Aynen, binlerce bebek olusu gordukten sonra vucut ister istemez uyusuyor. Hala Turk-Arap bebegi ayrimi yapiyorsun, gule gule. |
'Bebek katili' Yenidoğan Çetesi... Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt. (9. sayfa)
-
-
Türk bebeği her şeyden üstündür benim kanım. Her bebek kutsaldır ama Türk bebeğinin yeri en üsttür.
Bazılarına siyasi kaygı daha ağır basıyor konu Türk bebeği olunca sesleri çok düşük tondan geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bebekte bile ırkçılık yapan bu kafataslı zihniyetler yüzünden bebek katili soykırımcı katliamcı işgalci terörist israil gibi pislik zihniyetler bu dünyada destek görüyor.
Yani bu katledilen bebeklerin arasında Kürt Laz Çerkez Arap vs başka ırktan olursa sorun yok yapılabilir. Türk olursa mı sorun olacak
Bu insan görünümlü yaratıkların idam edilmesi gerekiyor. Bana göre her gün en ağır işkence ile sürünmesi sonunda leş edilmesi gereken zihniyetler. Bunda bile particilik ırçılık bilmem ne yapan sorunlu zihniyetlerde aynı kafadadır.
-
yordun be türkiyem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müslüman olmayan herhangi ülkede yaşansaydı hükümet çoktan düşmüştü.
-
“Türk Mafya Teşkilatı”
sonrasını okumadım…
Japonya da olsaydı bütün kabine harakiri yapmıştı.
Onur meselesi başka bir şey değil.
Japonya'dan ziyade herhangi normal bir ülkede üstüste istifalar gerçekleşir, yer yerinden oynardı. Fakat bizde çoğu şey birkaç günde unutuluyor genellikle.
Ben unutmam tabii, orası ayrı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Unutamazsınız kardeşim unutmamalısınız. Bugün Ahmetin Mehmetin çocuğuna bunu yapan yarın birgün bizim çocuğumuza da yapabilir. Bugün sesimizi çıkarmazsak yarın geç de olabilir.
Arkasında kim varsa devletin sonuna kadar gidip hesabını sorması gerekiyor. Vatandaş olarak bu olayın da peşinde olmak hepimizin borcu.
Şu anda ülkede kıyamet kopması lazım bu şerefsizlerin anında idam edilmesi lazım yüreklerin soğuması için içler acısı bir durum ama tv kanallarına bakın boy boy gazzeli gardeşlerimize zülüm onlar için gösteri yapın falan filan diyip duruylar,
-
-
Burada denetim mekanizmasının suçu daha fazla. Bu kadar mı serbest bırakılır mı? Şerefsizler bu kadar işi rahatça yapabiliyor çünkü yukarıdan korumaları var. Yine piyonlar halkın önüne atılıp olay unutturulacak. Hastane sahipleri, ortakları kazandıkları yanına kar kalacak.
-
bu arada tarikatlar ve cemaatler son yıllarda özel hastane işine girmiş diyorlardı
-
Yükselmek için el etek öpüyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dünya gazetesiYenidoğan çetesi skandalı 4 ile daha sıçradı! Aileler ihbar ve şikayetlere başladıhttps://www.dunya.com/gundem/yenidogan-cetesi-skandali-4-ile-daha-sicradi-aileler-ihbar-ve-sikayetlere-basladi-haberi-750469
-
-
Surililere harcanıyor denilen paralar bu işlere mi ödeniyordu acaba?
Normalde yer yerinden oynamasi gerekirdi. Milletin beyni uyusmus yillardir Polyanna masallarindan ve her kotu seyi artik iyiymis gibi algiliyorlar. Oyle alistilar, tepki dahi veremez oldular.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X