Şimdi Ara

Beat yaptım nasıl olmuş ?[üçüncü çalışmam bu daha iyi oldu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.izlesene.com/video/beat-gangsta/3401663

ikinci çalışma :
    http://www.izlesene.com/video/gangsta-beat2/3402081

üçüncü çalışma(en iyisi) :

http://www.izlesene.com/video/gangsta-beat3/3406197

ilk çalışmam acoustica beatcraft ile yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naRcosis` -- 7 Mayıs 2011; 22:03:33 >

• olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: #YuEmHo#

olmamış

sen git ezik senikini de gördük o ne öyle taktaktak
  • ustalar bi bakın ya
  • Bu ne be dupdupdup pacmanin müzigi gibi

Sansarın beatlerine bir bak. Hatta bütün şarkılarını dinle. Anlarsın ozaman beat nasıl olur.

Hatta direk kendisine mail at. O senin için ücret karşılıgı yapar. sansbeat@gmail.com Bu konuda ciddiyim kendi twitterında yayınladı bunu
  • fena değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben beğendim, gayet güzel olmuş.. daha değişik ve güzel şeyler yapacağına eminim..
  • Teşekkür ederim arkadaşlar müzik kulağım var biraz dişimle bile ritim yapıyorum bazen farketmeden

ustaların beatlarını dinlemek lazım tabi
  • bildiğin caz ritmi davulda çalarım
  • 5+1 in sesini sonuna kadar açık unutmuşun linki tıklamamla bina inledi sabah 6 da işe kalktan karşı komşum 00:07 itibari ile kapımı çaldı ve ileri geri konuştu sonra kavga çıktı diğer komşularda olaya dahil oldu büyük curcuna oldu ve alt komşunun cazgır karısı polisi aradı polis geldi tutukladı bizi anlaşmazsanız hepinizi içeri atıcam dedi sonradan olaya karışan komşular yırttı biz kaldık karşı komşuyla inat ettik attılar kodese , kodesler yanyanaydı ve ordada devam etti küfürleşmemiz sonra adam sabah nasıl işe gidicem beni kovarlar diye yakındı tabi benim işim gücüm olmadığından - iyi oldu lan sana beyinsiz dedim.Sonra adam geri vites yaptı ve anlaştık sonra serbest kaldık ve girdim hemen buraya yazıyorum.Kodesteyken sana ettiğim küfürün haddi hesabı yok , o bası dayadığın berbat beat nelere yok açtı sen düşün sakın ola bunu bi şarkıda kullanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 7 Mayıs 2011; 0:50:17 >
  • Güzel güzeL fena değil.
  • Güzel yapmışsın dost. Ben beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

5+1 in sesini sonuna kadar açık unutmuşun linki tıklamamla bina inledi sabah 6 da işe kalktan karşı komşum 00:07 itibari ile kapımı çaldı ve ileri geri konuştu sonra kavga çıktı diğer komşularda olaya dahil oldu büyük curcuna oldu ve alt komşunun cazgır karısı polisi aradı polis geldi tutukladı bizi anlaşmazsanız hepinizi içeri atıcam dedi sonradan olaya karışan komşular yırttı biz kaldık karşı komşuyla inat ettik attılar kodese , kodesler yanyanaydı ve ordada devam etti küfürleşmemiz sonra adam sabah nasıl işe gidicem beni kovarlar diye yakındı tabi benim işim gücüm olmadığından - iyi oldu lan sana beyinsiz dedim.Sonra adam geri vites yaptı ve anlaştık sonra serbest kaldık ve girdim hemen buraya yazıyorum.Kodesteyken sana ettiğim küfürün haddi hesabı yok , o bası dayadığın berbat beat nelere yok açtı sen düşün sakın ola bunu bi şarkıda kullanma.

Tamamını okudum. Sıcak hikaye.

• fl den yapmıssın belli çok amatör ama kendini geliştir herkes anasının karnından prodüktor doğmuyor
  • yaptigin ilk calismaysa fena degil
  • bende rapciyim beatten anlarım :) beat de yaparım idare eder hem demo yani kısa olmus ama ritimler güzel gibi basarılarının devamı....
  • öğrenmişiniz bi beat fl kick snare go iyidir iyi
  • beat in b sini yapmışsın.ötekiler nerde?
  • arkadaşlar teşekkür ederim daha bu başlangıç.

bu arada ikinci bi çalışma yaptım bunlara bi melodi bi de söz olsa iyi olacak kısa demişsiniz ama zaten demo versiyon bunlar bi söz eklenmesi filan durumunda uzatırız öyle değil mi yani

http://www.izlesene.com/video/gangsta-beat2/3402081
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.