Şimdi Ara

Bebek Arabası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bebek arabası alacağız. Kullananlar, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Piyasada bir çok marka var. Kanz, kraft, casual, pierre cardin, baby2go, sunnybaby vs.

Hangi marka almalıyız? Alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Travel sistem istiyoruz.

Arabam hatchback dolayısıyla bagajda çok yer kaplamaması yada sığması gerek.

Bütçe max. 1000-1500 TL

• Nelere dikkat edilmesi gerekir;
    1. Agirlik
    2. Ana kucagi uyumlulugu
    3. Puset kismi sabitmi, ana kucagi kullaniliyorken cikarilabiliyormu
    4. Puset kismi donebiliyormu
    5. Tekerleri sisme mi yoksa dolgu mu ve teker buyuklugu
    6. Saglamlik kalite

Biz sadece madde 4 harici digerlerinden gecer not alan britex bagile aldik internetten anakucagiyla birlikte. Kupon ile 930 lara geldi n11'den. Memmunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoyko luxury travel sistem bebek arabası hakkında bilgisi olan var mı yada genel olarak yoyko hakkında?
  • Puset kısmı donebiliyor mu derken neyi kastettiniz acaba çift yönlü kullanım mı?

Birde çift yönlü kullanımda pusetin mi dönmesi avantajlı acaba yoksa sürme kolunun ileri geri hareket ettirilimesi yoluyla kullanılması mı?
  • uk5237 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Yuko aldınız mı?

Memnunmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Merhaba Yuko aldınız mı?

Memnunmusunuz?

Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın.

Aldık hocam henüz kullanmadık ama hem görünüş olarak hem malzeme kalitesi olarak gayet kullanışlı

Ürünü kendi sitesinden alırsan çok yardımcı oluyorlar

Aynı ürünü sırf piyasada ismi var diye çok daha yüksek paralara satıyorlar hocam ama bence bi fark yok hatta casual kanz falan kıyaslarsak daha iyi diyebilirim.

Sonuç olarak memnunuz tavsiye ederim

• uk5237 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bende bebek arabası araştırırken Yoyko'ya denk geldim, siz aracı kullanmaya başladıysanız araç hakkındaki düşünceleriniz nedir paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bir süre kullandıktan sonra yapılacak değerlendirme daha sağlıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiM-eren

Hocam merhabalar bende bebek arabası araştırırken Yoyko'ya denk geldim, siz aracı kullanmaya başladıysanız araç hakkındaki düşünceleriniz nedir paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bir süre kullandıktan sonra yapılacak değerlendirme daha sağlıklı olacaktır.

Merhaba siz yoyko aldınız mı? Kullanımı nasıl tavsiye edermisiniz?
  • x_ir kullanıcısına yanıt
    Henüz almadım bende karar veremedim herhangi birine

• quote:

Ben siparişi verdim yoyko 1980 tl diyor HB de 806 liraya aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

quote:

Merhaba, ürün geldi mi? Memnun kaldınız mı? Bir de Hepsiburada'da bir süredir 948 TL siz 806 TL'ye aldım demişsiniz. Farklı bir satıcı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quattromeb

quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

quote:

Merhaba, ürün geldi mi? Memnun kaldınız mı? Bir de Hepsiburada'da bir süredir 948 TL siz 806 TL'ye aldım demişsiniz. Farklı bir satıcı mı acaba?

Ürün geldi bence güzel. 77 kişi yorum yapmış sadece 4 kişi kötü demiş onlarda tenteden şikayetçi sanırım. Ana kucağı deniyor galiba onun tentesi biraz gergin durması gerkiyor ama esnek gibi geldi. Arka tekerler büyük. Bu ikisi gözüme takıldı. Onun dışında sorun yok. Ebebek bebe mağazaları çok gezdik hem bilinen markalar baktık ama aniden bunu alıverdik. Tavsiye ederim. Fiyat 806 tl aldım o güne özel bir durummuş sanırım. şuan benim aldığım kişide 948 yazmış.

• Yoyko'yu soranlar için:
    1 yıl seyahat seti olarak tüm parçalarını kullandık olumlu olumsuz tüm yönlerini objektif yazayım.
    Olumsuz yanları: Ön tekerlekler tasarım olarak kötü. Neden derseniz en ufak bir engebede sağ veya sola dönüp orada öylece kalıveriyor ve biraz hızlı götürüyorsanız o anda araba öne doğru devrilme hamlesi yapıyor (bisikleti hızlı kullanırken sadece ön frene asılmayla bisikletin öne devrilme hareketine benzetebiliriz). Ön tekerlerdeki özel süspansiyon dedikleri yaylar çok aşırı sert, yani tamamen göstermelik. Yayların üzerine 20-30 kg lık baskı yapmadan esneme yapmıyor, normal kullanımda o yayların esneyip yoldaki titreşimleri alması imkansız.
    Ana kucağının kulbunu tutan somunlu vidalar, kulbu ön-arka pozisyonlara aldıkça somundan gevşiyor ve bir bakmışsınız kulp elinizde kalmış, az kalsın bebeği yere düşürüyorduk, anakucağı kulbunun somunlarını belli aralıklarla sıkmak gerekiyor. Arka tekerlerden birinin iç lastiğini değiştirmek zorunda kaldık, normal kullanımda subab kısmında yırtılma yaptı. Oturma ünitesinin kumaşı çok ince, kalitesi ve dikişleri çok iyi değil. Oturma zemini daha yumuşak olabilirdi. Oturma pozisyonu ile yatar pozisyonu arasındaki geçişler çok uğraştırıcı. Diz bölgesini tutan alttaki klipsler kumaşın içine kaçıyor ve bulup çıkarması çocukla birlikte çok zahmetli. Ana kucağının üst tentesi daha iyi olabilirdi, az bir rüzgarda geriye tam açılıveriyor. Arka lastikteki fren tasarımı kötü. Birkaç ileri-geri harekette frenler hemen açılıp boşalıyor. Toplu taşımada otobüste iken manevralarda frenler sürekli açılıyor, güvenmeyin.
    Olumlu tarafları: arka tekerlerin havasını tam basmazsanız yolun titreşimlerini güzel sönümlüyor (önler değil! yalnız arka). Alt sepetin ortasından aluminyum kasanın geçmesi sepetteki yükün ağırlığını direkt kasaya iletiyor ve şişme büyük lastiklerin de sayesinde sepette baya ağır şeyleri taşıyabiliyorsunuz (market alışverişi vb). Ağırlığı orta seviyede. Oturma ünitesinin üst tentesi fena değil. Oturma ünitesinin 3 tarafında açılır-kapanır havalandırma bölgesinin olması yazın sıcaklarda iyi oluyor. Görünümü şık, orta segmentte bir ürün.

İkinci alternatif, sıfır ürün almak yerine, LetGo gibi platformlardan aynı fiyata çok kaliteli olanların 2. el temiz arabalara da bakabilirsiniz, baya uygun fiyatlı çok kalite arabalara rastladım. Genelde kaliteli markaların tüm tekstil parçaları çıkarılıp yıkanabilir oluyor, tekerlekleri de yağlanıp bakımı yapılırsa gayet tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 15 Ekim 2017; 13:23:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.