Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt: "Bebek katili" Yenidoğan Çetesi... - İsimlerini yeni doğan bebeklerden alıyorlar. - Bebek acil hastalarını anlaşmalı hastaneye sevk ettiriyorlar. - Sevk işlemini örgüte bağlı 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları gerçekleştiriyor. - Bebeklerin durumu, olduğundan daha ağır gösteriliyor ve yatışları sağlanıyor. - Anlaşmalı hastanelerin sahipleri ve başhekimleri yardım ederek maddi çıkar sağlıyor. - Örgüte mensup bir şirket sahibi, pek çok hastanedeki yenidoğan ünitesini, elemanlarını yerleştirmek suretiyle örgüte tahsis ediyor. - Bu sayede tedavi giderleri 3-4 kat artırılarak SGK'dan yüksek ücret tahsil ediliyor. - Yenidoğan bakım üniteleri ticarethane gibi kullanıldığı ve tıbbi yöntemlere riayet edilmediği için bazı bebekler enfeksiyon kapıp ölüyor. - Kullanılacak ilaçları tedaviden düşürüp dışarıda satabilmek adına bazı bebeklerin "bilerek" ölümüne neden olunuyor. - Hayatını kaybeden bazı bebeklerin gerekli tıbbi tetkiklerden geçirilmemesi söz konusu. - Örgüt hakkında tam 494 sayfalık iddianame düzenlendi. - Olayı soruşturan savcı makam odasında ölümle tehdit edildi. - İddianameye göre tam 21 şüpheli bebek ölümü mevcut. - Savcılık örgüt irtibatı şeklinde tam 2400 görüşme saptadı. - Saptanan telefon kayıtlarında geçen bazı talimatlar: "Çocuğu öldür, Bırak bebek ölsün, Tüpünü çek yaşamaz bu..." x (formerly twitter) Con Sinov (@lordsinov) on X https://x.com/lordsinov/status/1846949399009649120?t=l0OyZgb4Zn9GLeQuC6LsFw&s=19Bebek katili çeteyle ilgili skandal detaylar ortaya çıktı: PKK'lı olduğu için hüküm giyen çete elebaşı doktor Fırat Sarı afla geri dönmüş. https://www.tamgaturk.com Bebek Katili Çeteyle İlgili Skandal Detaylar Ortaya Çıktı: PKK'lı Olduğu İçin Hüküm Giyen Doktor Fırat Sarı Afla Geri Dönmüş https://www.tamgaturk.com/404.htmlGazeteci Seyhan Avşar, devleti dolandırmak için bebeklerin katledildiği olayda adı geçen 19 özel hastaneyi paylaştı: 1- AKABE SAĞLIK TESİSLERİ 2-DOĞAMED SAĞLIK HİZMETLERİ 3-EKİP SAĞLIK HİZMETLERİ 4-GÜNEY HASTANESİ SAĞLIK HİZ. 5-MEDİLİFE SAĞLIK HİZMETLERİ 6-ÖZEL AVCILAR HOSPİTAL HASTANESİ 7-ÖZEL AVRUPA ŞAFAK HASTAHANESİ 8-ÖZEL BAĞCILAR MEDLİFE HASTANESİ 9-ÖZEL DOĞA HOSPİTAL 10-ÖZEL İSTANBUL ŞAFAK HASTANESİ 11-ÖZEL İSTANBUL ŞAFAK SAĞLIK HİZMETLERİ 12-REFİK ARSLAN SAĞLIK HİZMETLERİ 13-REYAP SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 14-SİLİVRİ KOLAN HASTANESİ 15-YONCA SAĞLIK HİZMETLERİ 16- MEDİSENSE SAĞLIK HİZMETLERİ ŞİRKETİ 17- GMZ SAĞLIK HİZMETLERİ 18- ÖZEL REYAP İSTANBUL HASTANESİ 19- ÖZEL TRG HOSPİTALİST HASTANESİ x (formerly twitter) Aykırı (@aykiricomtr) on X https://x.com/aykiricomtr/status/1846997859134328847?t=giAyW-7suh4-aRv7YEewKg&s=19Para için 12 bebeğin ölümüne neden olan ve makamında savcıyı tehdit eden "yenidoğan bebek çetesinin" kan donduran diyalogları ortaya çıktı:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 18 Ekim 2024; 11:55:43 > |
'Bebek katili' Yenidoğan Çetesi... Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt.
