|
BeamNG.drive (Erken Erişim) [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Arkadaşlar minimum konfigürasyon gereksinimi nedir bu oyunun? Düşük grafik ayarları ile de olsa akıcı oynamak için çok iyi bir sistem gerekir mi? Oyunu satın almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyun neden bu kadar çok tutuluyor? Ben oyunu aldım t300 ile oynamak için, yani ne özelliğiyle öne çıkıyor da bu kadar sevildi? Ben tam olarak tanıyamadım oyunu ısınamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: befo
Arkadaşlar minimum konfigürasyon gereksinimi nedir bu oyunun? Düşük grafik ayarları ile de olsa akıcı oynamak için çok iyi bir sistem gerekir mi? Oyunu satın almayı düşünüyorum.Al hocam, ekran kartın directx 11 destekliyorsa çalıştırır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Arkadaşlar oyun neden bu kadar çok tutuluyor? Ben oyunu aldım t300 ile oynamak için, yani ne özelliğiyle öne çıkıyor da bu kadar sevildi? Ben tam olarak tanıyamadım oyunu ısınamadım.Bu oyun aslında bir çeşit teknoloji demosu. Oyunun özelliği hasar modellemelerinin gerçekçi oluşu.
-
-
Beamng Drive online
modcular çalışıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermuratBeamng Drive online
modcular çalışıyor
Online fena zevkli yeni güncelleme de bayağı bişey gelmiş güzel oldu ama çok yavaş ilerliyor
-
evet kesinlikle hocam online a girince kolay kolay çıkılmıyor
-
-
Bu kadar kasması online olduğundan dolayı mı?
-
Evet hocam online dan kaynaklanıyor
Anladım, teşekkür ederim. Biraz toparlasın da indirip deneyeceğim.
-
Rica ederim hocam müthiş bir simülasyon
Ama gelişimi çok yavaş yılda 3 büyük güncelleme alıyor bu yılın ilk güncellemesi biraz hayal kırıklığı yarattı bende
Hayal kırıklığının sebebi sadece kasma mı peki? Ben en son oynadığımda kısa bir hikayesi vardı. Onu oynamıştım. Garip bi hikayesi vardı ama pek bir sorunla karşılaşmamıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61Hayal kırıklığının sebebi sadece kasma mı peki? Ben en son oynadığımda kısa bir hikayesi vardı. Onu oynamıştım. Garip bi hikayesi vardı ama pek bir sorunla karşılaşmamıştım.
Güncelleme içeriği ve gelişim çok az geldi bana hocam o yüzden nisan ayında gelmesini beklediğim yamanın erken gelmesine pek sevinemedim
Hikaye ve kariyer kısmı hala aynı oyunun, sandbox kısmında gelişme oluyor sadece 1.0 ile hikaye tamamlanacaktır ama bunun için hedef tam emin olmamakla birlikte 2022 galiba
Geç olsun güç olmasın. Oyunun mantığı çok çok iyi. Bozmadan, yarım bırakmadan tamamlasınlar da başka bişey istemem.
-
Kesinlikle katılıyorum hocam yapımcı çok tutkulu Alman disipliniyle yapıma devam ediyor ayrıca oyun olmanın dışında araba firmalarına da çarpışma konusunda teknoloji olarak satılacak diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermuratGüncelleme içeriği ve gelişim çok az geldi bana hocam o yüzden nisan ayında gelmesini beklediğim yamanın erken gelmesine pek sevinemedim
Hikaye ve kariyer kısmı hala aynı oyunun, sandbox kısmında gelişme oluyor sadece 1.0 ile hikaye tamamlanacaktır ama bunun için hedef tam emin olmamakla birlikte 2022 galiba
Alıntıları Göster2022 imkansız. bu oyunun tam sürümünün 2025ten önce geleceğine imkan vermiyorum
-
2022 banada pek mümkün gelmiyor hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X