< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Ekim 2024; 23:55:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
'Bebek katili' Yenidoğan Çetesi... Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt. (10. sayfa)
-
-
Filistinde bebekler ölüyor diye Starbucks da kahve içenlere saldıran şeref yoksunları neredeler şimdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda bir arkadaş paylaşmış, denetimler artık bu şekilde önceden haber verilerek yapılıyormuş.
Hastane denetim mekanizmaları hastanelere denetime geleceklerini önceden haber veriyormuş. O zaman bunun adı denetim olmuyor ki. Seni denetlemeye geliyoruz, ortalığı toparla, bize iş çıkarma oluyor. Aklın mantığın bittiği yer. Saçma sapan bir denetleme modelimiz var.
hiç bir şeyden utanmayanlar istifa mı edecek? bu ülke biteli çok oldu maalesef.
-
Evet eminim, Narin Güran olayı gibi çok teknik bir algı operasyonu ile karşı karşıyayız, en basitinden kamudaki doktorların özele geçişini bile azaltmaya çalışıyor olabilirler, çalışın ameleler köleler adaletsiz maaşlarla doktor olsanız bile...
Er"doğan"...
Yeni"doğan" çetesi...
Gülen'in ölümü...
Bakalım neyin kutlu doğumu gerçekleşecek? Vuslata kaç kaldı acaba?
MuzikPlayyoutubeNadide Sultan - Vuslata Beş Kala (Official Video)https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=nC1V2WuCEYk
Klip de ne iğrençmiş 🤮🤮🤮 Bir sınıfdaşım Mısırlılar'ı sevmediğini söylerdi haklıymış galiba, bir türlü kanım ısınamadı şu klipteki hallere...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
saglık bakanı zaten değişçek gibi onu bekliyorlar.
özel hastaneler dünyanın her yerinde ticarethanedir istismara açıktır malesef ,devletin kötü niyeti olsa ortaya çıkamazdı , ortaya çıkaran devlet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 13:6:17 > -
özel hastanelere sevk yapılan devlet hastanelerini herkes es geçiyor. Asıl problem buradan kaynaklanıyor.
Ayrıca sağlık bakanı değişti tamam artık gönlümüz rahat diyebilecek misiniz?
Eğer diyorsanız umarım bu sağlık sisteminde sizin çocuklarınızda böyle sağlık hizmeti alırlar.
Hükümeti savunmak için insanlıktan çıkıyorsunuz.
-
akp gitsin chp gelsin ho ho ho olaydan faydalanma istifade denir buna.
bayıldığınız ülkelerdede ne rezillikler dönüyor geçen abd de okumuştum fakirilerin organlarınımı alıyorlarmış parayla satıyorlarmış, cesetlere tecavüzde yaygın batıda morg da hatta filmi bile yapıldı.
ne yapak dünya pis kaka bir yer her olayda hükümet değişseee oooooooo..
ülkede seçimler nizami yapılıyor tepkinizi o zaman koyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 13:13:14 > -
Büyük suç olmasının yanında bu tarz en büyük kötülüklerin korkmadan ve açık açık yapıldığı bir dönem başlamış. Türkiye hatta dünya tarihinde görülmemiş bir dönem olabilir. Şeytan bunları görse şeytanlığa tövbe eder. Daha kötüsü olmaz dedikçe, hep daha kötüsü oldu. Malumlar olduğu sürece bu durum düzelmeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 21 Ekim 2024; 14:17:45 > -
Ülkede bebekler öldürülsün 8000lira için sonra eleştirince faydalanma desin senin gibi zerzevatlar.
hepiniz yerin dibine batın, sokayım chpsine de akpartisine de sana da batıdaki ülkelerede
-
yapanın allah belasını versin hatta asılsın,sizin derdiniz küçük siyasi çıkarlar emeller yemezler onu olay bahane, her olayda hükümetler istifa etse işimiz var oldu.
abd satanist 100 ce insan kurban eden örgüt çıkımlarında hükümet istifa ediyor sanki komik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 13:18:13 > -
Bebekler para için öldürülüyor böyle hükümet olacaksa olmasın daha ne gerekiyor sizce gerekli kişilerin ülke yönetiminden fiktirolup gitmesin için?
Ayrıca her mesajda siyasi çıkar falan yazıyorsunuz kalbinizi kırar sinkafı döşerim. Ben hiçbir partili değilim. Forumdaki diğer mesajlarıma bakabilirsiniz.
Hükümetide, muhalefetide lütfen alıp defolup gidin.
-
Hükümeti savunmak için aklınızı kaybetmişsiniz bence asıl sizin emeliniz siyasi çıkar.
-
günahları insanlar yapar ne yapıcak hükümet günah dektörümü takıcak insanlara ,devlet değilde a x kişi ortaya çıkarsaydı haklısınız derdimde.
devlet üstüne düşmeseydi ruhunuz bile duymazdı daha katliama nice yıllar devam ederlerdi.
öyle her olayda komple istifa filan olmaz olmasıda saçma zaten sağlık bakanı gidici gibi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 14:5:51 > -
Bu konu gündemden düşmesin!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha çok denetim yapılacakmış.
Bugüne kadar ne yapıyorlardı?
Bu kadar insan neden ölüyor, bu kadar nereye ödeniyor neden dememişler?
Yapılan bütün denetim raporları kamu ile paylaşılmalı.
Ülke yangın yerine dönmüşken Özgür Bey’in yaptığına bak ekşi sözlük21 ekim 2024 özgür özel'in demirtaş'ı ziyaretihttps://eksisozluk.com/21-ekim-2024-ozgur-ozelin-demirtasi-ziyareti--7890230?a=popular
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Silinen bir yorumumda GATA'yla (kapatılan eski asker hastanesiyle) ilgili olarak "Yenidoğan çetesi" gibi karanlık işlerin hep Türk ordusu bağlantılı olduğunu, tüm kapıların buralara çıktığını ve FETÖ bahanesiyle askeri kurumların geçmişlerini "AK"lamak için bu kurumları sıfırladıklarını yazmıştım, faaliyetleri aynı şekilde devam etmekte bu "çetenin", hatta örnek vermiştim geriatri bölümünde yani yaşlıların bakımının yapıldığı yerlerde de aynı şey yapılıyor demiştim, bakın gerçekten yılansı gece faresi bir Ekşi Sözlük yazarının yazdıklarına:
Ağzımı fena bozasım var ama neyse silinmesin; anlaşılsın istiyorum ordu ordu değil, bambaşka arzulara göre dizayn edilmiş parazit piramit bir yapı, gerçekten iyi niyetle yazıldığına asla inanmıyorum bu yazının "düşmeyin" sakın
Bakın bir de tam olarak benim ordu karşıtı olan silinmiş yazıma ekleme yapılmış gibi duran harika bir yorum; alem yapmak kısmı seviyeyi gösteriyor, anadolu lisesindeki yıllarım boyunca çevremde hep gevrek lakayıt kişiler oldu ve bu yazıdaki alem yapmak için insan öldüren katil cani tanımı aklıma hep o çirkinleri getiriyor, hilkat garibesi sefil Anadolu çöplükleri, iki emişecekler "kendilerini unutacaklar" diye yapmayacakları şey olmaz vahşi köpeklerin...
Babam bana hep "Sen liseye gidince küfür öğrendin" derdi, evet ama onları kullanırsam da yerinde kullanırdım. Aynı lisede kardeşim de okudu ve b*ka batmasın diye çırpınıyoruz ana abi olarak anlayabiliyor musunuz durumu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X