??m sorun yapacak bir?ey de yok yenildiyse son de?il

-------------- --------------- --------------- --------------------

herkes ya?ar biz bakar?z bir ya?ar?z herkes bakar
  • Valla Trabzon a helal olsun, çok güzel oynadılar ve kazandılar. yalnız dünkü fb nin balının yarısı bizde olsa bu maç böyle olmazdı. hem kötü oynuyoruz, hem top bizi sevmiyor, hem de bunların tersi rakibine avantaj oluyor... bu Fener böyle şampiyon olursa helal olsun, başka bir şey demiyom.

Bu arada lige renk(!) getiren zatlar da Beşiktaş ın bu kadar kötü duruma düşeceğini hesaplamamışlardır herhalde...
  • helal be çerkez.... hah işte olay bu ... bükemediğin bileği öpeceksin.. seni tebrik ederim.. ama sanmaki fb nin bu balı her maç sürer.. bu oyunla bir şey olmaz. yok kendilerini düzeltirlerde aniden iyi oynamaya başlarlarsa bilemem.. yoksa şampiyonluk yine bjk nin
  • Bu sene Fbnin şampiyon olacağı bence kesin gibi bir şey. Bunu taaa ligler başlamadan önce bu forumlara yazmıştım. Arkadaşlarıma da söyledim Fb neden ve nasıl şampiyon olacak diye. Şimdi bunların bir bir uygulandığını görmek inanın bir yandan üzüyor bir yanda da seviniyorum çünkü ilk yarı sonunda bana inanmayan arkadaşlarım yanıldıklarını anladılar. Bjk bundan sonra bana göre dikiş tutturamaz. Zaten tuttursa da Fb bir şekilde kapatmaz bu farkı. Gbliği maçında oynadıkları üstün ballı futbnl için Fbyi tebrik ederim. Yane böyle bir maç izlenmedi. Forvet adam çizgiden 2 defa top çıkardı. Zaten o adam olmasa Fenerin hali nice olurdu orasını da Allah bilir. Trabzon bence saman alevi gibi parlıyor ve sönüyor. Tahminimce Gsın gerisinde bitirir gibime geliyor. :)
  • "çekirge bir sıçrar iki sıçrar,üçüncüde yakalanır" derler ya,bu FB'nin kaçıncı kardeş yaa yok böyle bir bal..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.