-
-
Ne zaman buraya düşer diye bekliyordum. -
İşte bunun için idam şart.
-
Sosyal medyada çete liderinin siyasetçilerle boy boy fotoğrafları var -
Böyle bir olayda ortalığın yıkılması ve istifaların gelmesi gerekirken büyük bir sessizlik hakim.
-
Savcının tehdit videosu düşmese muhtemelen hiçbir şekilde duyulmazdı -
Arada hiçbir fark göremiyorum. Tarih değişse de Türkiye Cumhuriyeti'ne düşman bölücü zihniyetlerin Türk'e olan nefreti ile yapabilecekleri iğrençlikler asla değişmiyor.
-
Çok üzücü.
Dünyanın en acımasız ülkesi Meksika'da bile hastanelerdeki yoğun bakım üniteleri üzerinden böyle namussuzca suç işleyen bir oluşum yoktur.
Sözün bittiği yerdeyiz.
Selçuk Geçer, yüksek enflasyondan ve medyamızdaki saçma sapan zengin yaşamları gösteren dizilerden dolayı gençlerin suça bulaştığı ve artan suç oranlarında Türkiye'nin Meksika olma yolunda ilerlediğini söylemişti.
Yüksek enflasyon = Mafyalaşma, kartelleşme = Suç işleme oranlarında artış
-
- Gazeteci Cüneyt Özdemir;
"35 yıllık gazeteciliğimde gördüğüm en büyük sağlık skandalı bu olay. Ama bakıyoruz 2-3 gazeteci, 2-3 youtube haber kanalı dışında hiç bir yok arkadaş? Ulan ülkenin muhalefeti olsa ortalığı birbirine yıkar ya.."
"Yani şu olay hükümeti yıkacak kadar büyük bir olaydır. Dünya çapında skandal bir olay. Ama muhalefette hiç bir şey yok..Özgür Özel saçma sapan işlerin peşine düşmüş durumda. Herşeyi Özel çözecek demiyorum ama tepkimizide doğru vermeliyiz."
"Sokak hayvanlarına verdiğimiz tepkinin 10 katını 100 katını şu olaya vermemiz gerekmiyormu ya? Benim şaşırdığım bu olayın 2 savcının ilgileniyor olması."
"Biz artık duyarsız bir toplum haline gelmeye başladık..Zombilere dönüştük..Çok yanlış yerlerde kaybolduk biz, bu tür olaylara şaşırmıyoruz bile, daha vicdansız bir toplum olduk."
"Bu olay yaşanmışken ülkedeki diğer gündemleri konuşmaya gerek varmı? Yok çözüm süreciymiş filan, bunlar hikaye yani..Bu olaya çok net tepki göstermek lazım..Peki muhalefet ne işe yarıyor arkadaş? valla ben bilmiyorum, bu muhalefet ne ie yarıyor?"
-
hee onu da dürüstçe uygularlar emin ol :) -
Dünyanın en korkunç şeylerinden biri olabilir. İnsanların kötülüğüne şaşırmam artık dediğim yerde yeniden şaşırırken buluyorum kendimi.
-
Bugüne kadar sağlık bakanlığı ne yapıyormuş?
Şikayet olmasa kimsenin haberi olmayacak mı? -
Hastanelerde çalışan 2 -3 kişinin döngü yaratabileceği kadar küçük ölçekli bir düzen değil.
20 -25 tane özel hastaneden, 112'den ve adı verilmeyen birkaç devlet hastanesinden bahsediliyor.
İşin ucu daha yüksek ve derin yerlere dokunur, bu yüzden de dallanıp budaklanmasına izin vermezler.
Bu tür suçlar için idam cezasının geri dönmesi şart, "ama"sız sallandırılmaları gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 18 Ekim 2024; 14:9:53 > -
Bu işin içinde olanların toplum içinde yaşayama hakkı yoktur.. Bunlar için bir ıslah merkezi, çalışma kampı gibi bir yer kurup ömür boyu kamu yararına zorla çalıştıracaksın. Maden ocaklarında bu adamları çalıştırıp oluşacak geliri gerçek emekçilere vihtiyaç sahiplerine dağıtacaksın.
