Şimdi Ara

Beats Solo 3 Wireless 799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka yerlerdeki en yakın fiyat 950 TL.

Satıcı Turkcell.com.tr

Link:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi gibi studio 3 ten farki nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmis

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Bitmis
    Alınabiliyor ben denedim şimdi.

• Degermi sizce? Kucuk mu cok acaba

• Kullanmadım hocam ne desem yalan olur. Kullanan biri varsa bir yorum yapsın.

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer.. 2 yıldır kullanıyorum 40 saate yakın dinleme süresi belki ayda 1 defa sarz edersiniz düzenli kullanımda. Çekim alanı çok iyi. Airpod da kullanıyorum airpod un çekim alanı o kadar iyi degil. Keisnlikle güzel bir tercih

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses kalitesi kz zs6 seviyesinde hatta biraz daha geride üstün bir şey beklemeyin.

• sony wh-1000xm3 beklemeyin. İşinizi görür yinede..
  • Airpods alın daha iyi, bence.

• Geçen sene eşime aşmıştım. Hiç beğenmedi. Rahatsız olduğunu, ses kalitesinin iyi olmadığını söylemişti. Ses kalitesi fena değil bence ama 800tl eder mi bilemedim. 250tl lik anker daha çok memnun edebilir.
  • mikrofonu nasıl? airpods alayım diyordum ama mikrofon da önemli.

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Kulak kepçelerinizi dayanılmaz acılara sürükleme özelliği.
  • Uzun süre kulakta durumca rahatsız ediyor. Ben 620 liraya 2 sene önce almıştım son ay garantide sıfırı ile değiştirdim, yani değer bence fiyatına. Ses kalitesi olarakta işinizi görür emin olabilirsiniz. Batarya ve çekim alanı konusuna hiç girmiyorum zaten mükemmel bu alanlarda. Bataryası düzenli kullanımda rahat 1 ay gidiyor en son ne zaman şarja taktığınızı hatırlamıyorsunuz.

• kızım için 2. elini 500 gibi bi fiyata almak üzereydim buna rastladım.
    bi teknoloji mağazasında ,standa kablolu olarak bağlı olanı test etmiştim fena değildi . sesini kızımda beğenince istemişti benden. acaba ses farkı olabilirmi ?.. eğer standda kulaklık amfisi gibi bişeyden besleniyorsa kablosuzu onun gibi çalmayabilirmi ?
  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    Kablosuz ve kablolu kullanmak arasında ses yüksekliği ve kalitesi olarak fark oluyor. Kulaklık amfisi olmasa da bu fark oluyor.

Ses kalitesi olarak Studio 3 modelinden geri olsa da, bana göre 2 önemli eksiği var. Birincisi kulakların etrafını sarmaması. Kulağın direkt üstüne gelmesi uzun süreli kullanımda ızdıraba dönüşebilir. Ama çocukta ne kadar sıkacağını kestirmek güç. İkincisi ise ANC olmaması. Onun dışında Beatsler candır. Şarj süresi ve bağlantı beatsi bu kadar güzel yapan şeyler.

• Vatov kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum. kablolu sese aldanıp almamak lazım ozaman. mağazada sesi duyunca oldukça iyi gelmişti kulağıma, yada test etmek lazım bt'li halini.
    mağazada kulağa bi baskısını hissetmedim, hatta kulak üstünde oldukça rahat duruyor bile dedim içimden, tabi uzun süre durunca rahatsız ediyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

teşekkürler dostum. kablolu sese aldanıp almamak lazım ozaman. mağazada sesi duyunca oldukça iyi gelmişti kulağıma, yada test etmek lazım bt'li halini.
    mağazada kulağa bi baskısını hissetmedim, hatta kulak üstünde oldukça rahat duruyor bile dedim içimden, tabi uzun süre durunca rahatsız ediyor heralde.
    Hocam daha önce benzer şekilde bir kulaklık kullanmıştım, 1 saat kullandığımda gerçekten kulaklarımın ağrıdığını hissetmiştim. İmkanınız varsa kendi cihazınıza BT ile bağlayıp test edin. En iyi ses kalite ve yükseklik konusunda sonucu bu şekilde alırsınız.
  • Lacivert olan cok iyiymis ama stokta yok ne yazik ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.