Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Beats Solo 2 Wireless DAHA TEMİZİ YOK Satın Al 8 Haziran 2021 15:31 1 1 Beats Solo 2 Wireless DAHA TEMİZİ YOK Problemsiz cihaz almak istiyorsanız buyurun görüşelim. Öncelikle belirteyim, kulaklığımın bütün işlemleri Zorlu Center Apple mağazasından yapılmıştır (Satın Alım- Garanti vs.). Kulaklık ilk Macbook alırken hediye olarak verildi ve o kulaklığı kullanmıştım. Garanti kapsamı bitmeden problem nedeniyle cihazı değiştirdim ve yepyeni sıfır kulaklık aldım. Bu kulaklığı da satacağım. Bütün faturaları, garanti değişim belgeleri mevcut. Bütün işlemleri Zorlu Center Apple'da yaptım, istediğiniz gibi kontrol ettirebiliriz. Satma amacım ise Airpods Pro almak. Takas yoktur. Yer farketmez görüşür anlaşırız.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] FATURALI TERTEMİZ ONE S 5500TL Geforce NOW GamePlus 1 Yıllık üyelik [SATILDI] Geforce NOW GamePlus 1 Yıllık üyelik Beats Solo 2 Wireless DAHA TEMİZİ YOK