-
Bunlara idam insanın içini soğutmaz.
-
yine bir dızo vatandaş çıktı arkasından ha? bakalım dızoculuk sever halk tv bunu haber yapacak mı?
-
Aga sana kaç para veriyor AKP insanda biraz gurur olur. Yahu 25 yıldır senin taka reisin yönetiyor, konuya ata ata ÖZGÜR ÖZEL - KÖPEKLER - HEDE HÖDÖ “ denen twitter postunu mu atıyorsun. Yuh be arkadaş yuh!
-
Bu olay ucunda bebek ölümü olduğu için patladı. Haklı olarak.
Akıl almaz bir skandal.
Fakat Özel Hastaneler SGK'dan para alabilmek için uzun süredir mezbahaya döndü maalesef.
Ağrısı olan her hastaya ameliyat yapıp para kırıyorlar. Hastalarda ağrının verdiği rahatsızlıkla genelde gelen ameliyat önerisini kabul ediyorlar.
Menüsküs, Fıtık gibi ameliyatları herkese yapıyorlar. Asıl para buradan dönüyor ve kimsede müdahale etmiyor.
-
İnsanlar para için nasıl bu kadar alçalıyor akıl alır işler değil.
Hadi gözün döndü devleti dolandıracan aileleri dolandıracan kandırıp para kazanacan kısmen anlarım şerefsizsindir para için yaparsın. Ama kasten bebekleri öldürmek nedir. İyileşecek çocuklara bakmayıp öldürmek nedir. Kasıtlı olarak sağlıklı bebekleri kötü bakıp öldürmek nedir Gerçekten son zamanlarda gördüğüm duyduğum en iğrenç işlerden birisi. Ve burada bunların ihmali ile ölen beben sayısı 12 değildir bence dahada fazladır geriye doğru bütün bebek ölümleri araştırılmalı.
Ve bunların konuşmaları o kadar iğrenç birde videoları çıktı sözde yoğum bakımda bebek can çekişiyor bunlar küfürleşiyor bu öldü ölecek diyor kafasını kaldırıyor sağını solunu çeviriyor bastırıyor flan. Ben saldım artık gebersin diyorlar faln. ( O sırada elinde eldiven yok maske yok hijyen kuralları yok çocuğa müdahale yok hava verme ilaç verme yok gebersin gitsin kurtuluruz kafasındalar. Gerçekten iğrenç insanlar. )
Böyleleri için hapis bir ceza değil ödül olsa gerek.
-
“Yenidoğan Çetesi” iddianamesinde sahibi olduğu hastanenin adı geçen Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan ilk açıklama:
• Yüzlerce çalışanımız oldu. Kimse yanlış yapmadı diyemeyiz.
• İddianameye bakmadım kamuoyuna yansıyan dışında da bir bilgim yok. Ancak hastane yönetiminden bilgi aldım o yüzden içim çok rahat.
• Çalışma arkadaşlarım işlerini iyi yapan kişilerdir. Zaten 6-7 denetim geçiriyoruz.
• Vicdani anlamda rahatım.
