Şimdi Ara

BEATS BY DR.DRE NEW TOUR INCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün Turkcell'in platinum üyelerine verdiği %30 luk indirimle aldığım beats new tour serisi kulakiçi beats kulaklığını edindim. İnternette de yeterli türkçe kaynak olmadığını düşündüğümden bir kullanıcı olarak fotoğraf ve inceleme paylaşma gereği duydum. Birkaç başlıkta incelersek:

1- KUTU İÇERİĞİ:

Kutudan kulaklığın kendisi :), 3 farklı çift kulakucu, şık bir taşıma çantası ve kulak duvarına yaslama amaçlı kulakuçlarının içine takılan aparatlar çıkıyor yine 3 çift olmak üzere.

2- TASARIM:

Eski versiyonuna göre hafifletilmiş olan kulaklık tasarım olarakta büyük değişim geçirdi, örneğin kulaklıkların birleştiği noktada bulunan beats logolu kulaklık toparlayıcı kısım daha hafif olduğundan önceki versiyonda olan hareketli durumlarda yaşanan kulaktan düşme konusu ortadan kalkmış diyebiliriz ( bu durum için özel olarak yapılan kulak duvarına oturan parçalarda kutu içeriğinde geliyor ve böylece kulaklık kesinlikle kulaktan düşmüyor.). Önceki nesilde kulaklığın kendisi kulak kanalına derince girdiği için kulak kanalı biraz kapanıyordu yeni versiyonda ise direkt kulak kanalının girişinde bitiyor ve kulaklık kulaklara tam oturmuş olmasına rağmen kulaklar sese ve bass a daha duyarlı oluyor. L-jack kısmında da hafif rötuşlar yapılmış artık o kısım telefonu cebe koysak bile rahatsız etmeyecek hale gelmiş, özetle daha hoş görünümlü ve daha küçük. Kablosu yine tangle-free yani dolaşma yapmayan kablo şeklinde üretilmiş bu da kulaklığı taşıma çantasına acele ile sıkıştırsanız bile kulaklığı çıkardığınızda çözmeniz gerekmeyen bir kulaklık demek.

3- SES:

Eski versiyonda söz konusu olan 'sadece bass olsunda distorsiyon bile olsa bizim için farketmez' gibi bir amaç edinen şirket artık mid-tiz gibi şeylere daha önem verir bir düşünceye girmiş sonunda. Diğer yandan basslar yine ön planda bile olsa hip-hop, pop vs. dışında müzik türü dinleyenler içinde artık sıkıntı olmayacak bir kulaklık olmuş. Fakat yinede bu açıdan daha profesyönel beklentisi olanlar başka markalara yönelsinler derim.

4- İZOLASYON:

Şahsi tavsiyemdir, özellikle beats kulakiçi kulaklık alanlar mutlaka kutu içeriğinde gelen farklı kulak uçlarını mutlaka denesinler çünkü kulağa tam oturmayan kulaklıktan tam performans alınmıyor, basslar tam olarak hissedilmiyor. Kulaklık izolasyon olarak %50 sesten sonra( iphone 5s için) dışarıdan ses gelmiyor pek, dışarıya ses vermesine değinirsek gürültülü bir ortamda %100 seste bile hiçbirşey duyulmuyor.

5- RESİMLER:

Kusura bakmayın resimleri buraya yüklemeyi denedim fakat olmadı, bu yüzden başka site üzerinden yüklüyorum.

http://hizliresim.com/PvZ086

http://hizliresim.com/REl0ma

http://hizliresim.com/4YvPdJ

Özel olarak soruları olanlar pm den her zaman ulaşabilirler. Okuyanlara teşekkür ediyorum. Çok yakında beats pill xl taşınabilir hoparlör incelemesiyle tekrar dönücem.

• Hayırlı olsun. Fotoğrafları [simage] şeklinde eklerseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Hayırlı olsun. Fotoğrafları [simage] şeklinde eklerseniz daha iyi olur.

Teşekkürler, siteye yüklemeyi denedim fakat olmadı yakın zamanda bir daha deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imageshack yada tinypic kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EASTWOOD1981

imageshack yada tinypic kullanabilirsiniz

Hem Türk hemde pratik olmasından kaynaklı hızlıresimi kullandım, resimleri görmekte sorun yaşayan olursa tekrar değiştiricem kaynakları.

• Su kulakligi alacam ama jak girisi cok sacma, hem zemine sifir hem paralel. Telefona anca kilifsizken takilabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Su kulakligi alacam ama jak girisi cok sacma, hem zemine sifir hem paralel. Telefona anca kilifsizken takilabiliyor...

Kesinlikle yanlış ben kılıfla kullandım hemde 4 farklı kılıfla fakat Dediğiniz problemi yaşamadım. Bahsettiğiniz durum kulaklığa ciddi bir para vereceğiniz göze alınarak yapılmıştır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: clocky

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Su kulakligi alacam ama jak girisi cok sacma, hem zemine sifir hem paralel. Telefona anca kilifsizken takilabiliyor...

Kesinlikle yanlış ben kılıfla kullandım hemde 4 farklı kılıfla fakat Dediğiniz problemi yaşamadım. Bahsettiğiniz durum kulaklığa ciddi bir para vereceğiniz göze alınarak yapılmıştır zaten.

Hocam bir bakin one m8 in jack girisine. Yaninda hemen micro usb girisi var yan yana. Kilif gecirince telefona jack girisi yukseliyor. Ama bu kulakligin jack'i L seklinde ve L nin alt tarafi kucuk gorunuyor, yani kilifla birlikte girise tam oturmayabilir, ihtimal var net bir sey soyleyemiyorum.

NOT. Beats By Dr. Dre Tour with ControlTalk bu kulaklik icin konusuyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 9 Ekim 2014; 11:49:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.