x (formerly twitter)🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xhttps://x.com/ajans_muhbir/status/1847267331698823399?t=JLGett_V8h4gMwQ978vGVw&s=19
- Gazeteci Cüneyt Özdemir; "35 yıllık gazeteciliğimde gördüğüm en büyük sağlık skandalı bu olay. Ama bakıyoruz 2-3 gazeteci, 2-3 youtube haber kanalı dışında hiç bir yok arkadaş? Ulan ülkenin muhalefeti olsa ortalığı birbirine yıkar ya.." "Yani şu olay hükümeti yıkacak kadar büyük bir olaydır. Dünya çapında skandal bir olay. Ama muhalefette hiç bir şey yok..Özgür Özel saçma sapan işlerin peşine düşmüş durumda. Herşeyi Özel çözecek demiyorum ama tepkimizide doğru vermeliyiz." "Sokak hayvanlarına verdiğimiz tepkinin 10 katını 100 katını şu olaya vermemiz gerekmiyormu ya? Benim şaşırdığım bu olayın 2 savcının ilgileniyor olması." "Biz artık duyarsız bir toplum haline gelmeye başladık..Zombilere dönüştük..Çok yanlış yerlerde kaybolduk biz, bu tür olaylara şaşırmıyoruz bile, daha vicdansız bir toplum olduk." "Bu olay yaşanmışken ülkedeki diğer gündemleri konuşmaya gerek varmı? Yok çözüm süreciymiş filan, bunlar hikaye yani..Bu olaya çok net tepki göstermek lazım..Peki muhalefet ne işe yarıyor arkadaş? valla ben bilmiyorum, bu muhalefet ne ie yarıyor?" |
Ülke gündemini sarsacak düzeyde bir rezalet yaşanır, bir çete tarafından bebekler öldürülür, çetenin lideri eski bir PKK'lı, tek bir istifa yoktur. O sırada ana muhalefet lideri çekirdeksiz nar festivalinde. x (formerly twitter) Özgür Özel (@eczozgurozel) on X https://x.com/eczozgurozel/status/1847257725019025907?t=f8ykYo1nLQo1N7OboOGTlQ&s=19 |
Sosyal medyada çete liderinin siyasetçilerle boy boy fotoğrafları var
|
Arada hiçbir fark göremiyorum. Tarih değişse de Türkiye Cumhuriyeti'ne düşman bölücü zihniyetlerin Türk'e olan nefreti ile yapabilecekleri iğrençlikler asla değişmiyor. |
Türkiye'nin 2.yüzyılında gündem olan durumlara bakın; 1-Sokakları ele geçiren çeteler ve mafya 2-Devlet içinde yapılanan tarikatlar,çeteler,mafya vs 3-Yaygınlaşan usulsüzlükler,yolsuzluklar,liyakatsizlikler ve torpil 4-Onlarca suç kaydı olan suç makinelerinin sokaklara salınması 5-Üniversitelerde örgütlenen terör örgütü yapılanmaları ve mezun olan örgüt üyelerinin devletin her kurumuna 'memur' sıfatıyla yerleşmesi 6-Ağırlaşan ekonomik kriz 7-Sığınmacı krizi Evet,Türkiye'nin 2.yüzyılında karşı karşıya olduğu tablo bu... Şimdi bunlar yetmiyormuş gibi hastanelerin yeni doğum bölümlerinde çeteleşen yapılar ortaya çıktı.Üç kuruş için milletin çoluğunu çocuğunu dahi öldürecek kadar gözü dönmüş tipler hastaneler sızmış. Üstelik bunlar ortaya çıkartılanlar...Bunlar gibi ortaya çıkartılmayan ve sağlıkta çeteleşenleri düşününce insan gerçekten dehşete düşüyor..Hastaneye gittiğimizde bizler canımızı kimlere emanet ediyoruz? Ha bir de böyle ortamda askeri hastaneler kapatıldı.Bu çetenin baş aktörlerinden birinin geçmişte PKK üyeliğinden yargılanıp,ceza alıp daha sonra affedilip ve ardından mesleğe döndüğü göz önüne alınırsa kim bilir kaç tane PKK'lı doktor bugün hastanelerde çalışıyor ve bu doktorlar askerleri muayene ediyor. Adamlar azim etti,çalıştı,çabaladı ve en nihayetinde memleketi ortadoğu ülkesi yapmayı başardı... Ne diyelim... |
bunlar hep siyasal islamın ürünleri. sağlıkta reform yaptık diyen siyasi islamcıların yaptığı reformun sonuçları.. |
50 suçu olan nasıl dışarıda diyorduk ulan pkk üyeliğinden yatan birinin doktor olmasına izin vermişler.
|
Ulan halen akp chp muhabbeti dönüyor alayınızın soyu sopu kurusun rezil herifler
|
Bebekleri öldürmüşler alo ne diyorsunuz siz be. Batsın sizin siyasetiniz insanlığınız. |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- savunma sanayi mühendis maaşları
- erlik gerçek adı
- sezen aksu pkk
- 25 yaşında hakim olunur mu
- reeder nerede üretiliyor
- yeşil nasim
- türkiye"deki gsm operatörleri
- bayiden sıfır araba fiyatları
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X